Apparaten en accessoires
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
6 porties
Ingrediënten
-
witte peperkorrels2 el
-
ui in vier gesneden80 g
-
selder in stukken50 g
-
spek in stukken50 g
-
teentjes knoflook2
-
paprikapoeder1 snuifje
-
boter in blokjes30 g
-
aardappelen geschild, in stukken (3 cm)150 g
-
zoete maïskorrels600 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
water800 g
-
chorizo in dunne schijfjes250 g
-
zeezout1 snuifje
-
lichte room (ong. 18% vet) om op te dienen
-
paprikapoeder wat extra als garnituur
-
selderij bladeren als garnituur
-
verse bieslook fijn gesneden als garnituur
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
18 g
Calorieën
2142 kJ /
512 kcal
Vetten
31 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
40 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Samen thuis genieten
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8u. 10min
Aziatische groentesoep met tofu
1u. 30min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50min
Mexicaanse kippensoep
40min
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1u. 5min
Siciliaanse Garnalensalade
40min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min
Wit Brood
Geen beoordelingen
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1u. 5min
BBQ-saus
20min
Gembersoep met rode paprika
50min