Apparaten en accessoires
Rijst met rundvlees en broccoli
Voorbereiding. 5min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
jasmijnrijst250 g
-
olie20 g
-
teentje knoflook1
-
rundvleesreepjes (1 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapier250 g
-
water en iets meer om de rijst te dekken430 g
-
broccoliroosjes (± 2 cm)150 g
-
lichte sojasaus40 g
-
donkere sojasaus10 g
-
oestersaus50 g
-
bamboescheuten, uit blik in reepjes50 - 60 g
-
sesamolie5 g
-
gemalen gember1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen witte peper1 tl
-
lente-ui in plakjes (1 mm), als afwerking
-
gedroogde chilivlokken (optioneel) als afwerking
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 porties
Natrium
5952.8 mg
Eiwitten
82.9 g
Calorieën
6615.8 kJ /
1581.2 kcal
Vetten
40 g
Vezels
5.4 g
Verzadigd vet
7.8 g
Koolhydraten
221.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chinese keuken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Aziatische rijst met eieren en groenten
30min
Thaise pinda kip met kokosrijst
1u.
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Paksoi en ham rijst
40min
Omelet met kip op Thaise wijze
50min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1u. 40min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min
Kleverige sesamkip
40min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min
Kip met amandelen
25min
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1u. 20min