
Apparaten en accessoires
Mediterrane kippenpastei
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
6 porties
Ingrediënten
-
Kalamata olijven, ontpit70 g
-
olijfolie30 g
-
ui in 4 gesneden150 g
-
teentjes knoflook2
-
bloem30 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt180 g
-
paprikapoeder1 tl
-
kippenborst, ontveld en ontbeend in blokjes (2 cm)600 g
-
zout1 tl
-
vers gemalen peper naar smaak1 - 2 snuifjes
-
bladerdeeg (275 g)1 pak
-
eierdooier licht opgeklopt, om te kleuren1
Voeding per 1 portie
Calorieën
385 kcal /
1612 kJ
Eiwitten
29 g
Vetten
19 g
Koolhydraten
24 g
Vezels
4.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Lekkere kip
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kip garam masala
50min
Paddenstoelentaart
1u. 30min
Mediterrane visschotel
1u. 30min
Runderpastei met bier
1u. 40min
Rundvlees Stroganoff
1u.
Champignontaart
Geen beoordelingen
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35min
Kip met warme aardappelsalade
55min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1u. 15min
Pastasalade met forel en groenten
Geen beoordelingen
Viscurry
35min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min