Mediterrane kippenpastei

Mediterrane kippenpastei

3.9 7 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
6 porties

Ingrediënten

  • Kalamata olijven, ontpit
    70 g
  • olijfolie
    30 g
  • ui in 4 gesneden
    150 g
  • teentjes knoflook
    2
  • bloem
    30 g
  • gehakte tomaten, uit blik
    400 g
  • rode paprika, geroosterd, ingemaakt
    180 g
  • paprikapoeder
    1 tl
  • kippenborst, ontveld en ontbeend in blokjes (2 cm)
    600 g
  • zout
    1 tl
  • vers gemalen peper naar smaak
    1 - 2 snuifjes
  • bladerdeeg (275 g)
    1 pak
  • eierdooier licht opgeklopt, om te kleuren
    1

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portie

Eiwitten 29 g
Calorieën 1612 kJ / 385 kcal
Vetten 19 g
Vezels 4.2 g
Koolhydraten 24 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...