Apparaten en accessoires
XXL kip pastei
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 55min
6 porties
Ingrediënten
Bladerdeeg
-
boter in stukken (1-2 cm), bevroren200 g
-
bloem en iets meer om te bestuiven200 g
-
koud water90 g
-
zout½ tl
Gekarameliseerde uien
-
teentje knoflook1
-
boter20 g
-
spekblokjes110 g
-
uien in acht gesneden, lagen gescheiden250 g
-
donkerbruine suiker20 g
-
balsamicoazijn20 g
-
zout½ tl
Kipvulling
-
water600 g
-
kiphaasjes500 g
-
zoete aardappelen in blokjes (2 cm)220 g
-
verse tijm en iets meer als afwerking3 takjes
-
zout1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
verse champignons in vieren gesneden150 g
-
boter40 g
-
bloem30 g
-
kippenbouillonpasta1 tl
-
room, 35% vet50 g
-
melk om te kleuren
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
1275.4 mg
Eiwitten
29.8 g
Calorieën
3442.3 kJ /
819.5 kcal
Vetten
51.3 g
Vezels
7.5 g
Verzadigd vet
28.3 g
Koolhydraten
57.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min
Thaise pinda kip met kokosrijst
1u.
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30min
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Geen beoordelingen
Ovenschotel met kip en spek
1u. 10min
Krokant gebraad met moutbiersaus
2u. 40min
Zoetzure varkensribbetjes
40min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1u. 30min
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Geen beoordelingen
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Kleverige sesamkip
40min
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Geen beoordelingen