Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Barbecuesaus
- 4 teentjes knoflook
- 100 g sesamolie
-
100
g misopasta
of 100 g groentebouillonpasta - 40 g sesamzaad
- 2 lente-uien, in dunne plakjes
- 15 g chilipasta
- 1 verse rode peper
Varkensbuikspek en noedels
- 120 g uien, in vieren gesneden
- 5 teentjes knoflook
- 75 g verse gember, in reepjes
- 10 g zwarte peperkorrels
- 2 verse rode pepers, gehalveerd
- 1200 g kippenbouillon (zie tips)
- 600 g varkensbuikspek, ontbeend, ontveld, in stukken (3 x 10 cm)
- vers citroengras, geplet
- 150 g gedroogde Chinese eiernoedels
- 1 el olie
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 4148 kJ / 991 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 76 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 1591 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kip katsu curry met rijst
1sa 40 dk
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Geen beoordelingen
Thaise nachos
Geen beoordelingen
Ratatouille galette
1sa 30 dk
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1 godz. 5 min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1sa 10 dk
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1h 15min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4小时 30 分钟
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Geen beoordelingen
Basis karamel
25 min
Asperges en prosciutto cannoli
Geen beoordelingen
Sous-vide teriyaki zalm
1sa 20 dk