Apparaten en accessoires
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
4 porties
Ingrediënten
-
paprika's (± 200 g elk)4
-
verse peterselie enkel de bladeren4 takjes
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
teentje knoflook1
-
uien30 g
-
selder in stukken30 g
-
wortelen in stukken30 g
-
olijfolie30 g
-
kippengehakt300 g
-
eieren2
-
paneermeel40 g
-
zout naar eigen smaak¾ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 snuifje
-
50 g middelharde kaas, bv. Edam of Cheddar, in staafjes (± 5 mm x 5 cm)Scamorza gerookt, in staafjes (± 5 mm x 5 cm)50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
870.6 mg
Eiwitten
30.1 g
Calorieën
1732.3 kJ /
414 kcal
Vetten
26 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
9.1 g
Koolhydraten
15.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Halloween
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1u. 30min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30min
Sous-vide miso aubergine
2u. 45min
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8u. 10min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40min
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Geen beoordelingen
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1u. 15min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1u. 10min
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1u. 20min