Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g uien doormidden gesneden
- 10 g gember, vers wortel
- 1 bos koriander, vers
- 15 g olijfolie
- 3 el currypoeder
- 5 g zonnebloemolie
- 800 g lamsfilet in blokjes gesneden (2 cm)
- 200 g water
- 400 g kokosmelk
- 1 snuifje zout aan te passen aan de smaak
- 1 snuifje peper, gemalen aan te passen aan de smaak
- 400 g wortelen in stukken gesneden
- 300 g zoete aardappelen in stukken gesneden
- 1 snuifje kokos, gedroogd, geraspt
- 150 g verse groene erwten gepeld
- 80 g verse tuinbonen geblancheerd en geschild
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2865 kJ / 689 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 53 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30 Min
Waterzooi van kip
1 Std.
Gevulde kalkoentaart
1 Std. 30 Min
Wintergroente en rundvlees cholent
4 Std. 30 Min
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1 Std. 30 Min
Kleverige sesamkip
40min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 Min
Turkse moussaka
1h 10min