Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Knoedeldeegvellen
- 150 g water, plus extra indien nodig
- 300 g bloem
- 1 el olie, plus extra om in te vetten
- ¼ tl zout
Vulling en knoedels
- 400 g witte koolbladeren, in stukken
- 1 ½ tl zout
- 350 g varkensgehakt
- 530 g water
- 20 g sojasaus
-
10
g rijstwijn
of 10 g sake - ½ tl suiker
- ½ tl gemalen peper
- 1 tl lichte sesamolie (15 g)
- bloem, om te bestrooien
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 318 kJ / 76 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5 Min
Tomaat basilicum spread
5 Min
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Geen beoordelingen
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10 Min
Spaghetti carbonara
30 min
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35 min
Aardbeiendaiquiri
10 Min
Kwarktaartjes met pistache en mango
2 Std. 30 Min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1 godz. 15 min
Chinees varkensvlees met groenten
1h 20min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30 min
Cheesecake (gebakken)
7 Std. 20 Min