
Apparaten en accessoires
Rijst met rundvlees en broccoli
Voorbereiding. 5min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
jasmijnrijst250 g
-
olie20 g
-
teentje knoflook1
-
rundvleesreepjes (1 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapier250 g
-
water en iets meer om de rijst te dekken430 g
-
broccoliroosjes (± 2 cm)150 g
-
lichte sojasaus40 g
-
donkere sojasaus10 g
-
oestersaus50 g
-
bamboescheuten, uit blik in reepjes50 - 60 g
-
sesamolie5 g
-
gemalen gember1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen witte peper1 tl
-
lente-ui in plakjes (1 mm), als afwerking
-
gedroogde chilivlokken (optioneel) als afwerking
Voeding per 4 porties
Calorieën
1581.2 kcal /
6615.8 kJ
Eiwitten
82.9 g
Vetten
40 g
Koolhydraten
221.8 g
Vezels
5.4 g
Verzadigd vet
7.8 g
Natrium
5952.8 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Chinese keuken
10 recepten
Benelux
Benelux