Sous-vide Teriyaki Zalm

Sous-vide Teriyaki Zalm

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
4 porties

Ingrediënten

  • teriyaki saus
    75 g
  • sesamzaad
    40 g
  • verse zalmfilets (ong. 150 g / stuk)
    4
  • verse gember in dunne plakjes
    20 g
  • water ongeveer, aan te passen indien nodig
    1450 g
  • vers geperst citroensap (½ citroen)
    30 g

Voeding per 1 portie

Calorieën 394 kcal / 1650 kJ
Eiwitten 33 g
Vetten 26 g
Koolhydraten 7 g
Vezels 1.2 g
Verzadigd vet 5 g
Natrium 95 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...