Apparaten en accessoires
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
Voorbereiding. 1u. 15min
Totaal 1u. 35min
32 stuks
Ingrediënten
Knoedeldeegvellen
-
water plus extra indien nodig150 g
-
bloem300 g
-
olie plus extra om in te vetten1 el
-
zout¼ tl
Vulling en knoedels
-
witte koolbladeren in stukken400 g
-
zout1 ½ tl
-
varkensgehakt350 g
-
water530 g
-
sojasaus20 g
-
10 g sakerijstwijn10 g
-
suiker½ tl
-
gemalen peper½ tl
-
lichte sesamolie (15 g)1 tl
-
bloem om te bestrooien
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
3 g
Calorieën
318 kJ /
76 kcal
Vetten
4 g
Vezels
0.5 g
Koolhydraten
7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1u. 30min
Chili con carne
40min
Rabarber-munt cocktail
2u.
Gekruide kersenbrioche-krans
2u. 20min
Beef laab
1u. 5min
Loempia’s
55min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Geen beoordelingen
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1u. 15min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Pizzarolletjes met worst
1u. 20min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2u. 40min
Vissticks met tomatensaus
50min