Apparaten en accessoires
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
Voorbereiding. 30min
Totaal 50min
6 porties
Ingrediënten
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
Knolselder-wortelsalade
-
knolselder in stukken (2 cm)300 g
-
wortelen in stukken (2 cm)300 g
-
yoghurt, 3,5% V.G.100 g
-
mayonaise20 g
-
vers geperst citroensap10 g
-
honing10 g
-
zout1 tl
-
gemalen witte peper2 snuifjes
Schotse eieren
-
sjalot gehalveerd50 g
-
verse peterselie enkel de bladeren2 takjes
-
rundsvlees ontdaan van pezen, in stukken (3 cm)600 g
-
ei, medium (53-63 g)2
-
mosterd15 g
-
paneermeel70 g
-
zout1 ½ tl
-
gemalen witte peper½ tl
-
bloem om te bestrooien20 g
-
frituurolie1500 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
742 mg
Eiwitten
32.8 g
Calorieën
1933 kJ /
462 kcal
Vetten
26 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
5.7 g
Koolhydraten
24.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasrecepten
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gougère-soezen met zalmmousse
25u. 35min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1u. 5min
Paashaas apero-hapjes
Geen beoordelingen
Kip-miso stoofpot
1u. 45min
Chai latte parfait
15u. 5min
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Geen beoordelingen
Yoghurt en muntdressing
15min
300 g ui fruiten
Geen beoordelingen
Kippennoedelsoep
1u. 35min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1u. 5min
Broccoli-ham omelet
35min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40min