Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
- 2 stengels verse dille, enkel de bladeren
- 250 g verse zalmfilets, ontveld, in stukken
- 20 g vers geperst citroensap
-
5
g olijfolie, citroensmaak
of 5 g olijfolie - 1 tl roze peperkorrels
- ½ tl zout
- 3 avocado's
- 30 g gemengde groentescheuten
- 6 sneetjes wit brood, geroosterd
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1678.3 kJ / 401.2 kcal
- Eiwitten
- 19.2 g
- Koolhydraten
- 24.7 g
- Vetten
- 26.3 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 8.2 g
- Natrium
- 435.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Geen beoordelingen
Gekruide lamstaart
40 Min
Appel-notenbrood
1 godz. 25 min
Gevulde kroketten
Geen beoordelingen
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Geen beoordelingen
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 Min
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Geen beoordelingen
Vislasagne met asperges en prei
1 godz. 30 min
Amaretti van abrikoos
40 Min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 Min
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1 Std.
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min