Apparaten en accessoires
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
amandelen100 g
-
teentje knoflook1
-
verse basilicum enkel de bladeren (ong. 15 g)1 bos
-
chilipeper gehalveerd, zaadjes verwijderd1
-
citroen de zeste en het sap1
-
boter in blokjes100 g
-
water200 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt1000 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
9 g
Calorieën
574.2 kJ /
137.2 kcal
Vetten
9.8 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
4.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ontvangen & genieten
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Hummus van rode biet
10min
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30min
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3u. 5min
Gebakkrans met geroosterde groenten
1u. 40min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Lams- en Quinoastoofpot
Geen beoordelingen
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2u. 50min
Karamel parfait
Geen beoordelingen
Rode uiensoep met gehaktballen
40min