Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g ui, in kwarten gesneden
- 1 teentje knoflook
- 100 g rode paprika, in stukken gesneden
- 100 g groene paprika, in stukken gesneden
- 200 g courgette, ongepeld en in middelgrote stukken gesneden
- 60 g extra vergine olijfolie
- 500 g aardappelen, in plakjes van 4 mm gesneden
- 4 eieren, afzonderlijk in plasticfolie gewikkeld
- 1 - 2 zeebaarzen met vel en zonder kop (500 à 600 g/st in zijn geheel)
- ½ tl zout
- 2 snuifjes versgemalen zwarte peper
- 1 citroen, in schijfjes gesneden (of enkel het sap)
- 400 g tomatenpulp uit blik
- 1 tl suiker
- 1 groentenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2085 kJ / 499 kcal
- Eiwitten
- 38.8 g
- Koolhydraten
- 30.1 g
- Vetten
- 24.8 g
- Vezels
- 5.45 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Keine Bewertungen
Mediterrane visschotel
1h 30min
Ananascarpaccio met roze sorbet
20 min
Gevulde vis
1 godz. 50 min
Bearnaisesaus
15 Min
Forel met hollandaisesaus
50min
Ratatouille
40min
Minestrone
45min
Peergelei
Keine Bewertungen
Bloementaartje met amandelcrème
1h 10 min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Turkse moussaka
1h 10 min