Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 stengels verse rozemarijn, enkel de blaadjes
- ½ bos verse basilicum, enkel de blaadjes (ong. 15 g)
- ½ bos verse oregano, enkel de blaadjes (ong. 15 g)
- ½ bos verse peterselie, enkel de blaadjes (ong. 15 g)
- 8 teentjes knoflook
- 2 citroenen, de fijne zeste en het sap
- 2 tl zout
- 3 lente-uien, in stukken (2 cm)
- 1500 g lamsbout, ontbeend
- 1000 g water
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1182 kJ / 282.5 kcal
- Eiwitten
- 24.8 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 19.2 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Couscous met lam en groenten
50 min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1h 35 min
Chinees varkensvlees met groenten
1h 20min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40 min
Arabische kip met couscous
45 min
Halloween-worstvingers
1h
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1h
Bessenjamtaart
2h 35min
Taartje met chocolade-praliné
Geen beoordelingen
Lamslende met roze pepersaus
45 min
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1 Std. 10 Min