Apparaten en accessoires
Worst met erwtenrisotto
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
6 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)100 g
-
olijfolie30 g
-
uien gehalveerd150 g
-
teentjes knoflook2
-
chorizo worst, in schijfjes gesneden of ander type gedroogde paprikaworst200 g
-
spekblokjes150 g
-
tomatenpuree10 g
-
witte wijn50 g
-
risottorijst (bv. Arborio of Carnaroli)320 g
-
1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)kippenbouillonpasta1 el
-
water850 g
-
diepgevroren doperwtjes ontdooid150 g
-
zoete maïskorrels, uit blik uitgelekt150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
3.8 g
Calorieën
410 kJ /
98 kcal
Vetten
5.3 g
Koolhydraten
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Starterskit
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Risotto bolognese
45min
Pompoenrisotto met spek
25min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Kimchi risotto
25min
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Geen beoordelingen
Hong Kong rijst met worst
55min
Spaghetti carbonara
40min
Tagliatelle met broccoli
15min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1u.
Mediterraanse parelgerstrisotto
1u.
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min