
Apparaten en accessoires
Appels met cidersabayon
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
Gestoomde appels
-
appels (ong. 150 g elk) (bv. Braeburn, Golden Delicious, Fuji, Royal Gala), ongeschild of geschild4
-
citroensap (25 g)2 - 3 el
-
water500 g
Cidersabayon
-
suiker50 g
-
ei1
-
eierdooiers3
-
droge cider160 g
-
kaneelsuiker om te bestrooien2 tl
Voeding per 1 portie
Calorieën
232 kcal /
969 kJ
Eiwitten
5 g
Vetten
6 g
Koolhydraten
34 g
Vezels
2.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 Min
Bessenmousse
4 Std. 50 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10 Min
Omelet met gehakt
1 Std. 10 Min
Baba met rum
Keine Bewertungen
Soep met zeeduivel en garnalen
1 Std.
Rabarber-munt cocktail
2 Std.
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1 Std. 5 Min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 Min
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40 Min
Advocaat
10 Min