Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gestoomde appels
- 4 appels (ong. 150 g elk) (bv. Braeburn, Golden Delicious, Fuji, Royal Gala), ongeschild of geschild
- 2 - 3 el citroensap (25 g)
- 500 g water
Cidersabayon
- 50 g suiker
- 1 ei
- 3 eierdooiers
- 160 g droge cider
- 2 tl kaneelsuiker, om te bestrooien
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 969 kJ / 232 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1 godz. 5 min
Steak tartaar
30 min
Sinaasappel-currydressing
10min
Fijngehakt rauw vlees
35 min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Geen beoordelingen
Bellini cocktail
5 min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55 min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45 min
Chocoladetruffels
2h 45min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1h 10min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2h 45min