Apparaten en accessoires
Gefermenteerde wortelen
Voorbereiding. 30u.
Totaal 84u. 30min
1 Totale recept
Ingrediënten
-
600 g wortelen, in diverse kleuren, geschild en in staafjes (± 7 cm lang en 5 mm dik)wortelen geschild en in staafjes (± 7 cm lang en 5 mm dik)600 g
-
zout4 tl
-
verse gemengde kruiden naar eigen smaak (bv. tijm, rozemarijn) (zie tip)4 tl
-
water en iets meer om de potten te vullen250 g
-
citroensap30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Totale recept
Natrium
2.1 mg
Eiwitten
10 g
Calorieën
1439 kJ /
344 kcal
Vetten
6 g
Vezels
25 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
74 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fermentatie modus
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Frangipane met peer
1u. 30min
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Geen beoordelingen
Vegan challah brood
2u. 30min
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10min
Gefermenteerde rode uien
96u.
Gefermenteerde frambozensiroop
128u. 10min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Geen beoordelingen
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min
Kruidenvinaigrette
Geen beoordelingen
Dille en feta flatbread
1u. 20min
Snelle regenboogsalade
10min
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2u. 10min