Apparaten en accessoires
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
ui , in kwarten gesneden200 g
-
teentje knoflook1
-
rode paprika , in stukken gesneden100 g
-
groene paprika , in stukken gesneden100 g
-
courgette , ongepeld en in middelgrote stukken gesneden200 g
-
extra vergine olijfolie60 g
-
aardappelen , in plakjes van 4 mm gesneden500 g
-
eieren , afzonderlijk in plasticfolie gewikkeld4
-
zeebaarzen met vel en zonder kop (500 à 600 g/st in zijn geheel)1 - 2
-
zout½ tl
-
versgemalen zwarte peper2 snuifjes
-
citroen , in schijfjes gesneden (of enkel het sap)1
-
tomatenpulp uit blik400 g
-
suiker1 tl
-
groentenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Calorieën
2085 kJ /
499 kcal
Eiwitten
38.8 g
Koolhydraten
30.1 g
Vetten
24.8 g
Vezels
5.45 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1u. 5min
Koolstoofpot met kalkoen
40min
Paashaas macarons
Geen beoordelingen
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Geen beoordelingen
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Geen beoordelingen
Quenelles met waterkerssaus
2u. 45min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Geen beoordelingen
Hollandaisesaus
15min
Gebakken spinazie met eieren
40min