Compatibele versies
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g verse gember, gepeld, in dunne schijfjes (2-3 mm)
- 2 teentjes knoflook
- ½ - 1 verse rode chilipeper, zaadlijsten verwijderd (optioneel)
- 700 g eendenborstfilets, met vel
- 2 - 3 el Chinees vijfkruidenpoeder, uit de winkel of huisgemaakt (zie tip), naar smaak
- 2 snuifjes zout
- 1200 g water
- 2 tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
- 80 g sojasaus
- 200 g witte langkorrelige rijst
- 200 g paksoi, in stukken
- 100 g broccoliroosje, in stukken (2 cm)
- 250 g verse champignons
- 2 tl geroosterde sesamolie (10 g)
- 3 - 4 el honing (ong. 80 g)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2512 kJ / 600 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1 Std. 30 Min
Hong Kong rijst met worst
Geen beoordelingen
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1 Std.
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5h 30 min
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Geen beoordelingen
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30 Min
Chili van rund met citroenfeta
45 Min
Mexicaanse rozemarijnpunch
10min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 Min
Sous-vide teriyaki zalm
1小时 20 分钟
Steak au Poivre
20 Min
Loempia’s
55min