Apparaten en accessoires
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 25min
8 porties
Ingrediënten
Broccoliterrines
-
water500 g
-
broccoliroosjes400 g
-
boter om in te vetten
-
eieren4
-
room, min. 30% vet150 g
-
zout1 - 1 ½ tl
-
gemalen zwarte peper volgens smaak¼ tl
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
Chowder van kip en maïs
-
teentjes knoflook2
-
140 g sjalotten, gehalveerduien gehalveerd140 g
-
boter in stukken60 g
-
zoete maïskorrel, uit blik uitgelekt280 - 320 g
-
kippenborsten, ontveld en ontbeend in stukken (3 cm)350 - 400 g
-
water900 g
-
2 blokjes kippenbouillon (elk voor 0,5 l)kippenbouillonpasta, huisgemaakt2 tl
-
verse groene chilipeper (optioneel) (b.v. jalapeño), zonder zaadlijsten, fijngehakt1
-
200 - 300 g zure roomroom200 - 300 g
-
zout½ tl
-
gemalen komijn½ tl
-
zoete paprikapoeder½ tl
-
verse koriander enkel de blaadjes, gehakt2 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
19 g
Calorieën
1537 kJ /
367 kcal
Vetten
27 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
10 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1u.
Spaanse brunch
1u. 15min
Gevulde kalkoentaart
1u. 30min
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Geen beoordelingen
Groen gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Roodbruin gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Geen beoordelingen
Vleesballetjes met parelrijst
Geen beoordelingen
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5u. 15min
Paella met kidneybonen
55min
Boerenbrood
2u.