Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 30 g olijfolie
- 150 g uien, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 200 g chorizo worst, in schijfjes gesneden of ander type gedroogde paprikaworst
- 150 g spekblokjes
- 10 g tomatenpuree
- 50 g witte wijn
- 320 g risotto rijst (bv. Arborio of Carnaroli)
-
1
el kippenbouillonpasta
of 1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l) - 850 g water
- 150 g diepgevroren doperwtjes, ontdooid
- 150 g zoete maïskorrels, uit blik, uitgelekt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 410 kJ / 98 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 5.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto bolognese
45 Min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1 Std. 15 Min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1hod. 30min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 Min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50 Min
Pompoenrisotto met spek
25min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 Std.
Courgette en ham lasagne
1h 5min
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35 Min
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30 Min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 Min
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min