Apparaten en accessoires
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u. 25min
4 porties
Ingrediënten
Barbecuesaus
-
teentjes knoflook4
-
sesamolie100 g
-
100 g groentebouillonpastamisopasta100 g
-
sesamzaad40 g
-
lente-uien in dunne plakjes2
-
chilipasta15 g
-
verse rode peper1
Varkensbuikspek en noedels
-
uien in vieren gesneden120 g
-
teentjes knoflook5
-
verse gember in reepjes75 g
-
zwarte peperkorrels10 g
-
rode pepers, vers gehalveerd2
-
kippenbouillon (zie tips)1200 g
-
varkensbuikspek, ontbeend, ontveld in stukken (3 x 10 cm)600 g
-
vers citroengras geplet
-
gedroogde Chinese eiernoedels150 g
-
olie1 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1591 mg
Eiwitten
42 g
Calorieën
4148 kJ /
991 kcal
Vetten
76 g
Vezels
6.4 g
Verzadigd vet
20 g
Koolhydraten
32 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Slowcooken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1u. 15min
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Geen beoordelingen
Naan (Hindoe brood)
2u.
Kurkuma schillen
Geen beoordelingen
Chili con carne
40min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2u. 20min
Kruidenboter flatbreads
35min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1u.
Risotto met oesterzwam en champagne
35min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1u. 20min