Apparaten en accessoires
Geraspte Wortelsalade
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
4 porties
Ingrediënten
-
wortelen heel, geschild600 g
-
azijn25 g
-
citroensap20 g
-
mosterd10 g
-
zout3 snuifjes
-
sjalotten doormidden gesneden25 g
-
verse peterselie5 g
-
zonnebloemolie40 g
-
vers gemalen zwarte peper3 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
317 mg
Eiwitten
2 g
Calorieën
602 kJ /
144 kcal
Vetten
10 g
Vezels
5.6 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cutter
15 recepten
Benelux
Benelux
Cutter+
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Stoofpotje van Aubrac
17u. 30min
Komkommersalade met dille
10min
Minuut Koolsla
10min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Boeddha bowl met kip
1u.
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Roergebakken champignons
55min
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1u.
Quinoa salade met knapperige groenten
30min
Zalm met venkel
40min
Wortelsalade met sesamcrackers
1u.
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min