Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g olijfolie
- 500 g ui, in vieren gesneden
- 8 teentjes knoflook
- 1300 g rundergehakt, in stukken (3 cm)
- 800 g gehakte tomaten, uit blik
- 100 g water
- 50 g tomatenpuree
- 2 tl suiker
- 3 tl zout
- 2 tl zoete paprikapoeder
- 2 tl gerookt paprikapoeder
- 2 ½ el gedroogde oregano
- 1 ½ tl gemalen komijn
- 1 - 2 tl gemalen cayennepeper, naar smaak
- 4 gedroogde laurierbladeren
- 4 kruidnagels
- 1600 g kidneybonen, uit blik (4 blikken van 400 elk)
- 60 g donkere chocolade, in stukken (1 cm)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1949 kJ / 465 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 1075 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mediterrane visschotel
1小时 30 分钟
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Geen beoordelingen
Bolognesesaus
1 Std. 15 Min
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Geen beoordelingen
Courgette en ham lasagne
1 Std. 5 Min
Beef Wellington
10 Std. 10 Min
Groentencurry met rijst
Geen beoordelingen
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2 Std.
Mojo saus (voor zeevruchten)
10 Min
Kip- en aspergetaartjes
1 Std. 35 Min
Zoetzure vis met rijst
1 Std. 5 Min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1 Std. 10 Min