Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Eieren
- 6 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
Knolselder-wortelsalade
- 300 g knolselder, in stukken (2 cm)
- 300 g wortelen, in stukken (2 cm)
- 100 g yoghurt, 3,5% V.G.
- 20 g mayonaise
- 10 g vers geperst citroensap
- 10 g honing
- 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen witte peper
Schotse eieren
- 50 g sjalot, gehalveerd
- 2 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 600 g rundsvlees, ontdaan van pezen, in stukken (3 cm)
- 2 ei, medium (53-63 g)
- 15 g mosterd
- 70 g paneermeel
- 1 ½ tl zout
- ½ tl gemalen witte peper
- 20 g bloem, om te bestrooien
- 1500 g frituurolie
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1933 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 32.8 g
- Koolhydraten
- 24.8 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 742 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Appelmoes
20min
Rabarbertaart
55min
Steak au Poivre
20min
Burgers met zeeduivel en zalm
20min
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45 Min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Groen gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Vijgenmosterd
25 min
Pruimentaart
Keine Bewertungen
Rode bietensalade
10 dk
Sinaasappelconfituur met Campari
1h 35min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min