Apparaten en accessoires
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
water1200 g
-
zout1 ½ tl
-
parelgerst300 g
-
lente-ui in stukken40 g
-
verse basilicumbladeren5
-
olijfolie40 g
-
wortelen in blokjes (1 cm)70 g
-
rode paprika in blokjes (1 cm)100 g
-
courgettes in blokjes (1 cm)100 g
-
aubergines in blokjes (1 cm)130 g
-
groentebouillonpasta1 tl
-
pijnboompitten30 g
-
gedroogde tijm (optioneel)1 - 2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
911 mg
Eiwitten
11.5 g
Calorieën
1820 kJ /
435 kcal
Vetten
17.3 g
Vezels
15.8 g
Verzadigd vet
2.3 g
Koolhydraten
62.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Batch Cooking & Meal Prep
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
De eerste hap: Vruchtenpuree
Geen beoordelingen
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1u. 30min
Aziatische komkommersalade
Geen beoordelingen
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40min
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3u. 5min
Halloween voeten gehaktbrood
1u. 30min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1u.
Pasta met prei en ajvar
30min
Warme aardappelen salade met de Peeler
Geen beoordelingen
Zoete aardappel muffins met walnoten
1u.
Rode bieten smoothie bowl
10min