Apparaten en accessoires
Pêche Melba
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
6 porties
Ingrediënten
Perziken
-
water1200 g
-
suiker500 g
-
citroen enkel het sap½
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
perziken met vel, in 8 partjes (zie tip)4
Frambozen coulis
-
frambozen250 g
-
suiker50 g
-
water1 el
-
vanille-ijs6 scheppen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
0.8 g
Calorieën
436.5 kJ /
104.3 kcal
Vetten
2 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
21.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Hemelse desserts
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Geen beoordelingen
Pistache Shake met Witte Chocolade
10min
Ossenstaart Shepherd's Pie
Geen beoordelingen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Geen beoordelingen
Komkommersalade met dille
10min
Aardappeltortilla met chorizo
50min
Glutenvrije kerstfruitcake
Geen beoordelingen
Pisco sour
10min
Verse pasta zonder eieren
Geen beoordelingen
Ijs van chocolademousse
3u.
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
Geen beoordelingen
Tomatensoep met Burrata
35min