Apparaten en accessoires
Avocadotartaar met ei en zalm
Voorbereiding. 30min
Totaal 45min
6 porties
Ingrediënten
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
-
verse dille enkel de bladeren2 stengels
-
verse zalmfilets, ontveld in stukken250 g
-
vers geperst citroensap20 g
-
5 g olijfolieolijfolie citroensmaak5 g
-
roze peperkorrels1 tl
-
zout½ tl
-
avocado's3
-
gemengde groentescheuten30 g
-
wit brood geroosterd6 sneetjes
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
435.2 mg
Eiwitten
19.2 g
Calorieën
1678.3 kJ /
401.2 kcal
Vetten
26.3 g
Vezels
8.2 g
Verzadigd vet
5.2 g
Koolhydraten
24.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasrecepten
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Geen beoordelingen
Kleine aspergeflans
55min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Taboulé met quinoa en tonijn
40min
Steak tartaar
30min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Geen beoordelingen
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1u.
Mexicaanse rozemarijnpunch
10min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Zalmtartaar
10min