
Apparaten en accessoires
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
amandelen100 g
-
teentje knoflook1
-
verse basilicum enkel de bladeren (ong. 15 g)1 bos
-
chilipeper gehalveerd, zaadjes verwijderd1
-
citroen de zeste en het sap1
-
boter in blokjes100 g
-
water200 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt1000 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
137.2 kcal /
574.2 kJ
Eiwitten
9 g
Vetten
9.8 g
Koolhydraten
4.2 g
Vezels
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Ontvangen & genieten
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Bearnaisesaus
15min
Zalmtartaar
10min
Burgers met zeeduivel en zalm
20min
Zalm mozaïek
Geen beoordelingen
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Hollandaisesaus
15min
Omelet met gehakt
1u. 10min
Steak tartaar
30min
Gestoomde spiegeleieren
15min
Mosterd-dillesaus
2u. 15min
Detoxsapje “Gave huid”
10min
Geroerbakte groenten
10min