Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus

Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus

3.5 4 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 20min
4 porties

Ingrediënten

  • biefstukken (ong. 180-200 g / stuk, 3 cm dik)
    4
  • zout
    2 tl
  • gemalen peper
    ¾ tl
  • verse tijm
    4 takjes
  • water ongeveer, aan te passen indien nodig
    1400 g
  • vers geperst citroensap (½ citroen)
    30 g
  • sjalotten
    50 g
  • verse dragon
    1 - 2 takjes
  • droge witte wijn
    50 g
  • witte wijnazijn
    1 el
  • boter in stukken, en 1 el om te bakken
    200 g
  • eierdooiers
    4

Voeding per 1 portie

Calorieën 698 kcal / 2926 kJ
Eiwitten 46 g
Vetten 56 g
Koolhydraten 1 g
Vezels 0.4 g
Verzadigd vet 32 g
Natrium 93 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...