
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 lente-ui, in stukken
- 70 g wortel, in stukken
- 140 g courgette, in stukken
- 400 g water
- 1 ½ tl zout
- 50 g quinoa
- 80 g tomaat, in blokjes
- 2 el olijfolie
- 2 el balsamico azijn
- 1 tl zwarte komijnzaadjes
- 1 snuifje witte peper, gemalen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 709 kJ / 171 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Havermoutpap met vers fruit
15min
Viskoekjes met een lekker slaatje
30min
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30min
Butternut 'Mac & Cheese'
45min
Simit - Turkse sesam bagel
2u. 10min
Rode bietensap
10min
Taboulé met quinoa en tonijn
40min
Bloemkoolcouscous met kokoskwark
15min
Quinoasalade met tomme
40min
Zalm met venkel
Geen beoordelingen
40min
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Geen beoordelingen
48u. 20min