Apparaten en accessoires
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
Voorbereiding. 45min
Totaal 1u. 5min
4 porties
Ingrediënten
-
verse gember gepeld, in dunne schijfjes (2-3 mm)15 g
-
teentjes knoflook2
-
verse rode chilipeper (optioneel) zaadlijsten verwijderd½ - 1
-
700 g kippenborstfilets, met veleendenborstfilets met vel700 g
-
Chinees vijfkruidenpoeder uit de winkel of huisgemaakt (zie tip), naar smaak2 - 3 el
-
zout2 snuifjes
-
water1200 g
-
2 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt2 tl
-
sojasaus80 g
-
witte langkorrelige rijst200 g
-
200 g Chinese kool, in stukkenpaksoi in stukken200 g
-
broccoliroosje in stukken (2 cm)100 g
-
verse champignons250 g
-
geroosterde sesamolie (10 g)2 tl
-
honing (ong. 80 g)3 - 4 el
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portie
Eiwitten
42 g
Calorieën
2512 kJ /
600 kcal
Vetten
20 g
Vezels
6.5 g
Koolhydraten
60 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1u. 20min
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1u. 25min
Vleesbouillonpasta
45min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Geen beoordelingen
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1u. 30min
Pikante kalkoensatés
1u.
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1u. 15min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Thaise burgers
35min
Kipsatés met pindasaus
2u.
Pulled pork met gestoomde broodjes
3u.