
Apparaten en accessoires
Pêche Melba
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
6 porties
Ingrediënten
Perziken
-
water1200 g
-
suiker500 g
-
citroen enkel het sap½
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
perziken met vel, in 8 partjes (zie tip)4
Frambozen coulis
-
frambozen250 g
-
suiker50 g
-
water1 el
-
vanille-ijs6 scheppen
Voeding per 1 portie
Calorieën
104.3 kcal /
436.5 kJ
Eiwitten
0.8 g
Vetten
2 g
Koolhydraten
21.7 g
Vezels
0 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Hemelse desserts
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Cashew schenkroom
Geen beoordelingen
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Geen beoordelingen
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2u. 40min
Pizza Margherita
2u. 10min
Cava Cocktail Surprise
4u. 10min
Tequila 'Refresher'
5min
Gezouten karameltaart
2u. 40min
Pudding met aardbei en peer
Geen beoordelingen
Runderragout met aardappelen
1u. 10min
Hazelnootbavarois
6u. 40min
Gebakken spinazie met eieren
40min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min