Apparaten en accessoires
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 45min
30 sneetjes
Ingrediënten
Volkoren Paasbrood
-
verse dille (ong. 20 g), enkel de bladeren1 bos
-
rode uien gehalveerd, en iets meer in ringen gesneden als garnering100 g
-
melk300 g
-
honing15 g
-
verse gist verkruimeld20 g
-
volkoren tarwebloem560 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
boter in stukken50 g
-
zout2 tl
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud4
-
water te vullen tot 1L
Opbouw
-
eierdooier geklopt, om te kleuren1
-
groene slabladeren gemengd100 g
-
gerookte forelfilet150 g
-
vers geperst citroensap30 g
-
vers gemalen zwarte peper
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 sneetje
Natrium
120.7 mg
Eiwitten
5.1 g
Calorieën
444.3 kJ /
106.2 kcal
Vetten
3.3 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
1.5 g
Koolhydraten
15.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasrecepten
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Geen beoordelingen
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Geen beoordelingen
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Geen beoordelingen
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3u. 35min
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1u. 30min
Pistache en amandel filo spiraal
Geen beoordelingen
Plakje marmercake met perzikvulling
Geen beoordelingen
Proteïnepudding
6u. 35min
Erwten met ham
25min
Champignontaart
Geen beoordelingen
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Salade van gehakte groenten
10min