Apparaten en accessoires
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 50min
8 portie
Ingrediënten
-
Emmental in stukken100 g
-
peterselie, vers1 bos
-
water500 g
-
savooiekool ongeveer 500-600 g1
-
teentje knoflook1
-
ui gehalveerd80 g
-
koolzaadolie15 g
-
rode paprika in reepjes snijden200 g
-
gele paprika in reepjes snijden200 g
-
rundergehakt600 g
-
eieren2
-
crème fraîche100 g
-
passata200 g
-
vleesbouillon (1 bouillonblokje en 250 g water)250 g
-
paneermeel50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
23.9 g
Calorieën
1568.2 kJ /
376.8 kcal
Vetten
23.2 g
Vezels
8 g
Koolhydraten
14.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Creatief koken met de Thermomix® Cocotte
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Butter Chicken
1h
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3h 5min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1h 20min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min
Kip- en aspergetaartjes
1h 35min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1h
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1h 30min
Keftedes (gehaktballen)
2h 30min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1h