
Apparaten en accessoires
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
amandelen100 g
-
teentje knoflook1
-
verse basilicum enkel de bladeren (ong. 15 g)1 bos
-
chilipeper gehalveerd, zaadjes verwijderd1
-
citroen de zeste en het sap1
-
boter in blokjes100 g
-
water200 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt1000 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
137.2 kcal /
574.2 kJ
Eiwitten
9 g
Vetten
9.8 g
Koolhydraten
4.2 g
Vezels
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Ontvangen & genieten
9 recepten
Benelux
Benelux