Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 el witte peperkorrels
- 80 g ui, in vier gesneden
- 50 g selder, in stukken
- 50 g spek, in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 1 snuifje paprikapoeder
- 30 g boter, in blokjes
- 150 g aardappelen, geschild, in stukken (3 cm)
- 600 g zoete maïskorrels
- 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 800 g water
- 250 g chorizo, in dunne schijfjes
- 1 snuifje zeezout
- lichte room (ong. 18% vet), om op te dienen
- paprikapoeder, wat extra als garnituur
- selderij bladeren, als garnituur
- verse bieslook, fijn gesneden als garnituur
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2142 kJ / 512 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mallorcaanse vissoep
40p
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
No ratings
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
No ratings
Aardbeien curryketchup
No ratings
Goulash van soja met knoedels
1 Std. 25 Min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1 Std. 25 Min
Skyr vanille en frambozen-ijs (vetarm)
No ratings
Drijvende eilandjes
40p
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2h 15min
Zalm in korst met citroen risotto
45 Min
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
No ratings
Mout milkshake
10p