Apparaten en accessoires
Lamscurry
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
6 porties
Ingrediënten
-
uien doormidden gesneden100 g
-
gember, vers wortel10 g
-
koriander, vers1 bos
-
olijfolie15 g
-
currypoeder3 el
-
zonnebloemolie5 g
-
lamsfilet in blokjes gesneden (2 cm)800 g
-
water200 g
-
kokosmelk400 g
-
zout aan te passen aan de smaak1 snuifje
-
peper, gemalen aan te passen aan de smaak1 snuifje
-
wortelen in stukken gesneden400 g
-
zoete aardappelen in stukken gesneden300 g
-
kokos, gedroogd, geraspt1 snuifje
-
verse groene erwten gepeld150 g
-
verse tuinbonen geblancheerd en geschild80 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
28 g
Calorieën
2865 kJ /
689 kcal
Vetten
53 g
Koolhydraten
26 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Verwarmende gerechten
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1u.
Kabeljauwsoep met Spinazie
40min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1u. 10min
Wintergroente en rundvlees cholent
4u. 30min
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1u. 15min
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1u. 35min
Snelle Thaise kipcurry
40min
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min
Groentepannenkoekjes
20min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40min