Compatibele versies
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto van zongedroogde tomaten
- 70 g olijfolie
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 1 teentje knoflook
-
160
g rauwe cashewnoten, ongezouten
of 160 g pijnboompitten - 100 g zongedroogde tomaten
Involtini met kip
- 70 g mozzarella, in stukken (4 cm)
- 2 teentjes knoflook
- 2 takjes bladpeterselie, vers, enkel de blaadjes, plus extra voor de garnituur
- 2 eieren
- 1 snuifje fijn zout, naar smaak
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper, naar smaak
- 70 g broodkruimels
- 540 g kippenborstfilets, in de lengte in 15 reepjes gesneden (ong. 2,5 cm)
- 30 verse spinaziebladeren, stengels verwijderd
Saus
- 1 teentje knoflook
- ½ ui (ong. 75 g)
- 50 g olijfolie
- 650 - 700 g tomaten passata
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2950 kJ / 702 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 27.1 g
- Vetten
- 47.1 g
- Vezels
- 7.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Groentenbouillonpasta
45min
Zalmtartaar
10 min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1h 10min
Rundvlees Stroganoff
1 Std.
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min
Pâté in korst
10 godz.
Krokante olijven
1 godz. 30 min
Siciliaanse garnalensalade
40 Min
Runderpastei met bier
1 Std. 40 Min
Steak Stroganoff
45min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min