Apparaten en accessoires
Lamscurry
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
6 porties
Ingrediënten
-
uien doormidden gesneden100 g
-
gember, vers wortel10 g
-
koriander, vers1 bos
-
olijfolie15 g
-
currypoeder3 el
-
zonnebloemolie5 g
-
lamsfilet in blokjes gesneden (2 cm)800 g
-
water200 g
-
kokosmelk400 g
-
zout aan te passen aan de smaak1 snuifje
-
peper, gemalen aan te passen aan de smaak1 snuifje
-
wortelen in stukken gesneden400 g
-
zoete aardappelen in stukken gesneden300 g
-
kokos, gedroogd, geraspt1 snuifje
-
verse groene erwten gepeld150 g
-
verse tuinbonen geblancheerd en geschild80 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
28 g
Calorieën
2865 kJ /
689 kcal
Vetten
53 g
Koolhydraten
26 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Verwarmende gerechten
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Concord druivenparels met champagne
Geen beoordelingen
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
Groentencurry met rijst
Geen beoordelingen
Tajine van kip met honing en pruimen
40min
Viscurry
35min
Lamsstoofpotje
1u. 45min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1u. 10min
Zalmsoufflé
1u.
Kabeljauwsoep met Spinazie
40min
Couscous met lam en groenten
50min
Kip garam masala
50min