
Apparaten en accessoires
Ijs van amarenakersen
Voorbereiding. 10min
Totaal 8u. 10min
4 porties
Ingrediënten
-
suiker130 g
-
vanillestokje½
-
eierdooiers4
-
room, min. 30% vet250 g
-
volle yoghurt150 g
-
limoensap10 g
-
amarena kers, op siroop uitgelekt (1 pot)150 - 170 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
467 kcal /
1967 kJ
Eiwitten
6 g
Vetten
28 g
Koolhydraten
48 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Koude lekkernijen
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Crème brûlée op Portugese wijze
Keine Bewertungen
Krokante Onsen Eieren met Kool
Keine Bewertungen
Chocolade-Fudgecake
Keine Bewertungen
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Keine Bewertungen
Gerookte Mexicaanse bonensoep
Keine Bewertungen
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5 Std. 15 Min
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Keine Bewertungen
Drijvende eilandjes
40 Min
Pâté in korst
10 Std.
Karnemelkijs met frambozen en sinaasappelsap
10 Min
Citroensorbet met schuimwijn
10 Min
Vegan pudding
15 Min