Kippendijen met rijst in rode paprikasaus

Kippendijen met rijst in rode paprikasaus

3.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 4u. 45min
4 porties

Ingrediënten

Kippendijen en rode paprikasaus
  • teentjes knoflook gehalveerd
    2 - 3
  • olijfolie
    20 g
  • uien in vieren gesneden
    200 g
  • rijpe tomaten in stukken
    150 g
  • rode paprika in stukken
    300 g
  • chilipoeder (optioneel)
    1 el
  • paprikapoeder
    1 el
  • verse peterselie
    10 g
  • gedroogde oregano
    1 ½ tl
  • rode wijnazijn
    20 g
  • suiker
    15 g
  • gemalen peper
    ½ tl
  • ontveld en ontbeende kippendijen
    800 g
  • kippenbouillon (zie tips)
    250 g
  • zout
    1 tl
Rijst
  • water
    600 g
  • zout
    1 tl
  • rijst
    300 g
  • citroen in vieren gesneden
    1

Voeding per 1 portie

Calorieën 646 kcal / 2706 kJ
Eiwitten 35 g
Vetten 24 g
Koolhydraten 70 g
Vezels 4.1 g
Verzadigd vet 7 g
Natrium 327 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...