Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 50 g ui, gehalveerd
- 40 g olijfolie
- 40 g boter
- 320 g risottorijst (bv. Carnaroli)
- 60 g witte wijn
- 720 g water
- 2 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 500 g groene asperges, topjes afgesneden, het holle achterste verwijderd, de rest in schijfjes (5 mm)
- 100 g rauwe ham, in reepjes
- 50 g geschaafde amandelen
- 1 snuifje zout
- 90 g gefermenteerde melk
- 150 g verse jonge spinazie
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3008 kJ / 718 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 36 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Thaise salade met pindadressing (vegan, glutenvrij)
30min
Rode ogen gevulde eieren
Geen beoordelingen
Risotto met Parmezaanse kaas
30min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2h 10 min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9 Std. 15 Min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Asperge-watermeloen salade
40min
Boekweit met champignons
25min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h
Pompoenrisotto met spek
25min