Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Kalamata olijven, ontpit
- 30 g olijfolie
- 150 g ui, in 4 gesneden
- 2 teentjes knoflook
- 30 g bloem
- 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 180 g rode paprika, geroosterd, ingemaakt
- 1 tl paprikapoeder
- 600 g kippenborst, ontveld en ontbeend, in blokjes (2 cm)
- 1 tl zout
- 1 - 2 snuifjes vers gemalen peper, naar smaak
- 1 pak bladerdeeg (275 g)
- 1 eierdooier, licht opgeklopt, om te kleuren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1612 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paddenstoelentaart
1 Std. 30 Min
Gevulde groenten
1h 20 min
Tomaat en basilicum kip quiche
1h
Zalm in korst met citroen risotto
45 min
Flatbread gevuld met mozzarella
45 min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 min
Steak Stroganoff
45 min
Griekse varkensstoofpot
45 min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 min
Lasagnerolletjes
Geen beoordelingen
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50 min
Cannelloni met spinazie en ricotta
1 Std. 30 Min