
Apparaten en accessoires
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 40min
3 porties
Ingrediënten
-
uien in stukken200 g
-
zout en iets meer om af te kruiden1 tl
-
verse dille20 g
-
verse peterseliebladeren20 g
-
ciderazijn40 g
-
graanmosterd80 g
-
varkenskoteletten (ong. 180 g / stuk - 1,5 cm dik)3
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1300 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
crème fraîche, 15% v.g40 g
-
gemalen peper volgens eigen smaak
-
knolselderij geschild80 g
-
groene appels2
-
witloof150 g
-
zonnebloemolie1 el
Voeding per 1 portie
Calorieën
443 kcal /
1857 kJ
Eiwitten
37 g
Vetten
19 g
Koolhydraten
25 g
Vezels
6.5 g
Verzadigd vet
5 g
Natrium
488 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Sous-vide koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Geen beoordelingen
Appelmoes
20min
Bloemkool met kaas
55min
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
200 g prei fruiten
20min
250 g sjalot kleuren
Geen beoordelingen
Rundvlees Stroganoff
1u.
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min
Kip met romige groenten saus
50min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min