Apparaten en accessoires
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
18 stuks
Ingrediënten
-
olie voor het invetten
-
verse kaffir limoenbladeren (zie tip), steeltjes verwijderd2 - 4
-
verse sperziebonen gepunt100 g
-
2 sjalotten, (ca. 40 g) in stukkenlente-uien (ca. 40 g) in stukken2
-
witvisfilets (bijv. kabeljauw, snapper, baars), in stukken (3-4 cm)600 g
-
Thaise rode currypasta30 - 50 g
-
30 g kokosroompoederkokosroom60 g
-
eiwit1
-
zout½ - 1 tl
-
water1000 g
-
chilipeper in dunne plakjes, om te garneren1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 3 stuks
Eiwitten
22 g
Calorieën
840 kJ /
202 kcal
Vetten
11 g
Vezels
1.3 g
Koolhydraten
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10u.
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2u. 40min
Beef laab
1u. 5min
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8u. 10min
Kaastaartijs
Geen beoordelingen
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min
Thaise burgers
35min
Dille en feta flatbread
1u. 20min
Indiase groentencurry
50min
Gemalen kip in tomatensaus
30min
Stoofgerecht met tofu
30min