
Apparaten en accessoires
Spinazierisotto met asperges
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)50 g
-
ui gehalveerd50 g
-
olijfolie40 g
-
boter40 g
-
risottorijst (bv. Carnaroli)320 g
-
witte wijn60 g
-
water720 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
groene asperges topjes afgesneden, het holle achterste verwijderd, de rest in schijfjes (5 mm)500 g
-
rauwe ham in reepjes100 g
-
geschaafde amandelen50 g
-
zout1 snuifje
-
verse jonge spinazie150 g
-
gefermenteerde melk90 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
718 kcal /
3008 kJ
Eiwitten
26 g
Vetten
36 g
Koolhydraten
70 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Betty Bossi
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Zalm en venkel risotto
25min
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Geen beoordelingen
Granola cups met honing, yoghurt, noten en fruit
55min
Boekweit met champignons
25min
Groene smoothie bowl met gojibessen
Geen beoordelingen
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2u. 10min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1u.
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1u. 25min
Pompoenrisotto met spek
25min