Apparaten en accessoires
Lam in korst op Italiaanse wijze
Voorbereiding. 15min
Totaal 5u.
4 porties
Ingrediënten
-
verse rozemarijn enkel de blaadjes5 stengels
-
verse basilicum enkel de blaadjes (ong. 15 g)½ bos
-
verse oregano enkel de blaadjes (ong. 15 g)½ bos
-
verse peterselie enkel de blaadjes (ong. 15 g)½ bos
-
teentjes knoflook8
-
citroenen de fijne zeste en het sap2
-
zout2 tl
-
lente-uien in stukken (2 cm)3
-
lamsbout, ontbeend1500 g
-
water1000 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
24.8 g
Calorieën
1182 kJ /
282.5 kcal
Vetten
19.2 g
Vezels
0.5 g
Koolhydraten
1.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ontvangen & genieten
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Karamel varkensvlees
45min
Vanillevla met rabarber
50min
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
Snelle Thaise kipcurry
40min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Quenelles met waterkerssaus
2u. 45min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Mojito
10min
Margarita
10min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1u.
Zwarte spaghetti met garnalen
45min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4u.