Apparaten en accessoires
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 45min
8 porties
Ingrediënten
Chia- en quinoatortilla's
-
quinoa50 g
-
chiazaad wit of zwart50 g
-
polenta50 g
-
sezamzaadjes2 el
-
fijn zout naar believen2 snuifjes
-
limoensap (ong. ½ limoen)2 tl
-
water60 g
Dip van zongedroogde tomaten, Chili en Cashewnoten
-
rode peper ontpit indien gewenst1
-
teentje knoflook1
-
Parmezaanse kaas in blokjes (3 cm)30 g
-
koriander enkel de blaadjes5 takjes
-
cashewnoot, rauw120 g
-
rode paprika ontpit en in stukken1
-
citroensap1 el
-
zongedroogde tomaten uitgelekt100 g
-
extra vergine olijfolie30 g
Pompoendip
-
pompoen enkel het vlees, in stukken (4 cm)500 g
-
extra vergine olijfolie1 tl
-
pijnboompitten geroosterd100 g
-
geitenkaas2 el
-
verse basilicum enkel de blaadjes2 takjes
-
gemalen komijn1 tl
-
fijn zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Dip van artisjok
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)60 g
-
ui gehalveerd¼
-
artisjokharten, gemarineerd uitgelekt250 g
-
mayonaise135 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
16.4 g
Calorieën
2395 kJ /
570 kcal
Vetten
44.4 g
Vezels
11.2 g
Koolhydraten
22.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenvrij bakken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Mediterraans Rozemarijnbrood
1u. 55min
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
45min
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Geen beoordelingen
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1u. 20min
Paashaas apero-hapjes
Geen beoordelingen
Horror punch
20min
Butternut 'Mac & Cheese'
45min
Chai-theepoeder
15min
Gezouten karameltaart
2u. 40min
Zalmsoufflé
1u.
Granaatappel Mojito
10min