Compatibele versies
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 verse jalapeñopeper, in stukken (2 cm)
- 120 g rode uien, geschild, in vieren
- 30 g lente-uien, in lengtes (2 cm)
- 3 teentjes knoflook
- 20 g verse koriander, in stukken (± 3 cm)
- 20 g lente-uien, in stukken (± 3 cm)
- 30 g olijfolie, en iets meer om in te vetten
- 30 g limoensap
-
50
g pompelmoessap
of 50 g sinaasappelsap - 1 tl gedroogde oregano
- 1 tl gedroogde pepervlokken
- 1 tl gemalen cayennepeper
- 1 tl gemalen komijn
- 1 ½ tl zout
-
800
g verse zalmfilet, met of zonder vel, in 4 stukken
of 800 g diepgevroren zalmfilet, met of zonder vel, in 4 stukken - 500 g kerstomaten
- 60 g tomatenpuree
- 35 g limoensap, vers geperst
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper
- 1 avocado
- 1 limoen, in partjes
- 10 g verse korianderbladeren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2980.7 kJ / 712.4 kcal
- Eiwitten
- 45.6 g
- Koolhydraten
- 24.8 g
- Vetten
- 49.9 g
- Verzadigd vet
- 9.4 g
- Vezels
- 10.7 g
- Natrium
- 1040.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mysterieuze soep
45 Min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40 Min
Zalm met venkel
40 Min
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1h
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Geen beoordelingen
Zwarte spaghetti met garnalen
45 Min
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Geen beoordelingen
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45 Min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 Min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 Min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 Min
Mousse van tonijn
10min