Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g ui, in kwarten gesneden
- 1 teentje knoflook
- 100 g rode paprika, in stukken gesneden
- 100 g groene paprika, in stukken gesneden
- 200 g courgette, ongepeld en in middelgrote stukken gesneden
- 60 g extra vergine olijfolie
- 500 g aardappelen, in plakjes van 4 mm gesneden
- 4 eieren, afzonderlijk in plasticfolie gewikkeld
- 1 - 2 zeebaarzen met vel en zonder kop (500 à 600 g/st in zijn geheel)
- ½ tl zout
- 2 snuifjes versgemalen zwarte peper
- 1 citroen, in schijfjes gesneden (of enkel het sap)
- 400 g tomatenpulp uit blik
- 1 tl suiker
- 1 groentenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2085 kJ / 499 kcal
- Eiwitten
- 38.8 g
- Koolhydraten
- 30.1 g
- Vetten
- 24.8 g
- Vezels
- 5.45 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fideuá van groenten
40 Min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Viscurry
35 Min
Quenelles met waterkerssaus
2sa 45 dk
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Geen beoordelingen
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1sa
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Geen beoordelingen
Lamscurry
1sa
Asperge ovenschotel
1sa 30 dk
Hollandaisesaus
15min
Forel met hollandaisesaus
50 Min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 Min