Apparaten en accessoires
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
water1200 g
-
zout1 ½ tl
-
parelgerst300 g
-
lente-ui in stukken40 g
-
verse basilicumbladeren5
-
olijfolie40 g
-
wortelen in blokjes (1 cm)70 g
-
rode paprika in blokjes (1 cm)100 g
-
courgettes in blokjes (1 cm)100 g
-
aubergines in blokjes (1 cm)130 g
-
groentebouillonpasta1 tl
-
pijnboompitten30 g
-
gedroogde tijm (optioneel)1 - 2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
911 mg
Eiwitten
11.5 g
Calorieën
1820 kJ /
435 kcal
Vetten
17.3 g
Vezels
15.8 g
Verzadigd vet
2.3 g
Koolhydraten
62.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Batch Cooking & Meal Prep
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Geen beoordelingen
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1u. 10min
Mediterrane paprika's
Geen beoordelingen
Goulash van linzen en champignons
45min
Bloemkool korma
2u. 20min
Fideuá van groenten
40min
Kokos Dahl
25min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Geen beoordelingen
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1u. 5min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1u. 10min
Bananenbrood
1u. 50min