Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
- 2 stengels verse dille, enkel de bladeren
- 250 g verse zalmfilets, ontveld, in stukken
- 20 g vers geperst citroensap
-
5
g olijfolie, citroensmaak
of 5 g olijfolie - 1 tl roze peperkorrels
- ½ tl zout
- 3 avocado's
- 30 g gemengde groentescheuten
- 6 sneetjes wit brood, geroosterd
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1678.3 kJ / 401.2 kcal
- Eiwitten
- 19.2 g
- Koolhydraten
- 24.7 g
- Vetten
- 26.3 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 8.2 g
- Natrium
- 435.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Geen beoordelingen
Scandinavische hamburger
4h 10min
Zwarte spaghetti met garnalen
45 Min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30 Min
Snelle kaassoufflés
45 Min
Gevulde groenten
1 Std. 20 Min
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Geen beoordelingen
Geel gekleurde eieren
55min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Geen beoordelingen
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35 Min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 Std.