Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 stengels verse rozemarijn, enkel de blaadjes
- ½ bos verse basilicum, enkel de blaadjes (ong. 15 g)
- ½ bos verse oregano, enkel de blaadjes (ong. 15 g)
- ½ bos verse peterselie, enkel de blaadjes (ong. 15 g)
- 8 teentjes knoflook
- 2 citroenen, de fijne zeste en het sap
- 2 tl zout
- 3 lente-uien, in stukken (2 cm)
- 1500 g lamsbout, ontbeend
- 1000 g water
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1182 kJ / 282.5 kcal
- Eiwitten
- 24.8 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 19.2 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Driedubbele chocoladetaart
2 Std. 30 Min
Veenbessen-chocolade cakemix
Geen beoordelingen
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1h 10min
Groene bron
10 min
Paprika's in zoetzure saus
30min
All-in-one kip cacciatore
2h 45min
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2h
Vijgenmosterd
25 min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Pikante kalkoensatés
1h
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Geen beoordelingen