Apparaten en accessoires
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
Voorbereiding. 15min
Totaal 4u. 45min
4 porties
Ingrediënten
Kippendijen en rode paprikasaus
-
teentjes knoflook gehalveerd2 - 3
-
olijfolie20 g
-
uien in vieren gesneden200 g
-
rijpe tomaten in stukken150 g
-
rode paprika in stukken300 g
-
chilipoeder (optioneel)1 el
-
paprikapoeder1 el
-
verse peterselie10 g
-
gedroogde oregano1 ½ tl
-
rode wijnazijn20 g
-
suiker15 g
-
gemalen peper½ tl
-
ontveld en ontbeende kippendijen800 g
-
kippenbouillon (zie tips)250 g
-
zout1 tl
Rijst
-
water600 g
-
zout1 tl
-
rijst300 g
-
citroen in vieren gesneden1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
327 mg
Eiwitten
35 g
Calorieën
2706 kJ /
646 kcal
Vetten
24 g
Vezels
4.1 g
Verzadigd vet
7 g
Koolhydraten
70 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Slowcooken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gevulde vis
1u. 50min
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Geen beoordelingen
Veggie regenboog pizza
Geen beoordelingen
Gestoomde rijst
25min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Geen beoordelingen
Koken van bulgur
35min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Geen beoordelingen
Veenbessen-chocolade cakemix
Geen beoordelingen
Sous-vide peren met kaneel
2u. 5min
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40min