Apparaten en accessoires
Spinazierisotto met asperges
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)50 g
-
ui gehalveerd50 g
-
olijfolie40 g
-
boter40 g
-
risottorijst (bv. Carnaroli)320 g
-
witte wijn60 g
-
water720 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
groene asperges topjes afgesneden, het holle achterste verwijderd, de rest in schijfjes (5 mm)500 g
-
rauwe ham in reepjes100 g
-
geschaafde amandelen50 g
-
zout1 snuifje
-
verse jonge spinazie150 g
-
gefermenteerde melk90 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
26 g
Calorieën
3008 kJ /
718 kcal
Vetten
36 g
Koolhydraten
70 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Betty Bossi
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Geen beoordelingen
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Champignon en feta strudel met spinazie
1u. 45min
Zalm en venkel risotto
25min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1u.
Fideuá van groenten
40min
Chocolademousse met sinaasappel
2u. 20min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1u. 25min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Moussaka met linzen
2u. 20min
Basilicumpesto
10min