Apparaten en accessoires
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
citroen liefst biologisch½
-
fijn zout plus extra naar smaak2 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper plus extra naar smaak2 snuifje
-
zongedroogde tomaten in olie, goed uitgelekt4 - 6
-
teentje knoflook (optioneel)¼
-
kalkoenfilet, zonder vel (4 filets)400 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
water1000 g
-
groentebouillon1 el
-
verse groene erwten gepeld400 g
-
verse muntblaadjes gewassen en gedroogd4
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
29.6 g
Calorieën
1268 kJ /
303 kcal
Vetten
14.8 g
Koolhydraten
13.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Focus op gevogelte
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Burgers met zeeduivel en zalm
20min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Beef laab
1u. 5min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1u. 40min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Aardappel- en groentenpuree
40min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Ijs van chocolademousse
3u.
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1u. 25min
Tomaat en basilicum kip quiche
1u.
Vislasagne met courgette
1u.