Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g water
- 1 ½ tl zout
- 300 g parelgerst
- 40 g lente-ui, in stukken
- 5 verse basilicumbladeren
- 40 g olijfolie
- 70 g wortelen, in blokjes (1 cm)
- 100 g rode paprika, in blokjes (1 cm)
- 100 g courgettes, in blokjes (1 cm)
- 130 g aubergines, in blokjes (1 cm)
- 1 tl groentebouillonpasta
- 30 g pijnboompitten
- 1 - 2 snuifjes gedroogde tijm (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1820 kJ / 435 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 62.8 g
- Vetten
- 17.3 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 15.8 g
- Natrium
- 911 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Geen beoordelingen
Aziatische komkommersalade
Geen beoordelingen
Vegan moussaka
Geen beoordelingen
Zoetzure tempé
Geen beoordelingen
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45 Min
Avocadotartaar met ei en zalm
45 Min
Bananen powerballs
15 Min
Zoete aardappel muffins met walnoten
1 Std.
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30 Min
Bloemkool-spinazie lasagne
1 Std. 45 Min
Butternut 'Mac & Cheese'
45 Min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 Min