Apparaten en accessoires
Appels met cidersabayon
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
Gestoomde appels
-
appels (ong. 150 g elk) (bv. Braeburn, Golden Delicious, Fuji, Royal Gala), ongeschild of geschild4
-
citroensap (25 g)2 - 3 el
-
water500 g
Cidersabayon
-
suiker50 g
-
ei1
-
eierdooiers3
-
droge cider160 g
-
1 tl kaneelpoeder, om te bestrooienkaneelsuiker om te bestrooien2 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
5 g
Calorieën
969 kJ /
232 kcal
Vetten
6 g
Vezels
2.7 g
Koolhydraten
34 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kaascrackers
2 Std. 30 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Asperge-langoustine terrine
10 Std.
Cheesecake likeur
10 Min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1 Std. 30 Min
Krokante olijven
1 Std. 30 Min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 Min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 Min
Bessenlikeur
30 Min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45 Min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1 Std. 25 Min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 Min