Apparaten en accessoires
Spinazierisotto met asperges
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)50 g
-
ui gehalveerd50 g
-
olijfolie40 g
-
boter40 g
-
risottorijst (bv. Carnaroli)320 g
-
witte wijn60 g
-
water720 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
groene asperges topjes afgesneden, het holle achterste verwijderd, de rest in schijfjes (5 mm)500 g
-
rauwe ham in reepjes100 g
-
geschaafde amandelen50 g
-
zout1 snuifje
-
verse jonge spinazie150 g
-
gefermenteerde melk90 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
26 g
Calorieën
3008 kJ /
718 kcal
Vetten
36 g
Koolhydraten
70 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Betty Bossi
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1u. 10min
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Geen beoordelingen
Asperge ovenschotel
1u. 30min
Tomaat en basilicum kip quiche
1u.
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30min
Zalm en venkel risotto
25min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Boekweit met champignons
25min
Bloemkool-spinazie lasagne
1u. 45min
Pompoenrisotto met spek
25min