
Apparaten en accessoires
Sous-vide Teriyaki Zalm
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
4 porties
Ingrediënten
-
teriyaki saus75 g
-
sesamzaad40 g
-
verse zalmfilets (ong. 150 g / stuk)4
-
verse gember in dunne plakjes20 g
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1450 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
394 kcal /
1650 kJ
Eiwitten
33 g
Vetten
26 g
Koolhydraten
7 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
5 g
Natrium
95 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Sous-vide koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Scandinavische hamburger
4u. 10min
Hainanese kiprijst
1u. 20min
Hollandaisesaus
15min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2u. 20min
Turkse flatbreads
2u. 10min
Curryworst en linzen
1u.
Pulled pork met gestoomde broodjes
3u.
Kwarktaartjes met pistache en mango
2u. 30min
Groenten-aardappelsalade met kip
1u. 15min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Bloemkool korma
2u. 20min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min