
Apparaten en accessoires
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
Voorbereiding. 20min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
verse jalapeñopeper in stukken (2 cm)1
-
rode uien geschild, in vieren120 g
-
lente-uien in lengtes (2 cm)30 g
-
teentjes knoflook3
-
verse koriander in stukken (± 3 cm)20 g
-
lente-uien in stukken (± 3 cm)20 g
-
olijfolie en iets meer om in te vetten30 g
-
limoensap30 g
-
pompelmoessap50 g
-
gedroogde oregano1 tl
-
gedroogde pepervlokken1 tl
-
gemalen cayennepeper1 tl
-
gemalen komijn1 tl
-
zout1 ½ tl
-
verse zalmfilet met of zonder vel, in 4 stukken800 g
-
kerstomaten500 g
-
tomatenpuree60 g
-
limoensap vers geperst35 g
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
avocado1
-
limoen in partjes1
-
verse korianderbladeren10 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
712.4 kcal /
2980.7 kJ
Eiwitten
45.6 g
Vetten
49.9 g
Koolhydraten
24.8 g
Vezels
10.7 g
Verzadigd vet
9.4 g
Natrium
1040.6 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Vis
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Geen beoordelingen
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Geen beoordelingen
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Geen beoordelingen
Lactosevrije tiramisu
Geen beoordelingen
Tarbot met salsasaus
Geen beoordelingen
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Tajine van lam met abrikozen en honing
1u. 30min
Rogge flatbreads
Geen beoordelingen
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min