Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g olijfolie
- 500 g ui, in vieren gesneden
- 8 teentjes knoflook
- 1300 g rundergehakt, in stukken (3 cm)
- 800 g gehakte tomaten, uit blik
- 100 g water
- 50 g tomatenpuree
- 2 tl suiker
- 3 tl zout
- 2 tl zoete paprikapoeder
- 2 tl gerookt paprikapoeder
- 2 ½ el gedroogde oregano
- 1 ½ tl gemalen komijn
- 1 - 2 tl gemalen cayennepeper, naar smaak
- 4 gedroogde laurierbladeren
- 4 kruidnagels
- 1600 g kidneybonen, uit blik (4 blikken van 400 elk)
- 60 g donkere chocolade, in stukken (1 cm)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1949 kJ / 465 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 1075 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gestoomde broodjes
2h 10min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9 godz.
Courgette en ham lasagne
1hod. 5min
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 Min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Geen beoordelingen
Ingemaakte citroenen
Geen beoordelingen
Champignon en feta strudel met spinazie
1h 45min
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Geen beoordelingen
Zalmsoufflé
1h
Omelet van eiwit
35min