
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Eieren
- 6 eieren, medium (53-63 g) koud
- water te vullen tot 1L
Knolselder-wortelsalade
- 300 g knolselder in stukken (2 cm)
- 300 g wortelen in stukken (2 cm)
- 100 g yoghurt, 3,5% V.G.
- 20 g mayonaise
- 10 g vers geperst citroensap
- 10 g honing
- 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen witte peper
Schotse eieren
- 50 g sjalot gehalveerd
- 2 takjes verse peterselie enkel de bladeren
- 600 g rundsvlees ontdaan van pezen, in stukken (3 cm)
- 2 ei, medium (53-63 g)
- 15 g mosterd
- 70 g paneermeel
- 1 ½ tl zout
- ½ tl gemalen witte peper
- 20 g bloem om te bestrooien
- 1500 g frituurolie
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 462 kcal / 1933 kJ
- Eiwitten
- 32.8 g
- Vetten
- 26 g
- Koolhydraten
- 24.8 g
- Vezels
- 3.3 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Natrium
- 742 mg