Apparaten en accessoires
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
Voorbereiding. 45min
Totaal 1u. 5min
4 porties
Ingrediënten
-
verse gember gepeld, in dunne schijfjes (2-3 mm)15 g
-
teentjes knoflook2
-
verse rode chilipeper (optioneel) zaadlijsten verwijderd½ - 1
-
700 g kippenborstfilets, met veleendenborstfilets met vel700 g
-
Chinees vijfkruidenpoeder uit de winkel of huisgemaakt (zie tip), naar smaak2 - 3 el
-
zout2 snuifjes
-
water1200 g
-
2 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt2 tl
-
sojasaus80 g
-
witte langkorrelige rijst200 g
-
200 g Chinese kool, in stukkenpaksoi in stukken200 g
-
broccoliroosje in stukken (2 cm)100 g
-
verse champignons250 g
-
geroosterde sesamolie (10 g)2 tl
-
honing (ong. 80 g)3 - 4 el
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portie
Eiwitten
42 g
Calorieën
2512 kJ /
600 kcal
Vetten
20 g
Vezels
6.5 g
Koolhydraten
60 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Gevulde kalkoentaart
1u. 30min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Pâté in korst
10u.
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Pekingeend
45min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1u.
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Margarita
10min
Mangochutney
1u. 20min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1u. 10min
Couscous met lam en groenten
50min