Apparaten en accessoires
Sous-vide Teriyaki Zalm
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
4 porties
Ingrediënten
-
teriyaki saus75 g
-
sesamzaad40 g
-
verse zalmfilets (ong. 150 g / stuk)4
-
verse gember in dunne plakjes20 g
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1450 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
95 mg
Eiwitten
33 g
Calorieën
1650 kJ /
394 kcal
Vetten
26 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Zeevruchtennat met champagne
Geen beoordelingen
Virgin chai vanille cocktail
45min
Vegetarische pizza
Geen beoordelingen
Paashaas apero-hapjes
Geen beoordelingen
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2u. 10min
Karamelpoeder
1u.
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2u. 20min
400-500 g ui karameliseren
50min
Nougatine
1u. 30min
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Hainanese kiprijst
1u. 20min