Apparaten en accessoires
Mediterrane kippenpastei
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
6 porties
Ingrediënten
-
Kalamata olijven, ontpit70 g
-
olijfolie30 g
-
ui in 4 gesneden150 g
-
teentjes knoflook2
-
bloem30 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt180 g
-
paprikapoeder1 tl
-
kippenborst, ontveld en ontbeend in blokjes (2 cm)600 g
-
zout1 tl
-
vers gemalen peper naar smaak1 - 2 snuifjes
-
bladerdeeg (275 g)1 pak
-
eierdooier licht opgeklopt, om te kleuren1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
29 g
Calorieën
1612 kJ /
385 kcal
Vetten
19 g
Vezels
4.2 g
Koolhydraten
24 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekkere kip
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kip garam masala
50min
Lasagne bolognese
2u. 30min
Tandoori kip wraps
50min
Indische kippenburger
4u.
Kalkoenburgers
Geen beoordelingen
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1u. 5min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1u. 15min
All-in-one kip cacciatore
2u. 45min
Kip met warme aardappelsalade
55min
Zalmburgers
25min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1u. 25min
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1u. 45min