Pesto en zongedroogde tomatencake

Pesto en zongedroogde tomatencake

4.8 5 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 40min
10 porties

Ingrediënten

  • boter voor de vorm
  • Parmezaanse kaas in stukken
    100 g
  • pijnboompitten
    50 g
  • blaadjes verse basilicum
    25
  • olijfolie
    100 g
  • eieren
    3
  • bloem en iets meer voor de vorm
    150 g
  • bakpoeder (1 zakje)
    2 tl
  • melk
    100 g
  • zout naar eigen smaak
    4 snuifjes
  • vers gemalen peper naar eigen smaak
    4 snuifjes
  • zongedroogde tomaten in olie, uitgelekt
    150 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portie

Eiwitten 9.2 g
Calorieën 1183.6 kJ / 281.8 kcal
Vetten 20.1 g
Vezels 1.6 g
Koolhydraten 15.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...