Apparaten en accessoires
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 15min
4 porties
Ingrediënten
Kruidige appeltjes
-
kookappels (bv. Boskoop, Bramley, Reine des Reinettes)4
-
vanillesuiker, huisgemaakt2 tl
-
steranijsjes4
-
gemalen gember4 snuifjes
-
hele kruidnagels4
-
kaneelpoeder4 snuifjes
Thaise bouillon
-
uien gehalveerd150 g
-
verse gember in dunne plakjes20 - 30 g
-
verse chilipepers zaadlijsten verwijderd1
-
olijfolie15 g
-
rauwe garnalen met kop en schaal, gepeld800 g
-
water1400 g
-
rijstazijn40 g
-
vissaus30 g
-
hele kruidnagels2
-
steranijs1
-
zout pas aan naar smaak3 snuifjes
-
gemalen zwarte peper pas aan naar smaak3 snuifjes
-
gedroogde Chinese eiernoedels80 g
-
wakame vlokken (optioneel) gedroogd2 snuifjes
-
100 g verse taugéverse sojascheuten100 g
-
verse korianderbladeren15
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
21 g
Calorieën
1242 kJ /
296 kcal
Vetten
6 g
Vezels
3.3 g
Koolhydraten
36 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Halloweensalade met bloederige hummus
1u.
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
45min
Romige aspergesoep
25min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Aardbeienijsjes
12u. 15min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45min
Beef laab
1u. 5min
Steak tartaar
30min
Eendenlever
33u.
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35min
Vanilleroomijs
12u.