Apparaten en accessoires
Avocadotartaar met ei en zalm
Voorbereiding. 30min
Totaal 45min
6 porties
Ingrediënten
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
-
verse dille enkel de bladeren2 stengels
-
verse zalmfilets, ontveld in stukken250 g
-
vers geperst citroensap20 g
-
5 g olijfolieolijfolie citroensmaak5 g
-
roze peperkorrels1 tl
-
zout½ tl
-
avocado's3
-
gemengde groentescheuten30 g
-
wit brood geroosterd6 sneetjes
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
435.2 mg
Eiwitten
19.2 g
Calorieën
1678.3 kJ /
401.2 kcal
Vetten
26.3 g
Vezels
8.2 g
Verzadigd vet
5.2 g
Koolhydraten
24.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasrecepten
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Curry-wortelbrood
1u. 5min
Geroosterde porchetta met peren en uien
12u.
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5u. 30min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Geen beoordelingen
Spinazierisotto met asperges
40min
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1u. 40min
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3u. 20min
Glutenvrije broodjes zonder granen
1u. 20min
Kwarktaart in potjes
4u.
Vanillesaus (crème anglaise)
10min