Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 50 g ui, gehalveerd
- 40 g olijfolie
- 40 g boter
- 320 g risottorijst (bv. Carnaroli)
- 60 g witte wijn
- 720 g water
- 2 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 500 g groene asperges, topjes afgesneden, het holle achterste verwijderd, de rest in schijfjes (5 mm)
- 100 g rauwe ham, in reepjes
- 50 g geschaafde amandelen
- 1 snuifje zout
- 90 g gefermenteerde melk
- 150 g verse jonge spinazie
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3008 kJ / 718 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 36 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto met Parmezaanse kaas
30 min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 Min
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55 Min
Pompoenrisotto met spek
25min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 Std. 10 Min
Asperge-watermeloen salade
40 Min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Geen beoordelingen
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 godz. 25 min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1h 35min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30 min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 Std.
Zalm en venkel risotto
25min