Apparaten en accessoires
Pêche Melba
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
6 porties
Ingrediënten
Perziken
-
water1200 g
-
suiker500 g
-
citroen enkel het sap½
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
perziken met vel, in 8 partjes (zie tip)4
Frambozen coulis
-
frambozen250 g
-
suiker50 g
-
water1 el
-
vanille-ijs6 scheppen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
0.8 g
Calorieën
436.5 kJ /
104.3 kcal
Vetten
2 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
21.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Hemelse desserts
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Aziatische komkommersalade
Geen beoordelingen
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Geen beoordelingen
Sinaasappel-currydressing
10min
Frittata met gestoomde aardappelen
1u. 15min
Citroenslush met champagne
10min
Crostini met champignons en fontinakaas
Geen beoordelingen
Proteïnepudding
6u. 35min
Pizza-Burrata
1u. 40min
Bessenmousse
4u. 50min
Koffielikeur
40min
Chocolademousse met sinaasappel
2u. 20min
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10min