Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes

Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes

4.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 15min
4 porties

Ingrediënten

Kruidige appeltjes
  • kookappels (bv. Boskoop, Bramley, Reine des Reinettes)
    4
  • vanillesuiker, huisgemaakt
    2 tl
  • steranijsjes
    4
  • gemalen gember
    4 snuifjes
  • hele kruidnagels
    4
  • kaneelpoeder
    4 snuifjes
Thaise bouillon
  • uien gehalveerd
    150 g
  • verse gember in dunne plakjes
    20 - 30 g
  • verse chilipeper zaadlijsten verwijderd
    1
  • olijfolie
    15 g
  • rauwe garnalen met kop en schaal, gepeld
    800 g
  • water
    1400 g
  • rijstazijn
    40 g
  • vissaus
    30 g
  • hele kruidnagels
    2
  • steranijs
    1
  • zout pas aan naar smaak
    3 snuifjes
  • gemalen zwarte peper pas aan naar smaak
    3 snuifjes
  • gedroogde Chinese eiernoedels
    80 g
  • wakame vlokken (optioneel) gedroogd
    2 snuifjes
  • verse sojascheuten
    100 g
    100 g verse taugé
  • verse korianderbladeren
    15

Voeding per 1 portie

Calorieën 296 kcal / 1242 kJ
Eiwitten 21 g
Vetten 6 g
Koolhydraten 36 g
Vezels 3.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...