Apparaten en accessoires
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u. 25min
4 porties
Ingrediënten
Barbecuesaus
-
teentjes knoflook4
-
sesamolie100 g
-
100 g groentebouillonpastamisopasta100 g
-
sesamzaad40 g
-
lente-uien in dunne plakjes2
-
chilipasta15 g
-
verse rode peper1
Varkensbuikspek en noedels
-
uien in vieren gesneden120 g
-
teentjes knoflook5
-
verse gember in reepjes75 g
-
zwarte peperkorrels10 g
-
rode pepers, vers gehalveerd2
-
kippenbouillon (zie tips)1200 g
-
varkensbuikspek, ontbeend, ontveld in stukken (3 x 10 cm)600 g
-
vers citroengras geplet
-
gedroogde Chinese eiernoedels150 g
-
olie1 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1591 mg
Eiwitten
42 g
Calorieën
4148 kJ /
991 kcal
Vetten
76 g
Vezels
6.4 g
Verzadigd vet
20 g
Koolhydraten
32 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Slowcooken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Geen beoordelingen
Parelgerst- en champignonsoep
Geen beoordelingen
Gevulde kalkoentaart
1u. 30min
Fruitkroon
Geen beoordelingen
Zalm met waterkerskorst
Geen beoordelingen
Spaghetti carbonara
40min
Kippenbouillonpasta
45min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1u. 10min
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4u. 45min
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1u.
Pisco sour
10min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1u. 5min