Apparaten en accessoires
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
water1200 g
-
zout1 ½ tl
-
parelgerst300 g
-
lente-ui in stukken40 g
-
verse basilicumbladeren5
-
olijfolie40 g
-
wortelen in blokjes (1 cm)70 g
-
rode paprika in blokjes (1 cm)100 g
-
courgettes in blokjes (1 cm)100 g
-
aubergines in blokjes (1 cm)130 g
-
groentebouillonpasta1 tl
-
pijnboompitten30 g
-
gedroogde tijm (optioneel)1 - 2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
911 mg
Eiwitten
11.5 g
Calorieën
1820 kJ /
435 kcal
Vetten
17.3 g
Vezels
15.8 g
Verzadigd vet
2.3 g
Koolhydraten
62.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Batch Cooking & Meal Prep
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Hummus van rode biet
10min
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min
Guacamole
5min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30min
Boekweit met champignons
25min
Quinoa salade met knapperige groenten
30min
Veelzijdige gladde soep
45min
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
35min
Vegan cheddar mac & cheese
Geen beoordelingen
Garnituur van courgette
30min
Zoetzure tempé
50min
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45min