Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze

Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 50min
8 portie

Ingrediënten

  • Emmental in stukken
    100 g
  • peterselie, vers
    1 bos
  • water
    500 g
  • savooiekool ongeveer 500-600 g
    1
  • teentje knoflook
    1
  • ui gehalveerd
    80 g
  • koolzaadolie
    15 g
  • rode paprika in reepjes snijden
    200 g
  • gele paprika in reepjes snijden
    200 g
  • rundergehakt
    600 g
  • eieren
    2
  • crème fraîche
    100 g
  • passata
    200 g
  • vleesbouillon (1 bouillonblokje en 250 g water)
    250 g
  • paneermeel
    50 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portie

Eiwitten 23.9 g
Calorieën 1568.2 kJ / 376.8 kcal
Vetten 23.2 g
Vezels 8 g
Koolhydraten 14.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen