
Apparaten en accessoires
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
water1200 g
-
zout1 ½ tl
-
parelgerst300 g
-
lente-ui in stukken40 g
-
verse basilicumbladeren5
-
olijfolie40 g
-
wortelen in blokjes (1 cm)70 g
-
rode paprika in blokjes (1 cm)100 g
-
courgettes in blokjes (1 cm)100 g
-
aubergines in blokjes (1 cm)130 g
-
groentebouillonpasta1 tl
-
pijnboompitten30 g
-
gedroogde tijm (optioneel)1 - 2 snuifjes
Voeding per 1 portie
Calorieën
435 kcal /
1820 kJ
Eiwitten
11.5 g
Vetten
17.3 g
Koolhydraten
62.8 g
Vezels
15.8 g
Verzadigd vet
2.3 g
Natrium
911 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Batch Cooking & Meal Prep
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Bloemkool-spinazie lasagne
1u. 45min
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3u. 45min
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Geen beoordelingen
Vegetarische bruine rijst
40min
Halloween pompoentaart
4u.
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Kalkoenburgers
Geen beoordelingen
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1u. 50min
Pompoenrisotto met spek
25min
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3u. 5min
Kruiden en Cashew dip
8u. 10min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1u.