Apparaten en accessoires
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
6 porties
Ingrediënten
-
witte peperkorrels2 el
-
ui in vier gesneden80 g
-
selder in stukken50 g
-
spek in stukken50 g
-
teentjes knoflook2
-
paprikapoeder1 snuifje
-
boter in blokjes30 g
-
aardappelen geschild, in stukken (3 cm)150 g
-
zoete maïskorrels600 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
water800 g
-
chorizo in dunne schijfjes250 g
-
zeezout1 snuifje
-
lichte room (ong. 18% vet) om op te dienen
-
paprikapoeder wat extra als garnituur
-
selderij bladeren als garnituur
-
verse bieslook fijn gesneden als garnituur
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
18 g
Calorieën
2142 kJ /
512 kcal
Vetten
31 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
40 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Samen thuis genieten
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Keine Bewertungen
Zalm mozaïek
Keine Bewertungen
Chocolade rijstpudding
1 Std. 5 Min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45 Min
Sapje van rucola en waterkers
Keine Bewertungen
Slasapje
Keine Bewertungen
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1 Std. 15 Min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1 Std. 25 Min
Mexicaanse rozemarijnpunch
10 Min
Burgers met zeeduivel en zalm
20 Min
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20 Min
Rode uiensoep met gehaktballen
40 Min