Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 100 g bloem
- ½ tl bakpoeder
- 15 g zetmeel
- 65 g zachte boter, in stukken
- 50 g suiker
- 10 g melk
- 1 snuifje zout
Afwerking
- 60 g gedroogde veenbessen
- 20 g rode bietensap
- 10 g bloem
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 193 kJ / 46 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Haver horchata
Geen beoordelingen
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
Geen beoordelingen
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Geen beoordelingen
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50 Min
Bessenmix-yoghurt
12 godz. 15 min
Spinazie- en tomatenquiche
1 Std. 45 Min
Sojabolognese
40 Min
Linzenbrood
1 godz. 55 min
Quinoakoekjes
1 Std.
Antioxidantenboost
10 Min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Geen beoordelingen
Amandelmelk
10 Min