Apparaten en accessoires
Ijs van amarenakersen
Voorbereiding. 10min
Totaal 8u. 10min
4 porties
Ingrediënten
-
suiker130 g
-
vanillestokje½
-
eierdooiers4
-
room, min. 30% vet250 g
-
volle yoghurt150 g
-
limoensap10 g
-
150 - 170 g kers, uit blik, uitgelekt (1 pot)amarena kers, op siroop uitgelekt (1 pot)150 - 170 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
6 g
Calorieën
1967 kJ /
467 kcal
Vetten
28 g
Koolhydraten
48 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Koude lekkernijen
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Champignons of zwammen met look
20min
Tumis Buncis
Pas d’évaluation
Gekookte eieren
20min
Tarte Tatin
2h
Bessencurd
20min
Koken van gierst
Pas d’évaluation
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Pas d’évaluation
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2h 40min
Steak Stroganoff
45min
Kipsatés met pindasaus
2h
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3h 25min
Karamel parfait
Pas d’évaluation