Apparaten en accessoires
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 15min
4 porties
Ingrediënten
Kruidige appeltjes
-
kookappels (bv. Boskoop, Bramley, Reine des Reinettes)4
-
vanillesuiker, huisgemaakt2 tl
-
steranijsjes4
-
gemalen gember4 snuifjes
-
hele kruidnagels4
-
kaneelpoeder4 snuifjes
Thaise bouillon
-
uien gehalveerd150 g
-
verse gember in dunne plakjes20 - 30 g
-
verse chilipepers zaadlijsten verwijderd1
-
olijfolie15 g
-
rauwe garnalen met kop en schaal, gepeld800 g
-
water1400 g
-
rijstazijn40 g
-
vissaus30 g
-
hele kruidnagels2
-
steranijs1
-
zout pas aan naar smaak3 snuifjes
-
gemalen zwarte peper pas aan naar smaak3 snuifjes
-
gedroogde Chinese eiernoedels80 g
-
wakame vlokken (optioneel) gedroogd2 snuifjes
-
100 g verse taugéverse sojascheuten100 g
-
verse korianderbladeren15
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
21 g
Calorieën
1242 kJ /
296 kcal
Vetten
6 g
Vezels
3.3 g
Koolhydraten
36 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Geen beoordelingen
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Sous-vide miso aubergine
2u. 45min
Kweeperentaart
8u.
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8u. 10min
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1u. 15min
Quinoakoekjes
1u.
Wraps met jalapeño, kip en sla
30min
Mexicaanse kippensoep
40min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Sapje van rucola en waterkers
Geen beoordelingen
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1u. 35min