Apparaten en accessoires
Avocadotartaar met ei en zalm
Voorbereiding. 30min
Totaal 45min
6 porties
Ingrediënten
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
-
verse dille enkel de bladeren2 stengels
-
verse zalmfilets, ontveld in stukken250 g
-
vers geperst citroensap20 g
-
5 g olijfolieolijfolie citroensmaak5 g
-
roze peperkorrels1 tl
-
zout½ tl
-
avocado's3
-
gemengde groentescheuten30 g
-
wit brood geroosterd6 sneetjes
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
435.2 mg
Eiwitten
19.2 g
Calorieën
1678.3 kJ /
401.2 kcal
Vetten
26.3 g
Vezels
8.2 g
Verzadigd vet
5.2 g
Koolhydraten
24.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasrecepten
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2u. 50min
Romige aspergesoep
25min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Geen beoordelingen
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2u. 45min
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3u. 50min
Chocolademousse met sinaasappel
2u. 20min
Zalmburgers
25min
Vislasagne met courgette
1u.
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Mousse van ham
10min