Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kippendijen en rode paprikasaus
- 2 - 3 teentjes knoflook, gehalveerd
- 20 g olijfolie
- 200 g uien, in vieren gesneden
- 150 g rijpe tomaten, in stukken
- 300 g rode paprika, in stukken
- 1 el chilipoeder (optioneel)
- 1 el paprikapoeder
- 10 g verse peterselie
- 1 ½ tl gedroogde oregano
- 20 g rode wijnazijn
- 15 g suiker
- ½ tl gemalen peper
- 800 g ontveld en ontbeende kippendijen
- 250 g kippenbouillon (zie tips)
- 1 tl zout
Rijst
- 600 g water
- 1 tl zout
- 300 g rijst
- 1 citroen, in vieren gesneden
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2706 kJ / 646 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 327 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50 min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1h 10min
Rundvlees Stroganoff
1 godz.
Pastasalade met kip
1 Std. 15 Min
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3 Std. 50 Min
Zuurkool
Keine Bewertungen
Smoothie bowl met granaatappel en chiazaad
20 Min
Rijst met rundvlees en broccoli
50 min
Warme chocolademelk op een stokje
1h 20min
Runderpastei met bier
1h 40min
Chinees varkensvlees met groenten
1h 20min
Koken van witte langkorrelige rijst
35 Min