Apparaten en accessoires
Pesto en zongedroogde tomatencake
Voorbereiding. 5min
Totaal 40min
10 porties
Ingrediënten
-
boter voor de vorm
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
pijnboompitten50 g
-
blaadjes verse basilicum25
-
olijfolie100 g
-
eieren3
-
bloem en iets meer voor de vorm150 g
-
bakpoeder (1 zakje)2 tl
-
melk100 g
-
zout naar eigen smaak4 snuifjes
-
vers gemalen peper naar eigen smaak4 snuifjes
-
zongedroogde tomaten in olie, uitgelekt150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
9.2 g
Calorieën
1183.6 kJ /
281.8 kcal
Vetten
20.1 g
Vezels
1.6 g
Koolhydraten
15.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Picknick
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Geen beoordelingen
Vegan kaas dip
40min
Vegan bananen-kokoscake
Geen beoordelingen
Bananen powerballs
15min
Rauwe chocolade bietencake
Geen beoordelingen
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1u. 30min
Geraspte Parmezaanse kaas
5min
Hollandaisesaus
15min
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1u.
Pompoenrisotto met spek
25min
Veelzijdige stevige soep
50min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min