Apparaten en accessoires
Pesto en zongedroogde tomatencake
Voorbereiding. 5min
Totaal 40min
10 porties
Ingrediënten
-
boter voor de vorm
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
pijnboompitten50 g
-
blaadjes verse basilicum25
-
olijfolie100 g
-
eieren3
-
bloem en iets meer voor de vorm150 g
-
bakpoeder (1 zakje)2 tl
-
melk100 g
-
zout naar eigen smaak4 snuifjes
-
vers gemalen peper naar eigen smaak4 snuifjes
-
zongedroogde tomaten in olie, uitgelekt150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
9.2 g
Calorieën
1183.6 kJ /
281.8 kcal
Vetten
20.1 g
Vezels
1.6 g
Koolhydraten
15.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Picknick
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Mediterrane paprika's
Geen beoordelingen
Ovengebakken Groentechips
1u. 45min
Pindakoekjes met chocolate-chip
Geen beoordelingen
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Mysterieuze soep
45min
Meringue spoken
12u. 25min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45min
Hummus van rode biet
10min
Vegan hazelnoot chocopasta
20min
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30min
Bechamelsaus
15min
Romige courgettensoep
25min