Apparaten en accessoires
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u. 25min
4 porties
Ingrediënten
Barbecuesaus
-
teentjes knoflook4
-
sesamolie100 g
-
100 g groentebouillonpastamisopasta100 g
-
sesamzaad40 g
-
lente-uien in dunne plakjes2
-
chilipasta15 g
-
verse rode peper1
Varkensbuikspek en noedels
-
uien in vieren gesneden120 g
-
teentjes knoflook5
-
verse gember in reepjes75 g
-
zwarte peperkorrels10 g
-
rode pepers, vers gehalveerd2
-
kippenbouillon (zie tips)1200 g
-
varkensbuikspek, ontbeend, ontveld in stukken (3 x 10 cm)600 g
-
vers citroengras geplet
-
gedroogde Chinese eiernoedels150 g
-
olie1 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1591 mg
Eiwitten
42 g
Calorieën
4148 kJ /
991 kcal
Vetten
76 g
Vezels
6.4 g
Verzadigd vet
20 g
Koolhydraten
32 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Slowcooken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1u. 50min
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Geen beoordelingen
Gegrilde zeevruchten plank
Geen beoordelingen
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40min
Vijgenmosterd
25min
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1u. 20min
Pommes Dauphine
1u. 40min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1u. 5min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Geen beoordelingen
Gochujang zeevruchtenrisotto
1u.
Zoetzure varkensribbetjes
40min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min