Apparaten en accessoires
Spinazierisotto met asperges
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)50 g
-
ui gehalveerd50 g
-
olijfolie40 g
-
boter40 g
-
risottorijst (bv. Carnaroli)320 g
-
witte wijn60 g
-
water720 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
groene asperges topjes afgesneden, het holle achterste verwijderd, de rest in schijfjes (5 mm)500 g
-
rauwe ham in reepjes100 g
-
geschaafde amandelen50 g
-
zout1 snuifje
-
verse jonge spinazie150 g
-
gefermenteerde melk90 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
26 g
Calorieën
3008 kJ /
718 kcal
Vetten
36 g
Koolhydraten
70 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Betty Bossi
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Bloemkool korma
2u. 20min
Yoghurt en muntdressing
15min
Asperge-watermeloen salade
40min
Zalm en venkel risotto
25min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1u.
Vichyssoise met pasta
35min
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40min
Bloemkool-spinazie lasagne
1u. 45min
Pompoenrisotto met spek
25min