Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 el witte peperkorrels
- 80 g ui, in vier gesneden
- 50 g selder, in stukken
- 50 g spek, in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 1 snuifje paprikapoeder
- 30 g boter, in blokjes
- 150 g aardappelen, geschild, in stukken (3 cm)
- 600 g zoete maïskorrels
- 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 800 g water
- 250 g chorizo, in dunne schijfjes
- 1 snuifje zeezout
- lichte room (ong. 18% vet), om op te dienen
- paprikapoeder, wat extra als garnituur
- selderij bladeren, als garnituur
- verse bieslook, fijn gesneden als garnituur
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2142 kJ / 512 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1 Std. 30 Min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50 Min
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Geen beoordelingen
Pompoen baba ganoush
35 Min
Miso carbonara udon noedels
25min
Kikkererwtensoep met spinazie
40 Min
Perzik Bellini
5min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 Min
Sapje van rucola en waterkers
Geen beoordelingen
Aardappelgoulash
1 Std.
Mexicaanse kippensoep
40 Min