Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Barbecuesaus
- 4 teentjes knoflook
- 100 g sesamolie
-
100
g misopasta
of 100 g groentebouillonpasta - 40 g sesamzaad
- 2 lente-uien, in dunne plakjes
- 15 g chilipasta
- 1 verse rode peper
Varkensbuikspek en noedels
- 120 g uien, in vieren gesneden
- 5 teentjes knoflook
- 75 g verse gember, in reepjes
- 10 g zwarte peperkorrels
- 2 verse rode pepers, gehalveerd
- 1200 g kippenbouillon (zie tips)
- 600 g varkensbuikspek, ontbeend, ontveld, in stukken (3 x 10 cm)
- vers citroengras, geplet
- 150 g gedroogde Chinese eiernoedels
- 1 el olie
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 4148 kJ / 991 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 76 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 1591 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1h 30min
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min
Hong Kong rijst met worst
No ratings
Kippenbouillonpasta
45min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
No ratings
Omelet met kip op Thaise wijze
50min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Pommes Dauphine
No ratings
Kip-miso stoofpot
1h 45min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40min
Tomatenketchup
1h 15min