Apparaten en accessoires
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
Voorbereiding. 30min
Totaal 50min
6 porties
Ingrediënten
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
Knolselder-wortelsalade
-
knolselder in stukken (2 cm)300 g
-
wortelen in stukken (2 cm)300 g
-
yoghurt, 3,5% V.G.100 g
-
mayonaise20 g
-
vers geperst citroensap10 g
-
honing10 g
-
zout1 tl
-
gemalen witte peper2 snuifjes
Schotse eieren
-
sjalot gehalveerd50 g
-
verse peterselie enkel de bladeren2 takjes
-
rundsvlees ontdaan van pezen, in stukken (3 cm)600 g
-
ei, medium (53-63 g)2
-
mosterd15 g
-
paneermeel70 g
-
zout1 ½ tl
-
gemalen witte peper½ tl
-
bloem om te bestrooien20 g
-
frituurolie1500 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
742 mg
Eiwitten
32.8 g
Calorieën
1933 kJ /
462 kcal
Vetten
26 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
5.7 g
Koolhydraten
24.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasrecepten
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10min
Kleine carnaval beignets
Geen beoordelingen
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1u. 30min
350 g sjalot kleuren
Geen beoordelingen
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Quenelles met waterkerssaus
2u. 45min
Spaghetti met tomaat en spek
35min
Runderragout met aardappelen
1u. 10min
Hazelnootbavarois
6u. 40min
Broccoli-ham omelet
35min
Veelzijdige stevige soep
50min