
Apparaten en accessoires
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 10min
4 porties
Ingrediënten
-
uien gehalveerd100 g
-
spekblokjes100 g
-
varkenshaasje500 - 600 g
-
zout2 tl
-
gemalen peper¼ tl
-
zoete paprikapoeder1 - 1 ½ tl
-
gerookt mager spek (60-80 g)6 - 8 sneetjes
-
zuurkool uit blik500 g
-
gedroogd laurierblad (optioneel)1
-
jeneverbessen (optioneel)3
-
water500 g
-
aardappelen in stukken (3 cm)750 g
-
uien in schijfjes250 g
-
bakolie3 el
-
melk140 g
-
boter40 g
-
gemalen nootmuskaat2 - 3 snuifjes
Voeding per 1 portie
Calorieën
590 kcal /
2467 kJ
Eiwitten
47 g
Vetten
25 g
Koolhydraten
37 g
Vezels
6.4 g