Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 30 g olijfolie
- 150 g uien, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 200 g chorizo worst, in schijfjes gesneden of ander type gedroogde paprikaworst
- 150 g spekblokjes
- 10 g tomatenpuree
- 50 g witte wijn
- 320 g risotto rijst (bv. Arborio of Carnaroli)
-
1
el kippenbouillonpasta
of 1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l) - 850 g water
- 150 g diepgevroren doperwtjes, ontdooid
- 150 g zoete maïskorrels, uit blik, uitgelekt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 410 kJ / 98 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 5.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Viscurry
35min
Risotto bolognese
45min
Pompoenrisotto met spek
25 Min
Familie kip galette
1 godz. 55 min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3h
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9 godz.
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1 godz. 45 min
Kip in perziksaus
40min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Penne met tonijn
35min
Zalm en venkel risotto
25 Min