Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g jasmijnrijst
- 20 g olie
- 1 teentje knoflook
- 250 g rundvleesreepjes (1 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapier
- 430 g water, en iets meer om de rijst te dekken
- 150 g broccoliroosjes (± 2 cm)
- 40 g lichte sojasaus
- 10 g donkere sojasaus
- 50 g oestersaus
- 50 - 60 g bamboescheuten, uit blik, in reepjes
- 5 g sesamolie
- 1 tl gemalen gember
- 1 tl zout
- 1 tl gemalen witte peper
- lente-ui, in plakjes (1 mm), als afwerking
- gedroogde chilivlokken, als afwerking (optioneel)
- Voeding
- per 4 porties
- Calorieën
- 6615.8 kJ / 1581.2 kcal
- Eiwitten
- 82.9 g
- Koolhydraten
- 221.8 g
- Vetten
- 40 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 5952.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40min
Aziatische rijst met eieren en groenten
30min
Aromatische kipcurry
1h
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1h 30min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min
Aardappelpuree en merguez
Keine Bewertungen
Vegetarische bruine rijst
40min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Groentencurry met rijst
Keine Bewertungen
Tajine van lam met abrikozen en honing
1h 30min
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4h 45min