Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g uien, in stukken
- 1 tl zout, en iets meer om af te kruiden
- 20 g verse dille
- 20 g verse peterseliebladeren
- 40 g ciderazijn
- 80 g graanmosterd
- 3 varkenskoteletten (ong. 180 g / stuk - 1,5 cm dik)
- 1300 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
- 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
- 40 g crème fraîche, 15% v.g
- gemalen peper, volgens eigen smaak
- 80 g knolselderij, geschild
- 2 groene appels
- 150 g witloof
- 1 el zonnebloemolie
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1857 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 488 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rundsstoofvlees met aardappelen
1 godz. 10 min
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2 godz. 10 min
Roergebakken champignons
55 min
Slowcooken kalfsstoofpot
2 godz. 10 min
Groentencurry met rijst
Geen beoordelingen
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8h 45min
Rundvlees Stroganoff
1h
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 godz. 10 min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 godz. 20 min