Apparaten en accessoires
Chinees wok met varkensvlees met groenten
Voorbereiding. 45min
Totaal 1u. 20min
6 porties
Ingrediënten
-
varkenshaas in repen (0,5 x 1 x 5 cm)600 g
-
sojasaus50 g
-
rijst vermicelli noedels ongekookt300 g
-
olie50 g
-
teentjes knoflook2
-
verse gember geraspt1 tl
-
rode ui in partjes150 g
-
rode paprika in repen (0,5 x 5 cm)150 g
-
wortel in repen (0,5 x 5 cm)150 g
-
water1280 g
-
Chinees vijfkruidenpoeder1 tl
-
oestersaus70 g
-
zachte bruine basterdsuiker1 tl
-
peultjes schoongemaakt100 g
-
babypaksoi grof gehakt150 g
-
zout1 tl
-
verse rode chilipeper in schuine ringetjes1
-
cashewnoot, geroosterd, ongezout2 el
-
lente-uien in schuine ringetjes2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porties
Eiwitten
30 g
Calorieën
1735 kJ /
414.6 kcal
Vetten
10.6 g
Vezels
3.5 g
Koolhydraten
47 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het Basiskookboek
133 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Griekse salade met gestoomde kip
Brak ocen
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30 min
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1 godz. 30 min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Brak ocen
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Brak ocen
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 godz. 20 min
Sous-vide Teriyaki Zalm
1 godz. 20 min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1 godz. 5 min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1 godz. 30 min
Kleverige sesamkip
40 min
Rundvlees Stroganoff
1 godz.
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min