Apparaten en accessoires
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 45min
8 porties
Ingrediënten
Chia- en quinoatortilla's
-
quinoa50 g
-
chiazaad wit of zwart50 g
-
polenta50 g
-
sezamzaadjes2 el
-
fijn zout naar believen2 snuifjes
-
limoensap (ong. ½ limoen)2 tl
-
water60 g
Dip van zongedroogde tomaten, Chili en Cashewnoten
-
rode peper ontpit indien gewenst1
-
teentje knoflook1
-
Parmezaanse kaas in blokjes (3 cm)30 g
-
koriander enkel de blaadjes5 takjes
-
cashewnoot, rauw120 g
-
rode paprika ontpit en in stukken1
-
citroensap1 el
-
zongedroogde tomaten uitgelekt100 g
-
extra vergine olijfolie30 g
Pompoendip
-
pompoen enkel het vlees, in stukken (4 cm)500 g
-
extra vergine olijfolie1 tl
-
pijnboompitten geroosterd100 g
-
geitenkaas2 el
-
verse basilicum enkel de blaadjes2 takjes
-
gemalen komijn1 tl
-
fijn zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Dip van artisjok
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)60 g
-
ui gehalveerd¼
-
artisjokharten, gemarineerd uitgelekt250 g
-
mayonaise135 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
16.4 g
Calorieën
2395 kJ /
570 kcal
Vetten
44.4 g
Vezels
11.2 g
Koolhydraten
22.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenvrij bakken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pico de Gallo
Geen beoordelingen
Spek en fontina gerolde pizza
Geen beoordelingen
Gezouten karamel toffees
1u. 45min
Pisco sour
10min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2u. 45min
Gezouten-Karamelijs
14u.
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3u. 20min
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5u.
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1u. 30min
Kipsatés met pindasaus
2u.
Vastensoep
30min
Salade van gehakte groenten
10min