Apparaten en accessoires
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
4 porties
Ingrediënten
-
paprika's (± 200 g elk)4
-
verse peterselie enkel de bladeren4 takjes
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
teentje knoflook1
-
uien30 g
-
selder in stukken30 g
-
wortelen in stukken30 g
-
olijfolie30 g
-
kippengehakt300 g
-
eieren2
-
paneermeel40 g
-
zout naar eigen smaak¾ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 snuifje
-
50 g middelharde kaas, bv. Edam of Cheddar, in staafjes (± 5 mm x 5 cm)Scamorza gerookt, in staafjes (± 5 mm x 5 cm)50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
870.6 mg
Eiwitten
30.1 g
Calorieën
1732.3 kJ /
414 kcal
Vetten
26 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
9.1 g
Koolhydraten
15.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Halloween
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Salade van Gegrilde Maïs en Koriander-Vinaigrette
25min
Boter plank met spinaziepesto
10min
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Geen beoordelingen
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1u.
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1u. 10min
Spaghettinestjes met linzenballen
1u. 5min
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50min
Asperge-langoustine terrine
10u.
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Spinazie- en tomatenquiche
1u. 45min
Waterzooi van Kip
1u.
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1u. 5min