
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Kalamata olijven, ontpit
- 30 g olijfolie
- 150 g ui, in 4 gesneden
- 2 teentjes knoflook
- 30 g bloem
- 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 180 g rode paprika, geroosterd, ingemaakt
- 1 tl paprikapoeder
- 600 g kippenborst, ontveld en ontbeend, in blokjes (2 cm)
- 1 tl zout
- 1 - 2 snuifjes vers gemalen peper, naar smaak
- 1 pak bladerdeeg (275 g)
- 1 eierdooier, licht opgeklopt, om te kleuren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1612 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lam in korst op Italiaanse wijze
5h
Groenteflan
1 Std. 35 Min
Tomaat en basilicum kip quiche
1 godz.
Lamsstoofpotje
1 godz. 45 min
Rundsburgers met kaasvulling
40 min
Risotto met reuzengarnalen
30 min
Chili van rund met citroenfeta
45min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1 godz. 15 min
Tajine van kip met honing en pruimen
40 min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1 godz. 15 min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Ninguna valoración