![Gestoomde viskoekjes Thaise stijl Gestoomde viskoekjes Thaise stijl](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6574790D-AF2F-40EE-AF84-B66BD040431C/Derivates/02b17ba7-d5ff-425f-831d-bb4e3d237dda.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- olie, voor het invetten
- 2 - 4 verse kaffir limoenbladeren (zie tip), steeltjes verwijderd
- 100 g verse sperziebonen, gepunt
-
2
lente-uien (ca. 40 g) in stukken
of 2 sjalotten (ca. 40 g) in stukken - 600 g witvisfilets (bijv. kabeljauw, snapper, baars), in stukken (3-4 cm)
- 30 - 50 g Thaise rode currypasta
-
60
g kokosroom
of 30 g kokosroompoeder, verdund in 30 g warm water - 1 eiwit
- ½ - 1 tl zout
- 1000 g water
- 1 verse chilipeper, in dunne plakjes, om te garneren
- Voeding
- per 3 stuks
- Calorieën
- 840 kJ / 202 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1.3 g
Alternatieve recepten
Vegetarische chili
Geen beoordelingen
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1h
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1 Std. 30 Min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Geen beoordelingen
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Geen beoordelingen
Heerlijke herfstdressing
Geen beoordelingen
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1 Std. 35 Min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2 godz. 15 min
Indiase groentencurry
50 Min
Bessenschuim
10min
Karamelsaus
1 Std. 30 Min
Mosterd-dillesaus
2 godz. 15 min