
Apparaten en accessoires
Lam in korst op Italiaanse wijze
Voorbereiding. 15min
Totaal 5u.
4 porties
Ingrediënten
-
verse rozemarijn enkel de blaadjes5 stengels
-
verse basilicum enkel de blaadjes (ong. 15 g)½ bos
-
verse oregano enkel de blaadjes (ong. 15 g)½ bos
-
verse peterselie enkel de blaadjes (ong. 15 g)½ bos
-
teentjes knoflook8
-
citroenen de fijne zeste en het sap2
-
zout2 tl
-
lente-uien in stukken (2 cm)3
-
lamsbout, ontbeend1500 g
-
water1000 g
Voeding per 1 portie
Eiwitten
24.8 g
Calorieën
1182 kJ /
282.5 kcal
Vetten
19.2 g
Vezels
0.5 g
Koolhydraten
1.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Ontvangen & genieten
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gehaktbrood
1u. 20min
Zeevruchtenrijst
Geen beoordelingen
Duitse brunch
1u. 15min
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3u. 50min
Snel bladerdeeg
1u. 20min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40min
Vleesballetjes met parelrijst
Geen beoordelingen
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1u.
Kipfricassee
Geen beoordelingen
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1u. 10min