Apparaten en accessoires
Rijst met rundvlees en broccoli
Voorbereiding. 5min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
jasmijnrijst250 g
-
olie20 g
-
teentje knoflook1
-
rundvleesreepjes (1 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapier250 g
-
water en iets meer om de rijst te dekken430 g
-
broccoliroosjes (± 2 cm)150 g
-
lichte sojasaus40 g
-
donkere sojasaus10 g
-
oestersaus50 g
-
bamboescheuten, uit blik in reepjes50 - 60 g
-
sesamolie5 g
-
gemalen gember1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen witte peper1 tl
-
lente-ui in plakjes (1 mm), als afwerking
-
gedroogde chilivlokken (optioneel) als afwerking
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 porties
Natrium
5952.8 mg
Eiwitten
82.9 g
Calorieën
6615.8 kJ /
1581.2 kcal
Vetten
40 g
Vezels
5.4 g
Verzadigd vet
7.8 g
Koolhydraten
221.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chinese keuken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2u. 30min
Vegetarische bruine rijst
40min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1u. 30min
Pasta in tomatensaus met chorizo
35min
Mediterrane kippenpastei
50min
Hong Kong rijst met worst
Geen beoordelingen
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min
Risotto bolognese
45min