Apparaten en accessoires
Worst met erwtenrisotto
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
6 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)100 g
-
olijfolie30 g
-
uien gehalveerd150 g
-
teentjes knoflook2
-
chorizo worst, in schijfjes gesneden of ander type gedroogde paprikaworst200 g
-
spekblokjes150 g
-
tomatenpuree10 g
-
witte wijn50 g
-
risottorijst (bv. Arborio of Carnaroli)320 g
-
1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)kippenbouillonpasta1 el
-
water850 g
-
diepgevroren doperwtjes ontdooid150 g
-
zoete maïskorrels, uit blik uitgelekt150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
3.8 g
Calorieën
410 kJ /
98 kcal
Vetten
5.3 g
Koolhydraten
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Starterskit
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pasta in tomatensaus met chorizo
35 min
Tomatenrijst
30 min
Spaghetti carbonara
40 min
Kruiden en Cashew dip
8 godz. 10 min
Butternut 'Mac & Cheese'
45 min
Spinazierisotto met asperges
40 min
Zalm in korst met citroen risotto
45 min
Risotto bolognese
45 min
Pompoenrisotto met spek
25 min
Gehaktbrood
1 godz. 20 min
Azteca taart
1 godz.
Aardappel- en groentenpuree
40 min