Apparaten en accessoires
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
ui , in kwarten gesneden200 g
-
teentje knoflook1
-
rode paprika , in stukken gesneden100 g
-
groene paprika , in stukken gesneden100 g
-
courgette , ongepeld en in middelgrote stukken gesneden200 g
-
extra vergine olijfolie60 g
-
aardappelen , in plakjes van 4 mm gesneden500 g
-
eieren , afzonderlijk in plasticfolie gewikkeld4
-
zeebaarzen met vel en zonder kop (500 à 600 g/st in zijn geheel)1 - 2
-
zout½ tl
-
versgemalen zwarte peper2 snuifjes
-
citroen , in schijfjes gesneden (of enkel het sap)1
-
tomatenpulp uit blik400 g
-
suiker1 tl
-
groentenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Calorieën
2085 kJ /
499 kcal
Eiwitten
38.8 g
Koolhydraten
30.1 g
Vetten
24.8 g
Vezels
5.45 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1u.
Wintergroente en rundvlees cholent
4u. 30min
Ratatouille
40min
Zalm en venkel risotto
25min
Kipfricassee
Geen beoordelingen
Peren op Sinaasappelsiroop
Geen beoordelingen
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1u.
Forel met hollandaisesaus
50min
Vislasagne met courgette
1u.
Vleesgehaktbrood met champignons
1u. 5min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min