Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Volkoren Paasbrood
- 1 bos verse dille (ong. 20 g), enkel de bladeren
- 100 g rode uien, gehalveerd, en iets meer in ringen gesneden als garnering
- 300 g melk
- 15 g honing
- 20 g verse gist, verkruimeld
- 560 g volkoren tarwebloem
- 1 ei, medium (53-63 g)
- 50 g boter, in stukken
- 2 tl zout
Eieren
- 4 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
Opbouw
- 1 eierdooier, geklopt, om te kleuren
- 100 g groene slabladeren, gemengd
- 150 g gerookte forelfilet
- 30 g vers geperst citroensap
- vers gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 1 sneetje
- Calorieën
- 444.3 kJ / 106.2 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 15.2 g
- Vetten
- 3.3 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 120.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broodkruimels
5 Min
Kip-miso stoofpot
1h 45min
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Geen beoordelingen
Vegan feta in olie met kruiden
Geen beoordelingen
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Geen beoordelingen
Gegrilde kaas met champignons
Geen beoordelingen
Skyr vanille en frambozen-ijs (vetarm)
Geen beoordelingen
Sous-vide miso aubergine
2 Std. 45 Min
Gekruide kersenbrioche-krans
2h 20min
Basis brooddeeg
5 Min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1h 15min
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24j 30 menit