Apparaten en accessoires
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
ui , in kwarten gesneden200 g
-
teentje knoflook1
-
rode paprika , in stukken gesneden100 g
-
groene paprika , in stukken gesneden100 g
-
courgette , ongepeld en in middelgrote stukken gesneden200 g
-
extra vergine olijfolie60 g
-
aardappelen , in plakjes van 4 mm gesneden500 g
-
eieren , afzonderlijk in plasticfolie gewikkeld4
-
zeebaarzen met vel en zonder kop (500 à 600 g/st in zijn geheel)1 - 2
-
zout½ tl
-
versgemalen zwarte peper2 snuifjes
-
citroen , in schijfjes gesneden (of enkel het sap)1
-
tomatenpulp uit blik400 g
-
suiker1 tl
-
groentenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Calorieën
2085 kJ /
499 kcal
Eiwitten
38.8 g
Koolhydraten
30.1 g
Vetten
24.8 g
Vezels
5.45 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Spek en fontina gerolde pizza
Geen beoordelingen
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Geen beoordelingen
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1u.
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45min
Frambozen - limoensorbet
Geen beoordelingen
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min
Kipfricassee
Geen beoordelingen
Alpenmacaroni
45min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1u. 15min