Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g jasmijnrijst
- 20 g olie
- 1 teentje knoflook
- 250 g rundvleesreepjes (1 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapier
- 430 g water, en iets meer om de rijst te dekken
- 150 g broccoliroosjes (± 2 cm)
- 40 g lichte sojasaus
- 10 g donkere sojasaus
- 50 g oestersaus
- 50 - 60 g bamboescheuten, uit blik, in reepjes
- 5 g sesamolie
- 1 tl gemalen gember
- 1 tl zout
- 1 tl gemalen witte peper
- lente-ui, in plakjes (1 mm), als afwerking
- gedroogde chilivlokken, als afwerking (optioneel)
- Voeding
- per 4 porties
- Calorieën
- 6615.8 kJ / 1581.2 kcal
- Eiwitten
- 82.9 g
- Koolhydraten
- 221.8 g
- Vetten
- 40 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 5952.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30 Min
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30 Min
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30 Min
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Geen beoordelingen
Miso carbonara udon noedels
25min
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1 Std. 15 Min
Zwarte spaghetti met garnalen
45min
Vegetarische bruine rijst
40 min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Karamel varkensvlees
45min
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30 Min