Apparaten en accessoires
Lam in korst op Italiaanse wijze
Voorbereiding. 15min
Totaal 5u.
4 porties
Ingrediënten
-
verse rozemarijn enkel de blaadjes5 stengels
-
verse basilicum enkel de blaadjes (ong. 15 g)½ bos
-
verse oregano enkel de blaadjes (ong. 15 g)½ bos
-
verse peterselie enkel de blaadjes (ong. 15 g)½ bos
-
teentjes knoflook8
-
citroenen de fijne zeste en het sap2
-
zout2 tl
-
lente-uien in stukken (2 cm)3
-
lamsbout, ontbeend1500 g
-
water1000 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
24.8 g
Calorieën
1182 kJ /
282.5 kcal
Vetten
19.2 g
Vezels
0.5 g
Koolhydraten
1.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ontvangen & genieten
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Geen beoordelingen
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1u. 20min
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1u.
Lamslende met roze pepersaus
45min
Chili van rund met citroenfeta
45min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Geen beoordelingen
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8u. 45min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1u. 15min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9u.
Chai-theepoeder
15min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2u. 15min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1u.