Apparaten en accessoires
Appels met cidersabayon
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
Gestoomde appels
-
appels (ong. 150 g elk) (bv. Braeburn, Golden Delicious, Fuji, Royal Gala), ongeschild of geschild4
-
citroensap (25 g)2 - 3 el
-
water500 g
Cidersabayon
-
suiker50 g
-
ei1
-
eierdooiers3
-
droge cider160 g
-
1 tl kaneelpoeder, om te bestrooienkaneelsuiker om te bestrooien2 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
5 g
Calorieën
969 kJ /
232 kcal
Vetten
6 g
Vezels
2.7 g
Koolhydraten
34 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1 godz. 10 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Hollandaisesaus
15 min
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3 godz. 50 min
Vier kazen flatbread om te delen
40 min
Quenelles met waterkerssaus
2 godz. 45 min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45 min
Citroensorbet met schuimwijn
10 min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2 godz. 10 min
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6 godz.
Forelmousse
5 min
Bearnaisesaus
15 min