Apparaten en accessoires
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u. 25min
4 porties
Ingrediënten
Barbecuesaus
-
teentjes knoflook4
-
sesamolie100 g
-
100 g groentebouillonpastamisopasta100 g
-
sesamzaad40 g
-
lente-uien in dunne plakjes2
-
chilipasta15 g
-
verse rode peper1
Varkensbuikspek en noedels
-
uien in vieren gesneden120 g
-
teentjes knoflook5
-
verse gember in reepjes75 g
-
zwarte peperkorrels10 g
-
rode pepers, vers gehalveerd2
-
kippenbouillon (zie tips)1200 g
-
varkensbuikspek, ontbeend, ontveld in stukken (3 x 10 cm)600 g
-
vers citroengras geplet
-
gedroogde Chinese eiernoedels150 g
-
olie1 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1591 mg
Eiwitten
42 g
Calorieën
4148 kJ /
991 kcal
Vetten
76 g
Vezels
6.4 g
Verzadigd vet
20 g
Koolhydraten
32 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Slowcooken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Cholent
Geen beoordelingen
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Geen beoordelingen
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2u. 20min
Kweeperentaart
8u.
Pommes Dauphine
1u. 40min
Hazelnootijs
Geen beoordelingen
Pizzarolletjes met worst
1u. 20min
Zeevruchtennat met champagne
Geen beoordelingen
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Krokant gebraad met moutbiersaus
2u. 40min
Drijvende eilandjes
40min