Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets

Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 45min
30 sneetjes

Ingrediënten

Volkoren Paasbrood
  • verse dille (ong. 20 g), enkel de bladeren
    1 bos
  • rode uien gehalveerd, en iets meer in ringen gesneden als garnering
    100 g
  • melk
    300 g
  • honing
    15 g
  • verse gist verkruimeld
    20 g
  • volkoren tarwebloem
    560 g
  • ei, medium (53-63 g)
    1
  • boter in stukken
    50 g
  • zout
    2 tl
Eieren
  • eieren, medium (53-63 g) koud
    4
  • water te vullen tot 1L
Opbouw
  • eierdooier geklopt, om te kleuren
    1
  • groene slabladeren gemengd
    100 g
  • gerookte forelfilet
    150 g
  • vers geperst citroensap
    30 g
  • vers gemalen zwarte peper

Voeding per 1 sneetje

Calorieën 106.2 kcal / 444.3 kJ
Eiwitten 5.1 g
Vetten 3.3 g
Koolhydraten 15.2 g
Vezels 2.3 g
Verzadigd vet 1.5 g
Natrium 120.7 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...