Apparaten en accessoires
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 45min
30 sneetjes
Ingrediënten
Volkoren Paasbrood
-
verse dille (ong. 20 g), enkel de bladeren1 bos
-
rode uien gehalveerd, en iets meer in ringen gesneden als garnering100 g
-
melk300 g
-
honing15 g
-
verse gist verkruimeld20 g
-
volkoren tarwebloem560 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
boter in stukken50 g
-
zout2 tl
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud4
-
water te vullen tot 1L
Opbouw
-
eierdooier geklopt, om te kleuren1
-
groene slabladeren gemengd100 g
-
gerookte forelfilet150 g
-
vers geperst citroensap30 g
-
vers gemalen zwarte peper
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 sneetje
Natrium
120.7 mg
Eiwitten
5.1 g
Calorieën
444.3 kJ /
106.2 kcal
Vetten
3.3 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
1.5 g
Koolhydraten
15.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasrecepten
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1u.
Zalmvlecht
Geen beoordelingen
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Geen beoordelingen
Koken van speltgraan
Geen beoordelingen
Soja-bolognese met courgette noedels
50min
Kippennoedelsoep
1u. 35min
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1u. 35min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Geen beoordelingen
Gougère-soezen met zalmmousse
25u. 35min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1u. 10min
Melkbrood
2u. 20min