
Apparaten en accessoires
Worst met erwtenrisotto
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
6 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)100 g
-
olijfolie30 g
-
uien gehalveerd150 g
-
teentjes knoflook2
-
chorizo worst, in schijfjes gesneden of ander type gedroogde paprikaworst200 g
-
spekblokjes150 g
-
tomatenpuree10 g
-
witte wijn50 g
-
risotto rijst (bv. Arborio of Carnaroli)320 g
-
kippenbouillonpasta1 el
-
water850 g
-
diepgevroren doperwtjes ontdooid150 g
-
zoete maïskorrels, uit blik uitgelekt150 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
98 kcal /
410 kJ
Eiwitten
3.8 g
Vetten
5.3 g
Koolhydraten
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Starterskit
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Geen beoordelingen
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Gnocchi Tricolore
35min
Koekjes met chocoladedragees
1u.
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Kip katsu curry met rijst
1u. 40min
Spaanse risotto
40min
Risotto bolognese
45min
Pompoenrisotto met spek
25min
Zalm en venkel risotto
25min