Apparaten en accessoires
Mediterrane kippenpastei
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
6 porties
Ingrediënten
-
Kalamata olijven, ontpit70 g
-
olijfolie30 g
-
ui in 4 gesneden150 g
-
teentjes knoflook2
-
bloem30 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt180 g
-
paprikapoeder1 tl
-
kippenborst, ontveld en ontbeend in blokjes (2 cm)600 g
-
zout1 tl
-
vers gemalen peper naar smaak1 - 2 snuifjes
-
bladerdeeg (275 g)1 pak
-
eierdooier licht opgeklopt, om te kleuren1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
29 g
Calorieën
1612 kJ /
385 kcal
Vetten
19 g
Vezels
4.2 g
Koolhydraten
24 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekkere kip
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Sinaasappelcake en chocolade topping
1u. 15min
Runderpastei met bier
1u. 40min
Beef laab
1u. 5min
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1u. 10min
Cannelloni met spinazie en ricotta
1u. 30min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1u. 30min
All-in-one kip cacciatore
2u. 45min
Zwarte woud kerstbuche
1u. 30min
Chocolade toffee cake
2u.
Kokosmelk en cacao pudding (zuivelvrij)
15min
Aziatische rijst met eieren en groenten
30min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min