
Apparaten en accessoires
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
Voorbereiding. 1u. 15min
Totaal 1u. 35min
32 stuks
Ingrediënten
Knoedeldeegvellen
-
water plus extra indien nodig150 g
-
bloem300 g
-
olie plus extra om in te vetten1 el
-
zout¼ tl
Vulling en knoedels
-
witte koolbladeren in stukken400 g
-
zout1 ½ tl
-
varkensgehakt350 g
-
water530 g
-
sojasaus20 g
-
rijstwijn10 g
-
suiker½ tl
-
gemalen peper½ tl
-
lichte sesamolie (15 g)1 tl
-
bloem om te bestrooien
Voeding per 1 stuk
Calorieën
76 kcal /
318 kJ
Eiwitten
3 g
Vetten
4 g
Koolhydraten
7 g
Vezels
0.5 g