Apparaten en accessoires
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
ui , in kwarten gesneden200 g
-
teentje knoflook1
-
rode paprika , in stukken gesneden100 g
-
groene paprika , in stukken gesneden100 g
-
courgette , ongepeld en in middelgrote stukken gesneden200 g
-
extra vergine olijfolie60 g
-
aardappelen , in plakjes van 4 mm gesneden500 g
-
eieren , afzonderlijk in plasticfolie gewikkeld4
-
zeebaarzen met vel en zonder kop (500 à 600 g/st in zijn geheel)1 - 2
-
zout½ tl
-
versgemalen zwarte peper2 snuifjes
-
citroen , in schijfjes gesneden (of enkel het sap)1
-
tomatenpulp uit blik400 g
-
suiker1 tl
-
groentenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Calorieën
2085 kJ /
499 kcal
Eiwitten
38.8 g
Koolhydraten
30.1 g
Vetten
24.8 g
Vezels
5.45 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 min
Fruit minestrone met saffraan crème
40 min
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Brak ocen
Citroenslush
10 min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 min
Rijstsalade
1 godz.
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 min
Vislasagne met courgette
1 godz.
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 min
Vislasagne met asperges en prei
1 godz. 30 min
Kip met rode paprika
1 godz. 5 min
Graubünden gerstsoep
Brak ocen