Apparaten en accessoires
Avocadotartaar met ei en zalm
Voorbereiding. 30min
Totaal 45min
6 porties
Ingrediënten
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
-
verse dille enkel de bladeren2 stengels
-
verse zalmfilets, ontveld in stukken250 g
-
vers geperst citroensap20 g
-
5 g olijfolieolijfolie citroensmaak5 g
-
roze peperkorrels1 tl
-
zout½ tl
-
avocado's3
-
gemengde groentescheuten30 g
-
wit brood geroosterd6 sneetjes
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
435.2 mg
Eiwitten
19.2 g
Calorieën
1678.3 kJ /
401.2 kcal
Vetten
26.3 g
Vezels
8.2 g
Verzadigd vet
5.2 g
Koolhydraten
24.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasrecepten
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Geen beoordelingen
Flammekuchen
Geen beoordelingen
Vegan Caesar saladedressing
40min
Kleine aspergeflans
55min
Zalmtartaar
10min
Asperge-watermeloen salade
40min
Bellini cocktail
5min
Citroenslush met champagne
10min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1u.
Mousse van ham
10min
Gestoomde kip op zijn geheel
Geen beoordelingen