Apparaten en accessoires
Rijst met rundvlees en broccoli
Voorbereiding. 5min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
jasmijnrijst250 g
-
olie20 g
-
teentje knoflook1
-
rundvleesreepjes (1 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapier250 g
-
water en iets meer om de rijst te dekken430 g
-
broccoliroosjes (± 2 cm)150 g
-
lichte sojasaus40 g
-
donkere sojasaus10 g
-
oestersaus50 g
-
bamboescheuten, uit blik in reepjes50 - 60 g
-
sesamolie5 g
-
gemalen gember1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen witte peper1 tl
-
lente-ui in plakjes (1 mm), als afwerking
-
gedroogde chilivlokken (optioneel) als afwerking
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 porties
Natrium
5952.8 mg
Eiwitten
82.9 g
Calorieën
6615.8 kJ /
1581.2 kcal
Vetten
40 g
Vezels
5.4 g
Verzadigd vet
7.8 g
Koolhydraten
221.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chinese keuken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min
Mini champignon pasteitjes
1u. 45min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1u. 10min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Geen beoordelingen
Garnaal en zoete aardappel beignets
55min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1u. 5min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Aziatische rijst met eieren en groenten
30min
Miso carbonara udon noedels
25min
Beef Wellington
10u. 10min
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1u. 20min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min