Apparaten en accessoires
Sous-vide Teriyaki Zalm
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
4 porties
Ingrediënten
-
teriyaki saus75 g
-
sesamzaad40 g
-
verse zalmfilets (ong. 150 g / stuk)4
-
verse gember in dunne plakjes20 g
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1450 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
95 mg
Eiwitten
33 g
Calorieën
1650 kJ /
394 kcal
Vetten
26 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3u.
Kalfszwezerik met lente-uien
Geen beoordelingen
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4u. 45min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2u. 40min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2u. 20min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2u. 10min
Sous-vide octopussalade
Geen beoordelingen
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2u. 45min
400-500 g ui karameliseren
50min
Salade met kip en spelt
1u. 15min
Rundvlees Stroganoff
1u.
Taart van appelcrumble en meringue
2u.