Apparaten en accessoires
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
Voorbereiding. 25min
Totaal 50min
5 porties
Ingrediënten
Pesto van zongedroogde tomaten
-
olijfolie70 g
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)40 g
-
teentje knoflook1
-
160 g pijnboompittenrauwe cashewnoten ongezouten160 g
-
zongedroogde tomaten100 g
Involtini met kip
-
mozzarella in stukken (4 cm)70 g
-
teentjes knoflook2
-
bladpeterselie, vers enkel de blaadjes, plus extra voor de garnituur2 takjes
-
eieren2
-
fijn zout naar smaak1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper naar smaak1 snuifje
-
broodkruimels70 g
-
kippenborstfilets in de lengte in 15 reepjes gesneden (ong. 2,5 cm)540 g
-
verse spinaziebladeren stengels verwijderd30
Saus
-
teentje knoflook1
-
ui (ong. 75 g)½
-
olijfolie50 g
-
tomaten passata650 - 700 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
40 g
Calorieën
2950 kJ /
702 kcal
Vetten
47.1 g
Vezels
7.7 g
Koolhydraten
27.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Voordeel menu's
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Geen beoordelingen
Halloween voeten gehaktbrood
1u. 30min
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Geen beoordelingen
Kweeperentaart
8u.
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1u. 10min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1u. 45min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1u. 10min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4u.