
Apparaten en accessoires
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
Voorbereiding. 25min
Totaal 50min
5 porties
Ingrediënten
Pesto van zongedroogde tomaten
-
olijfolie70 g
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)40 g
-
teentje knoflook1
-
rauwe cashewnoten ongezouten160 g
-
zongedroogde tomaten100 g
Involtini met kip
-
mozzarella in stukken (4 cm)70 g
-
teentjes knoflook2
-
bladpeterselie, vers enkel de blaadjes, plus extra voor de garnituur2 takjes
-
eieren2
-
fijn zout naar smaak1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper naar smaak1 snuifje
-
broodkruimels70 g
-
kippenborstfilets in de lengte in 15 reepjes gesneden (ong. 2,5 cm)540 g
-
verse spinaziebladeren stengels verwijderd30
Saus
-
teentje knoflook1
-
ui (ong. 75 g)½
-
olijfolie50 g
-
tomaten passata650 - 700 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
702 kcal /
2950 kJ
Eiwitten
40 g
Vetten
47.1 g
Koolhydraten
27.1 g
Vezels
7.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Voordeel menu's
10 recepten
Benelux
Benelux