Apparaten en accessoires
Mediterrane kippenpastei
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
6 porties
Ingrediënten
-
Kalamata olijven, ontpit70 g
-
olijfolie30 g
-
ui in 4 gesneden150 g
-
teentjes knoflook2
-
bloem30 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt180 g
-
paprikapoeder1 tl
-
kippenborst, ontveld en ontbeend in blokjes (2 cm)600 g
-
zout1 tl
-
vers gemalen peper naar smaak1 - 2 snuifjes
-
bladerdeeg (275 g)1 pak
-
eierdooier licht opgeklopt, om te kleuren1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
29 g
Calorieën
1612 kJ /
385 kcal
Vetten
19 g
Vezels
4.2 g
Koolhydraten
24 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekkere kip
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1u.
Zalmvlecht
Geen beoordelingen
Spaghetti carbonara
40min
Vier kazen flatbread om te delen
40min
Chili van rund met citroenfeta
45min
Aardappelgoulash
1u.
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Kipsatés met pindasaus
2u.
Kip met amandelen
25min
Kip garam masala
50min
Kipfilets pizzaiola
55min