Apparaten en accessoires
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 50min
8 portie
Ingrediënten
-
Emmental in stukken100 g
-
peterselie, vers1 bos
-
water500 g
-
savooiekool ongeveer 500-600 g1
-
teentje knoflook1
-
ui gehalveerd80 g
-
koolzaadolie15 g
-
rode paprika in reepjes snijden200 g
-
gele paprika in reepjes snijden200 g
-
rundergehakt600 g
-
eieren2
-
crème fraîche100 g
-
passata200 g
-
vleesbouillon (1 bouillonblokje en 250 g water)250 g
-
paneermeel50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
23.9 g
Calorieën
1568.2 kJ /
376.8 kcal
Vetten
23.2 g
Vezels
8 g
Koolhydraten
14.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Creatief koken met de Thermomix® Cocotte
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pistache Crème Brûlée
3u. 20min
Salade van Kool en Wortel met Feta
15min
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12u. 20min
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Geen beoordelingen
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Geen beoordelingen
Kimchi risotto
25min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Geen beoordelingen
Brochette van kippenballetjes met rijst
1u. 40min
Rijst met Zeevruchten
Geen beoordelingen
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Geen beoordelingen
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Dubai Chocolate Pistacheballetjes
Geen beoordelingen