Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ citroen, liefst biologisch
- 2 snuifje fijn zout, plus extra naar smaak
- 2 snuifje vers gemalen zwarte peper, plus extra naar smaak
- 4 - 6 zongedroogde tomaten, in olie, goed uitgelekt
- ¼ teentje knoflook (optioneel)
- 400 g kalkoenfilet, zonder vel (4 filets)
- 50 g extra vergine olijfolie
- 1000 g water
- 1 el groentebouillon
- 400 g verse groene erwten, gepeld
- 4 verse muntblaadjes, gewassen en gedroogd
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1268 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 29.6 g
- Koolhydraten
- 13.8 g
- Vetten
- 14.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1óra
Kreplach
55p
Zijden tofu cheesecake
Geen beoordelingen
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50p
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Geen beoordelingen
Kip met rode paprika
1óra 5p
Courgetteomelet
40p
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45p
Romige erwtensoep
40p
Zachte bloemkoolsoep
50p
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30p
Cannelloni met spinazie en ricotta
1óra 30p