Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
- 2 stengels verse dille, enkel de bladeren
- 250 g verse zalmfilets, ontveld, in stukken
- 20 g vers geperst citroensap
-
5
g olijfolie, citroensmaak
of 5 g olijfolie - 1 tl roze peperkorrels
- ½ tl zout
- 3 avocado's
- 30 g gemengde groentescheuten
- 6 sneetjes wit brood, geroosterd
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1678.3 kJ / 401.2 kcal
- Eiwitten
- 19.2 g
- Koolhydraten
- 24.7 g
- Vetten
- 26.3 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 8.2 g
- Natrium
- 435.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
Geen beoordelingen
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40 min
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4h
Klassieke sabayon
15 Min
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1h 20min
Vitello tonnato
13h
Mousse van kaas
10 Min
Zalmtartaar
10 Min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Geen beoordelingen
Mousse van tonijn
10 Min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min