Apparaten en accessoires
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 20min
4 porties
Ingrediënten
-
biefstukken (ong. 180-200 g / stuk, 3 cm dik)4
-
zout2 tl
-
gemalen peper¾ tl
-
verse tijm4 takjes
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1400 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
sjalotten50 g
-
verse dragon1 - 2 takjes
-
droge witte wijn50 g
-
witte wijnazijn1 el
-
boter in stukken, en 1 el om te bakken200 g
-
eierdooiers4
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
93 mg
Eiwitten
46 g
Calorieën
2926 kJ /
698 kcal
Vetten
56 g
Vezels
0.4 g
Verzadigd vet
32 g
Koolhydraten
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous-vide koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Spiesje van konijn, appel en pruim
1u.
Aardbeien mille-feuille
5u.
Vers pastadeeg
1u.
Eekhoorntjesbrood zout
5min
Sous-vide peren met kaneel
2u. 5min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2u. 40min
Sous-vide Teriyaki Zalm
1u. 20min
350 g sjalot fruiten
Geen beoordelingen
400-500 g ui karameliseren
50min
200 g ui karameliseren
40min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Beef Wellington
10u. 10min