Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ citroen, liefst biologisch
- 2 snuifje fijn zout, plus extra naar smaak
- 2 snuifje vers gemalen zwarte peper, plus extra naar smaak
- 4 - 6 zongedroogde tomaten, in olie, goed uitgelekt
- ¼ teentje knoflook (optioneel)
- 400 g kalkoenfilet, zonder vel (4 filets)
- 50 g extra vergine olijfolie
- 1000 g water
- 1 el groentebouillon
- 400 g verse groene erwten, gepeld
- 4 verse muntblaadjes, gewassen en gedroogd
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1268 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 29.6 g
- Koolhydraten
- 13.8 g
- Vetten
- 14.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brownie koekjes
1sa 35 dk
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Geen beoordelingen
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 min
Tandoori kip wraps
50 min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Amaretti van abrikoos
40min
Energierepen met granen en gedroogd fruit
2h 30min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50 min
Gembersoep met rode paprika
50 min
Balletjes met aubergines
1 godz.
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min