Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 30 g olijfolie
- 150 g uien, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 200 g chorizo worst, in schijfjes gesneden of ander type gedroogde paprikaworst
- 150 g spekblokjes
- 10 g tomatenpuree
- 50 g witte wijn
- 320 g risotto rijst (bv. Arborio of Carnaroli)
-
1
el kippenbouillonpasta
of 1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l) - 850 g water
- 150 g diepgevroren doperwtjes, ontdooid
- 150 g zoete maïskorrels, uit blik, uitgelekt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 410 kJ / 98 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 5.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 min
Ovenschotel met kip en spek
1 godz. 10 min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1 godz. 30 min
Spaanse risotto
40 min
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Geen beoordelingen
Lasagne bolognese
2h 30min
Chili con carne
40 min
Risotto bolognese
45 min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1h
Risotto met Parmezaanse kaas
30 min
Pompoenrisotto met spek
25 min