Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g verse dille, enkel de bladeren
- 200 g uien, gehalveerd
- 40 g boter, in stukken
-
450 - 500
g verse champignons, gemengd (bv. porcini, cantharellen, boletes...), in plakjes
of 450 - 500 g verse champignons de Paris, in plakjes - 2 tl zoete paprikapoeder
- 1 el gerookte paprikapoeder
- 1 tl bloem (optioneel)
- 50 - 70 g witte wijn
- 600 g water
- 300 g melk
- 1 tl gedroogde gemalen kurkuma
-
2
tl groentebouillonpasta
of 1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 1 ½ tl gedroogde dille
- 1 el tomatenpuree
- 15 - 20 g vers geperst citroensap
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- zure room, om op te dienen
- citroen, in plakjes gesneden, als afwerking
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 785.8 kJ / 187.8 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 15.5 g
- Vetten
- 11.5 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 350.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gerookte Mexicaanse bonensoep
Geen beoordelingen
Goulash van linzen en champignons
45 min
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Geen beoordelingen
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13 Std. 30 Min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 min
Kikkererwtensoep met spinazie
40 min
Romige champignonsoep
20 Min
Risotto met eekhoorntjesbrood
35 Min
Eekhoorntjesbrood zout
5 min
Romige Marokkaanse bonensoep
35 Min
Aardappelgoulash
1h
Mexicaanse kippensoep
40 min