Apparaten en accessoires
Appels met cidersabayon
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
Gestoomde appels
-
appels (ong. 150 g elk) (bv. Braeburn, Golden Delicious, Fuji, Royal Gala), ongeschild of geschild4
-
citroensap (25 g)2 - 3 el
-
water500 g
Cidersabayon
-
suiker50 g
-
ei1
-
eierdooiers3
-
droge cider160 g
-
1 tl kaneelpoeder, om te bestrooienkaneelsuiker om te bestrooien2 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
5 g
Calorieën
969 kJ /
232 kcal
Vetten
6 g
Vezels
2.7 g
Koolhydraten
34 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Ratatouille
40min
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Geen beoordelingen
Tzatziki
20min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Hollandaisesaus
15min
Cheesecake likeur
10min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Kippenbouillon met broodknoedels
1u. 5min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1u. 25min
Klassieke sabayon
15min
Tomatensaus
40min