Apparaten en accessoires
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
Voorbereiding. 15min
Totaal 4u. 45min
4 porties
Ingrediënten
Kippendijen en rode paprikasaus
-
teentjes knoflook gehalveerd2 - 3
-
olijfolie20 g
-
uien in vieren gesneden200 g
-
rijpe tomaten in stukken150 g
-
rode paprika in stukken300 g
-
chilipoeder (optioneel)1 el
-
paprikapoeder1 el
-
verse peterselie10 g
-
gedroogde oregano1 ½ tl
-
rode wijnazijn20 g
-
suiker15 g
-
gemalen peper½ tl
-
ontveld en ontbeende kippendijen800 g
-
kippenbouillon (zie tips)250 g
-
zout1 tl
Rijst
-
water600 g
-
zout1 tl
-
rijst300 g
-
citroen in vieren gesneden1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
327 mg
Eiwitten
35 g
Calorieën
2706 kJ /
646 kcal
Vetten
24 g
Vezels
4.1 g
Verzadigd vet
7 g
Koolhydraten
70 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Slowcooken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1 Std.
Wintergroente en rundvlees cholent
4 Std. 30 Min
Kip-miso stoofpot
1 Std. 45 Min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1 Std.
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1 Std. 50 Min
Oranje gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Geel gekleurde eieren
55 Min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9 Std.
Koken van jasmijnrijst
35 Min
Koken van basmatirijst
35 Min
Groentencurry met rijst
Keine Bewertungen
Gestoomde kip op zijn geheel
Keine Bewertungen