Apparaten en accessoires
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 45min
30 sneetjes
Ingrediënten
Volkoren Paasbrood
-
verse dille (ong. 20 g), enkel de bladeren1 bos
-
rode uien gehalveerd, en iets meer in ringen gesneden als garnering100 g
-
melk300 g
-
honing15 g
-
verse gist verkruimeld20 g
-
volkoren tarwebloem560 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
boter in stukken50 g
-
zout2 tl
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud4
-
water te vullen tot 1L
Opbouw
-
eierdooier geklopt, om te kleuren1
-
groene slabladeren gemengd100 g
-
gerookte forelfilet150 g
-
vers geperst citroensap30 g
-
vers gemalen zwarte peper
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 sneetje
Natrium
120.7 mg
Eiwitten
5.1 g
Calorieën
444.3 kJ /
106.2 kcal
Vetten
3.3 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
1.5 g
Koolhydraten
15.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasrecepten
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Veelzijdige stevige soep
50min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35min
Batch cooking - Basisrecepten
Geen beoordelingen
Iers sodabrood
Geen beoordelingen
Lichtblauw gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1u.
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50min
Balletjes met aubergines
1u.
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1u.
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Geen beoordelingen
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min