Apparaten en accessoires
Pêche Melba
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
6 porties
Ingrediënten
Perziken
-
water1200 g
-
suiker500 g
-
citroen enkel het sap½
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
perziken met vel, in 8 partjes (zie tip)4
Frambozen coulis
-
frambozen250 g
-
suiker50 g
-
water1 el
-
vanille-ijs6 scheppen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
0.8 g
Calorieën
436.5 kJ /
104.3 kcal
Vetten
2 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
21.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Hemelse desserts
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zwarte woud kerstbuche
1u. 30min
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Geen beoordelingen
Broodkruimels
5min
Rogge flatbreads
Geen beoordelingen
Indiase mosterd
Geen beoordelingen
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2u.
Kipfricassee
Geen beoordelingen
Lentetaart met yoghurt
5u. 15min
Ananas Dessert met Meringue
25min
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1u.
Dille en feta flatbread
1u. 20min