Apparaten en accessoires
Spinazierisotto met asperges
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)50 g
-
ui gehalveerd50 g
-
olijfolie40 g
-
boter40 g
-
risottorijst (bv. Carnaroli)320 g
-
witte wijn60 g
-
water720 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
groene asperges topjes afgesneden, het holle achterste verwijderd, de rest in schijfjes (5 mm)500 g
-
rauwe ham in reepjes100 g
-
geschaafde amandelen50 g
-
zout1 snuifje
-
verse jonge spinazie150 g
-
gefermenteerde melk90 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
26 g
Calorieën
3008 kJ /
718 kcal
Vetten
36 g
Koolhydraten
70 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Betty Bossi
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Worst met erwtenrisotto
30min
Rabarber, gember en citroen risotto
Geen beoordelingen
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1u. 5min
Champignon en feta strudel met spinazie
1u. 45min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2u. 10min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4u. 30min
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1u. 40min
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Zalm en venkel risotto
25min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1u. 25min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min