
Apparaten en accessoires
XXL kip pastei
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 55min
6 porties
Ingrediënten
Bladerdeeg
-
boter in stukken (1-2 cm), bevroren200 g
-
bloem en iets meer om te bestuiven200 g
-
koud water90 g
-
zout½ tl
Gekarameliseerde uien
-
teentje knoflook1
-
boter20 g
-
spekblokjes110 g
-
uien in acht gesneden, lagen gescheiden250 g
-
donkerbruine suiker20 g
-
balsamicoazijn20 g
-
zout½ tl
Kipvulling
-
water600 g
-
kiphaasjes500 g
-
zoete aardappelen in blokjes (2 cm)220 g
-
verse tijm en iets meer als afwerking3 takjes
-
zout1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
verse champignons in vieren gesneden150 g
-
boter40 g
-
bloem30 g
-
kippenbouillonpasta1 tl
-
room, 35% vet50 g
-
melk om te kleuren
Voeding per 1 portie
Calorieën
819.5 kcal /
3442.3 kJ
Eiwitten
29.8 g
Vetten
51.3 g
Koolhydraten
57.4 g
Vezels
7.5 g
Verzadigd vet
28.3 g
Natrium
1275.4 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Geen beoordelingen
Rijst met kip en champignons
30min
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Geen beoordelingen
Aromatische kipcurry
1u.
Gegrilde zeevruchten plank
Geen beoordelingen
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1u. 15min
Lamscurry
1u.
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Geen beoordelingen
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1u. 40min
Karamel varkensvlees
45min
Koninginnenhapje
55min
Azteca taart
1u.