Apparaten en accessoires
Pesto en zongedroogde tomatencake
Voorbereiding. 5min
Totaal 40min
10 porties
Ingrediënten
-
boter voor de vorm
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
pijnboompitten50 g
-
blaadjes verse basilicum25
-
olijfolie100 g
-
eieren3
-
bloem en iets meer voor de vorm150 g
-
bakpoeder (1 zakje)2 tl
-
melk100 g
-
zout naar eigen smaak4 snuifjes
-
vers gemalen peper naar eigen smaak4 snuifjes
-
zongedroogde tomaten in olie, uitgelekt150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
9.2 g
Calorieën
1183.6 kJ /
281.8 kcal
Vetten
20.1 g
Vezels
1.6 g
Koolhydraten
15.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Picknick
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Boter plank met spinaziepesto
10min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1u.
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30min
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Geen beoordelingen
Guacamole
5min
Hollandaisesaus
15min
Geel gekleurde eieren
55min
Pompoen vingers
1u. 30min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Geen beoordelingen
Vitello tonnato
13u.
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30min
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1u. 20min