Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Barbecuesaus
- 4 teentjes knoflook
- 100 g sesamolie
-
100
g misopasta
of 100 g groentebouillonpasta - 40 g sesamzaad
- 2 lente-uien, in dunne plakjes
- 15 g chilipasta
- 1 verse rode peper
Varkensbuikspek en noedels
- 120 g uien, in vieren gesneden
- 5 teentjes knoflook
- 75 g verse gember, in reepjes
- 10 g zwarte peperkorrels
- 2 rode pepers, vers, gehalveerd
- 1200 g kippenbouillon (zie tips)
- 600 g varkensbuikspek, ontbeend, ontveld, in stukken (3 x 10 cm)
- vers citroengras, geplet
- 150 g gedroogde Chinese eiernoedels
- 1 el olie
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 4148 kJ / 991 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 76 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 1591 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gerookte Mexicaanse bonensoep
Geen beoordelingen
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Geen beoordelingen
Bibimbap burrito
45 min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1 godz. 50 min
Omelet met kip op Thaise wijze
50 min
BBQ-saus
20 min
Curryworst en linzen
1 godz.
Venusschelpen op zeemanswijze
30 min
Vleesbouillonpasta
45 min
Kippennoedelsoep
1 godz. 35 min
Pulled pork met gestoomde broodjes
3h
Kippenbouillonpasta
45 min