Apparaten en accessoires
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
Voorbereiding. 5min
Totaal 55min
4 porties
Ingrediënten
-
300 g gerookte varkensworst, in plakjes (1 cm)gekookte worst (Brühwurst) in plakjes (1 cm)300 g
-
olie30 g
-
water950 g
-
boerenkool zonder dikke stelen30 - 50 g
-
uien gehalveerd120 g
-
wortelen in stukken80 g
-
80 - 100 g peterseliewortel, in stukkenselderstengels in stukken80 g
-
teentjes knoflook3
-
tomatenpuree30 g
-
300 g verse champignons, gemengd (bv. porcini, cantharellen, boleten...), in plakjesverse champignons gemengd (bv. porcini, cantharellen, boleten...), in plakjes300 g
-
2 vleesbouillonblokjes (voor 0,5 l)vleesbouillonpasta2 tl
-
laurierbladeren, gedroogd1 - 2
-
gedroogde tijm1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
parelgerst (zie variatie)30 - 50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
884.3 mg
Eiwitten
14.5 g
Calorieën
1398.3 kJ /
334.2 kcal
Vetten
24 g
Vezels
4.1 g
Verzadigd vet
7 g
Koolhydraten
17.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Champignon
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Wintergroente en rundvlees cholent
4u. 30min
Tonijnkroketten
1u. 30min
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
1u. 45min
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Geen beoordelingen
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
50min
Asperge ovenschotel
1u. 30min
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1u.
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1u.
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35min
Hong Kong rijst met worst
Geen beoordelingen
Mediterrane visschotel
1u. 30min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min