
Apparaten en accessoires
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
ui , in kwarten gesneden200 g
-
teentje knoflook1
-
rode paprika , in stukken gesneden100 g
-
groene paprika , in stukken gesneden100 g
-
courgette , ongepeld en in middelgrote stukken gesneden200 g
-
extra vergine olijfolie60 g
-
aardappelen , in plakjes van 4 mm gesneden500 g
-
eieren , afzonderlijk in plasticfolie gewikkeld4
-
zeebaarzen met vel en zonder kop (500 à 600 g/st in zijn geheel)1 - 2
-
zout½ tl
-
versgemalen zwarte peper2 snuifjes
-
citroen , in schijfjes gesneden (of enkel het sap)1
-
tomatenpulp uit blik400 g
-
suiker1 tl
-
groentenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
Voeding per 1 portie
Calorieën
2085 kJ /
499 kcal
Eiwitten
38.8 g
Koolhydraten
30.1 g
Vetten
24.8 g
Vezels
5.45 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Snelle Thaise kipcurry
40 Min
Ratatouille
40 Min
Driekoningentaart met frangipane
50 Min
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Keine Bewertungen
Lamscurry
1 Std.
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30 Min
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Keine Bewertungen
Zeevruchtenstoofpot
1 Std. 5 Min
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1 Std.
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1 Std. 5 Min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55 Min
Kip met rode paprika
1 Std. 5 Min