Apparaten en accessoires
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
4 porties
Ingrediënten
-
paprika's (± 200 g elk)4
-
verse peterselie enkel de bladeren4 takjes
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
teentje knoflook1
-
uien30 g
-
selder in stukken30 g
-
wortelen in stukken30 g
-
olijfolie30 g
-
kippengehakt300 g
-
eieren2
-
paneermeel40 g
-
zout naar eigen smaak¾ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 snuifje
-
50 g middelharde kaas, bv. Edam of Cheddar, in staafjes (± 5 mm x 5 cm)Scamorza gerookt, in staafjes (± 5 mm x 5 cm)50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
870.6 mg
Eiwitten
30.1 g
Calorieën
1732.3 kJ /
414 kcal
Vetten
26 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
9.1 g
Koolhydraten
15.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Halloween
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vleesgehaktbrood met champignons
1u. 5min
Kip met rode paprika
1u. 5min
Zalm mozaïek
Geen beoordelingen
Wintergroente en rundvlees cholent
4u. 30min
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Turkse moussaka
1u. 10min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Geen beoordelingen
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16u. 50min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1u.
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2u. 15min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3u. 35min