Apparaten en accessoires
Pesto en zongedroogde tomatencake
Voorbereiding. 5min
Totaal 40min
10 porties
Ingrediënten
-
boter voor de vorm
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
pijnboompitten50 g
-
blaadjes verse basilicum25
-
olijfolie100 g
-
eieren3
-
bloem en iets meer voor de vorm150 g
-
bakpoeder (1 zakje)2 tl
-
melk100 g
-
zout naar eigen smaak4 snuifjes
-
vers gemalen peper naar eigen smaak4 snuifjes
-
zongedroogde tomaten in olie, uitgelekt150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
9.2 g
Calorieën
1183.6 kJ /
281.8 kcal
Vetten
20.1 g
Vezels
1.6 g
Koolhydraten
15.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Picknick
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Cashew cheddarkaas
Nessuna valutazione
Champignon en spinazie lasagne
Nessuna valutazione
Pompoen baba ganoush
35min
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Nessuna valutazione
Hartige taart met savooiekool
1h 30min
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30min
Halloween pompoentaart
4h
Russische rode bietensalade
1h 10min
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Nessuna valutazione
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Nessuna valutazione
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Havermoutpap met vers fruit
15min