Sous-vide varkenskotelet en appelsalade

Sous-vide varkenskotelet en appelsalade

4.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 40min
3 porties

Ingrediënten

  • uien in stukken
    200 g
  • zout en iets meer om af te kruiden
    1 tl
  • verse dille
    20 g
  • verse peterseliebladeren
    20 g
  • ciderazijn
    40 g
  • graanmosterd
    80 g
  • varkenskoteletten (ong. 180 g / stuk - 1,5 cm dik)
    3
  • water ongeveer, aan te passen indien nodig
    1300 g
  • vers geperst citroensap (½ citroen)
    30 g
  • crème fraîche, 15% v.g
    40 g
  • gemalen peper volgens eigen smaak
  • knolselderij geschild
    80 g
  • groene appels
    2
  • witloof
    150 g
  • zonnebloemolie
    1 el

Voeding per 1 portie

Calorieën 443 kcal / 1857 kJ
Eiwitten 37 g
Vetten 19 g
Koolhydraten 25 g
Vezels 6.5 g
Verzadigd vet 5 g
Natrium 488 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...