Apparaten en accessoires
Pêche Melba
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
6 porties
Ingrediënten
Perziken
-
water1200 g
-
suiker500 g
-
citroen enkel het sap½
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
perziken met vel, in 8 partjes (zie tip)4
Frambozen coulis
-
frambozen250 g
-
suiker50 g
-
water1 el
-
vanille-ijs6 scheppen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
0.8 g
Calorieën
436.5 kJ /
104.3 kcal
Vetten
2 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
21.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Hemelse desserts
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Sinaasappel-currydressing
10min
Yoghurt met kokosmelk
15u.
Yoghurt met appel en bosbessen
12u. 40min
Chocoladetaart met sinaasappel
2u. 40min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1u. 40min
Krokante olijven
1u. 30min
Vleesballetjes met parelrijst
Geen beoordelingen
Chocoladetruffels
2u. 45min
Havertaart
Geen beoordelingen
Veenbes & rode biet koekjes
2u. 40min