Apparaten en accessoires
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 20min
4 porties
Ingrediënten
-
biefstukken (ong. 180-200 g / stuk, 3 cm dik)4
-
zout2 tl
-
gemalen peper¾ tl
-
verse tijm4 takjes
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1400 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
sjalotten50 g
-
verse dragon1 - 2 takjes
-
droge witte wijn50 g
-
witte wijnazijn1 el
-
boter in stukken, en 1 el om te bakken200 g
-
eierdooiers4
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
93 mg
Eiwitten
46 g
Calorieën
2926 kJ /
698 kcal
Vetten
56 g
Vezels
0.4 g
Verzadigd vet
32 g
Koolhydraten
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous-vide koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Hainanese kiprijst
1u. 20min
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14u. 20min
Hollandaisesaus
15min
Karamel parfait
Geen beoordelingen
Karamel varkensvlees
45min
Sous-vide peren met kaneel
2u. 5min
Sous-vide Teriyaki Zalm
1u. 20min
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Geen beoordelingen
Steak Stroganoff
45min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2u. 40min
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Geen beoordelingen
Zoetzure varkensribbetjes
40min