
Apparaten en accessoires
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
Voorbereiding. 5min
Totaal 55min
4 porties
Ingrediënten
-
gekookte worst (Brühwurst) in plakjes (1 cm)300 g
-
olie30 g
-
water950 g
-
boerenkool zonder dikke stelen30 - 50 g
-
uien gehalveerd120 g
-
wortelen in stukken80 g
-
selderstengels in stukken80 g
-
teentjes knoflook3
-
tomatenpuree30 g
-
verse champignons gemengd (bv. porcini, cantharellen, boleten...), in plakjes300 g
-
vleesbouillonpasta2 tl
-
laurierbladeren, gedroogd1 - 2
-
gedroogde tijm1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
parelgerst (zie variatie)30 - 50 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
334.2 kcal /
1398.3 kJ
Eiwitten
14.5 g
Vetten
24 g
Koolhydraten
17.2 g
Vezels
4.1 g
Verzadigd vet
7 g
Natrium
884.3 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Champignon
11 recepten
Benelux
Benelux