Apparaten en accessoires
Sous-vide Teriyaki Zalm
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
4 porties
Ingrediënten
-
teriyaki saus75 g
-
sesamzaad40 g
-
verse zalmfilets (ong. 150 g / stuk)4
-
verse gember in dunne plakjes20 g
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1450 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
95 mg
Eiwitten
33 g
Calorieën
1650 kJ /
394 kcal
Vetten
26 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Aardbeien mille-feuille
5u.
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Geen beoordelingen
Groentenbouillonpasta
45min
Koken van witte langkorrelige rijst
35min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Sous-vide peren met kaneel
2u. 5min
Karnemelkijs met frambozen en sinaasappelsap
10min
Gemarineerde paprika's
55min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2u. 20min
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Geen beoordelingen
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Geen beoordelingen
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min