Apparaten en accessoires
Appels met cidersabayon
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
Gestoomde appels
-
appels (ong. 150 g elk) (bv. Braeburn, Golden Delicious, Fuji, Royal Gala), ongeschild of geschild4
-
citroensap (25 g)2 - 3 el
-
water500 g
Cidersabayon
-
suiker50 g
-
ei1
-
eierdooiers3
-
droge cider160 g
-
1 tl kaneelpoeder, om te bestrooienkaneelsuiker om te bestrooien2 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
5 g
Calorieën
969 kJ /
232 kcal
Vetten
6 g
Vezels
2.7 g
Koolhydraten
34 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1u. 30min
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Mango-kokos lekkernij
Geen beoordelingen
Gevulde groenten
1u. 20min
Caramel vanille bourbon saus
Geen beoordelingen
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2u.
Mangochutney
1u. 20min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Geen beoordelingen
Citroensorbet met schuimwijn
10min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min