Apparaten en accessoires
Lamscurry
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
6 porties
Ingrediënten
-
uien doormidden gesneden100 g
-
gember, vers wortel10 g
-
koriander, vers1 bos
-
olijfolie15 g
-
currypoeder3 el
-
zonnebloemolie5 g
-
lamsfilet in blokjes gesneden (2 cm)800 g
-
water200 g
-
kokosmelk400 g
-
zout aan te passen aan de smaak1 snuifje
-
peper, gemalen aan te passen aan de smaak1 snuifje
-
wortelen in stukken gesneden400 g
-
zoete aardappelen in stukken gesneden300 g
-
kokos, gedroogd, geraspt1 snuifje
-
verse groene erwten gepeld150 g
-
verse tuinbonen geblancheerd en geschild80 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
28 g
Calorieën
2865 kJ /
689 kcal
Vetten
53 g
Koolhydraten
26 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Verwarmende gerechten
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Salade van Gegrilde Maïs en Koriander-Vinaigrette
25min
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1u. 40min
Tarbot met salsasaus
Geen beoordelingen
Gegrilde octopus met aardappelen
2u. 45min
Snelle Thaise kipcurry
40min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1u. 10min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min
Arabische kip met couscous
45min
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3u. 45min
Zalmsoufflé
1u.
Mosselen Marinière
Geen beoordelingen
Zalm met venkel
40min