Apparaten en accessoires
Gefermenteerde wortelen
Voorbereiding. 30u.
Totaal 84u. 30min
1 Totale recept
Ingrediënten
-
600 g wortelen, in diverse kleuren, geschild en in staafjes (± 7 cm lang en 5 mm dik)wortelen geschild en in staafjes (± 7 cm lang en 5 mm dik)600 g
-
zout4 tl
-
verse gemengde kruiden naar eigen smaak (bv. tijm, rozemarijn) (zie tip)4 tl
-
water en iets meer om de potten te vullen250 g
-
citroensap30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Totale recept
Natrium
2.1 mg
Eiwitten
10 g
Calorieën
1439 kJ /
344 kcal
Vetten
6 g
Vezels
25 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
74 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fermentatie modus
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Paashaas apero-hapjes
Geen beoordelingen
Geroosterde porchetta met peren en uien
12u.
Geklopt eiwit
5min
Lemon curd
20min
Meringue spoken
12u. 25min
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Geen beoordelingen
350 g sjalot kleuren
Geen beoordelingen
Soja yoghurt
12u. 15min
Gezouten-Karamelijs
14u.
Natuur yoghurt in de Varoma
12u.
Havermoutpap met vers fruit
15min
Aardappel flatbread
12u.