Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Barbecuesaus
- 4 teentjes knoflook
- 100 g sesamolie
-
100
g misopasta
of 100 g groentebouillonpasta - 40 g sesamzaad
- 2 lente-uien, in dunne plakjes
- 15 g chilipasta
- 1 verse rode peper
Varkensbuikspek en noedels
- 120 g uien, in vieren gesneden
- 5 teentjes knoflook
- 75 g verse gember, in reepjes
- 10 g zwarte peperkorrels
- 2 verse rode pepers, gehalveerd
- 1200 g kippenbouillon (zie tips)
- 600 g varkensbuikspek, ontbeend, ontveld, in stukken (3 x 10 cm)
- vers citroengras, geplet
- 150 g gedroogde Chinese eiernoedels
- 1 el olie
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 4148 kJ / 991 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 76 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 1591 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5min
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30p
Kimchi mac&cheese
50p
Sacher taart
3 Std.
Kip-miso stoofpot
1 Std. 45 Min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 Min
Pizzarolletjes met worst
1 Std. 20 Min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45 Min
Falafel met rode bieten hummus
20min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1 Std. 10 Min