Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 paprika's (± 200 g elk)
- 4 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 100 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 1 teentje knoflook
- 30 g uien
- 30 g selder, in stukken
- 30 g wortelen, in stukken
- 30 g olijfolie
- 300 g kippengehakt
- 2 eieren
- 40 g paneermeel
- ¾ tl zout, naar eigen smaak
- 1 snuifje gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
-
50
g Scamorza, gerookt, in staafjes (± 5 mm x 5 cm)
of 50 g middelharde kaas, bv. Edam of Cheddar, in staafjes (± 5 mm x 5 cm)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1732.3 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 30.1 g
- Koolhydraten
- 15.9 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 870.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 min
XXL - Pompoensoep
50 min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50 min
Kip met warme aardappelsalade
55min
Champagne en pompelmoes sorbet
Geen beoordelingen
Burgers met zeeduivel en zalm
20 min
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1 godz.
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1 Std. 20 Min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Geen beoordelingen
Tequila 'Refresher'
5 Min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 min
Garnituur van courgette
30 min