Apparaten en accessoires
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 40min
3 porties
Ingrediënten
-
uien in stukken200 g
-
zout en iets meer om af te kruiden1 tl
-
verse dille20 g
-
verse peterseliebladeren20 g
-
ciderazijn40 g
-
graanmosterd80 g
-
varkenskoteletten (ong. 180 g / stuk - 1,5 cm dik)3
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1300 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
crème fraîche, 15% v.g40 g
-
gemalen peper volgens eigen smaak
-
knolselderij geschild80 g
-
groene appels2
-
witloof150 g
-
zonnebloemolie1 el
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
488 mg
Eiwitten
37 g
Calorieën
1857 kJ /
443 kcal
Vetten
19 g
Vezels
6.5 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
25 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous-vide koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2u. 20min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8u. 45min
Paprika's in zoetzure saus
30min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2u. 10min
Kip met rode paprika
1u. 5min
Rundvlees Stroganoff
1u.
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4u.