Apparaten en accessoires
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u. 25min
4 porties
Ingrediënten
Barbecuesaus
-
teentjes knoflook4
-
sesamolie100 g
-
100 g groentebouillonpastamisopasta100 g
-
sesamzaad40 g
-
lente-uien in dunne plakjes2
-
chilipasta15 g
-
verse rode peper1
Varkensbuikspek en noedels
-
uien in vieren gesneden120 g
-
teentjes knoflook5
-
verse gember in reepjes75 g
-
zwarte peperkorrels10 g
-
rode pepers, vers gehalveerd2
-
kippenbouillon (zie tips)1200 g
-
varkensbuikspek, ontbeend, ontveld in stukken (3 x 10 cm)600 g
-
vers citroengras geplet
-
gedroogde Chinese eiernoedels150 g
-
olie1 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1591 mg
Eiwitten
42 g
Calorieën
4148 kJ /
991 kcal
Vetten
76 g
Vezels
6.4 g
Verzadigd vet
20 g
Koolhydraten
32 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Slowcooken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
All-in-one kip cacciatore
2u. 45min
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Geen beoordelingen
Muffins met intense chocolade (zonder toegevoegde suiker)
Geen beoordelingen
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Paashaas macarons
Geen beoordelingen
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1u. 50min
Sous-vide octopussalade
Geen beoordelingen
Brood van gierstmeel
2u. 35min
Gestoomde spiegeleieren
15min
Pizzarolletjes met worst
1u. 20min
Miso Udon Noedels
20min
Rundergoulash met deegballetjes
1u. 30min