Sous-vide teriyaki zalm
TM6

Sous-vide teriyaki zalm

4.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

  • 40 g sesamzaad
  • 4 verse zalmfilets (ong. 150 g / stuk)
  • 75 g teriyaki saus
  • 20 g verse gember, in dunne plakjes
  • 1450 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
  • 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)

Voeding
per 1 portie
Calorieën
1650 kJ / 394 kcal
Eiwitten
33 g
Koolhydraten
7 g
Vetten
26 g
Verzadigd vet
5 g
Vezels
1.2 g
Natrium
95 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten