Apparaten en accessoires
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
amandelen100 g
-
teentje knoflook1
-
verse basilicum enkel de bladeren (ong. 15 g)1 bos
-
chilipeper gehalveerd, zaadjes verwijderd1
-
citroen de zeste en het sap1
-
boter in blokjes100 g
-
water200 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt1000 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
9 g
Calorieën
574.2 kJ /
137.2 kcal
Vetten
9.8 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
4.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ontvangen & genieten
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Geen beoordelingen
Zoetzure dhal
Geen beoordelingen
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Geen beoordelingen
Nougatine
1u. 30min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Mexicaanse dip in laagjes
25min
Mosterd-dillesaus
2u. 15min
Chili non Carne
1u.
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Kabeljauw met citrusboter
50min