Apparaten en accessoires
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
18 stuks
Ingrediënten
-
olie voor het invetten
-
verse kaffir limoenbladeren (zie tip), steeltjes verwijderd2 - 4
-
verse sperziebonen gepunt100 g
-
2 sjalotten, (ca. 40 g) in stukkenlente-uien (ca. 40 g) in stukken2
-
witvisfilets (bijv. kabeljauw, snapper, baars), in stukken (3-4 cm)600 g
-
Thaise rode currypasta30 - 50 g
-
30 g kokosroompoederkokosroom60 g
-
eiwit1
-
zout½ - 1 tl
-
water1000 g
-
chilipeper in dunne plakjes, om te garneren1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 3 stuks
Eiwitten
22 g
Calorieën
840 kJ /
202 kcal
Vetten
11 g
Vezels
1.3 g
Koolhydraten
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Geen beoordelingen
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Hartige Ratatouille Taart
1u. 30min
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Geen beoordelingen
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Geen beoordelingen
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16u. 50min
Ijs van bevroren fruit
5min
Vastensoep
30min
Omelet met kip op Thaise wijze
50min
Wortelsalade met sesamcrackers
1u.
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3u. 20min