Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 50 g ui, gehalveerd
- 40 g olijfolie
- 40 g boter
- 320 g risottorijst (bv. Carnaroli)
- 60 g witte wijn
- 720 g water
- 2 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 500 g groene asperges, topjes afgesneden, het holle achterste verwijderd, de rest in schijfjes (5 mm)
- 100 g rauwe ham, in reepjes
- 50 g geschaafde amandelen
- 1 snuifje zout
- 90 g gefermenteerde melk
- 150 g verse jonge spinazie
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3008 kJ / 718 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 36 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zalm en venkel risotto
25min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Gestoomde spinaziecake
35min
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1 godz. 25 min
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Geen beoordelingen
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Geen beoordelingen
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Champignontaart
Geen beoordelingen
Champagne en bessen trifle
3h 40min
Crumble met peren en crème van ricotta
1h
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min