Apparaten en accessoires
Ijs van amarenakersen
Voorbereiding. 10min
Totaal 8u. 10min
4 porties
Ingrediënten
-
suiker130 g
-
vanillestokje½
-
eierdooiers4
-
room, min. 30% vet250 g
-
volle yoghurt150 g
-
limoensap10 g
-
150 - 170 g kers, uit blik, uitgelekt (1 pot)amarena kers, op siroop uitgelekt (1 pot)150 - 170 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
6 g
Calorieën
1967 kJ /
467 kcal
Vetten
28 g
Koolhydraten
48 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Koude lekkernijen
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Naan (Hindoe brood)
2u.
Vers pastadeeg
1u.
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9u. 20min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2u. 45min
Citroenkoekjes
Geen beoordelingen
Basis brooddeeg
5min
Gezouten-Karamelijs
14u.
Siciliaanse Garnalensalade
40min
Gougère-soezen met zalmmousse
25u. 35min
Salade van boerenkool en rode kool
Geen beoordelingen
Volkoren hamburgerbroodjes
2u. 50min
Baguette / Stokbrood
3u. 45min