
Apparaten en accessoires
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
Voorbereiding. 25min
Totaal 50min
5 porties
Ingrediënten
Pesto van zongedroogde tomaten
-
olijfolie70 g
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)40 g
-
teentje knoflook1
-
rauwe cashewnoten ongezouten160 g
-
zongedroogde tomaten100 g
Involtini met kip
-
mozzarella in stukken (4 cm)70 g
-
teentjes knoflook2
-
bladpeterselie, vers enkel de blaadjes, plus extra voor de garnituur2 takjes
-
eieren2
-
fijn zout naar smaak1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper naar smaak1 snuifje
-
broodkruimels70 g
-
kippenborstfilets in de lengte in 15 reepjes gesneden (ong. 2,5 cm)540 g
-
verse spinaziebladeren stengels verwijderd30
Saus
-
teentje knoflook1
-
ui (ong. 75 g)½
-
olijfolie50 g
-
tomaten passata650 - 700 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
702 kcal /
2950 kJ
Eiwitten
40 g
Vetten
47.1 g
Koolhydraten
27.1 g
Vezels
7.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Voordeel menu's
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kipfilets pizzaiola
55min
Romige aspergesoep
25min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
All-in-one kip cacciatore
2u. 45min
Snelle kaassoufflés
45min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35min
Kip met amandelen
25min
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2u.
Mediterrane kippenpastei
50min
Gemalen kip in tomatensaus
30min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Basilicumpesto
10min