Varkensbuik met noedels en barbecuesaus

Varkensbuik met noedels en barbecuesaus

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u. 25min
4 porties

Ingrediënten

Barbecuesaus
  • teentjes knoflook
    4
  • sesamolie
    100 g
  • misopasta
    100 g
    100 g groentebouillonpasta
  • sesamzaad
    40 g
  • lente-uien in dunne plakjes
    2
  • chilipasta
    15 g
  • verse rode peper
    1
Varkensbuikspek en noedels
  • uien in vieren gesneden
    120 g
  • teentjes knoflook
    5
  • verse gember in reepjes
    75 g
  • zwarte peperkorrels
    10 g
  • rode pepers, vers gehalveerd
    2
  • kippenbouillon (zie tips)
    1200 g
  • varkensbuikspek, ontbeend, ontveld in stukken (3 x 10 cm)
    600 g
  • vers citroengras geplet
  • gedroogde Chinese eiernoedels
    150 g
  • olie
    1 el

Voeding per 1 portie

Calorieën 991 kcal / 4148 kJ
Eiwitten 42 g
Vetten 76 g
Koolhydraten 32 g
Vezels 6.4 g
Verzadigd vet 20 g
Natrium 1591 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...