Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- boter, voor de vorm
- 100 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 50 g pijnboompitten
- 25 blaadjes verse basilicum
- 100 g olijfolie
- 3 eieren
- 150 g bloem, en iets meer voor de vorm
- 2 tl bakpoeder (1 zakje)
- 100 g melk
- 4 snuifjes zout, naar eigen smaak
- 4 snuifjes vers gemalen peper, naar eigen smaak
- 150 g zongedroogde tomaten in olie, uitgelekt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1183.6 kJ / 281.8 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 15.2 g
- Vetten
- 20.1 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
Geen beoordelingen
Ananascarpaccio met roze sorbet
20min
Spaanse brunch
1 Std. 15 Min
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Geen beoordelingen
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45min
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Geen beoordelingen
Sinaasappelconfituur met Campari
1sa 35 dk
Kip- en aspergetaartjes
1sa 35 dk
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1 Std. 15 Min
Rabarber-citroen cookies
1 godz.
Boterhammen met spinazie pesto
1 godz. 55 min
Zachte graanrepen
1 godz.