Apparaten en accessoires
Lamscurry
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
6 porties
Ingrediënten
-
uien doormidden gesneden100 g
-
gember, vers wortel10 g
-
koriander, vers1 bos
-
olijfolie15 g
-
currypoeder3 el
-
zonnebloemolie5 g
-
lamsfilet in blokjes gesneden (2 cm)800 g
-
water200 g
-
kokosmelk400 g
-
zout aan te passen aan de smaak1 snuifje
-
peper, gemalen aan te passen aan de smaak1 snuifje
-
wortelen in stukken gesneden400 g
-
zoete aardappelen in stukken gesneden300 g
-
kokos, gedroogd, geraspt1 snuifje
-
verse groene erwten gepeld150 g
-
verse tuinbonen geblancheerd en geschild80 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
28 g
Calorieën
2865 kJ /
689 kcal
Vetten
53 g
Koolhydraten
26 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Verwarmende gerechten
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min
Tajine van lam met abrikozen en honing
1h 30min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1h 10min
Oost-Europese brunch
Pas d’évaluation
Wintergroente en rundvlees cholent
4h 30min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1h 10min
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1h
Couscous met lam en groenten
50min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Mediterrane visschotel
1h 30min