
Apparaten en accessoires
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u.
6 porties
Ingrediënten
-
langkorrelige rijst150 g
Kruidenmix
-
zoete paprikapoeder2 tl
-
zout1 ½ tl
-
gedroogde oregano2 tl
-
gedroogde basilicum1 tl
-
uien granulaat½ tl
-
knoflook, in korrels½ tl
-
gedroogde tijm½ tl
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
uien gehalveerd80 g
-
selder in stukken50 g
-
rode paprika in stukken150 g
-
gehakte tomaten, uit blik600 g
-
teentjes knoflook2
-
water200 g
Jambalaya
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
chorizo in stukken (1,5 cm)200 g
-
kippenborst filet, zonder vel in blokjes (3 cm)300 g
-
rauwe gepelde scampi's middelgroot200 g
-
verse peterselie als afwerking
-
rijpe mango in stukken (2 cm)200 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
388.4 kcal /
1625.1 kJ
Eiwitten
27.6 g
Vetten
15.2 g
Koolhydraten
34.9 g
Vezels
3.7 g
Verzadigd vet
5.3 g
Natrium
1221.5 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Comfort Food
10 recepten
Benelux
Benelux