
Apparaten en accessoires
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 15min
4 porties
Ingrediënten
Kruidige appeltjes
-
kookappels (bv. Boskoop, Bramley, Reine des Reinettes)4
-
vanillesuiker, huisgemaakt2 tl
-
steranijsjes4
-
gemalen gember4 snuifjes
-
hele kruidnagels4
-
kaneelpoeder4 snuifjes
Thaise bouillon
-
uien gehalveerd150 g
-
verse gember in dunne plakjes20 - 30 g
-
verse chilipeper zaadlijsten verwijderd1
-
olijfolie15 g
-
rauwe garnalen met kop en schaal, gepeld800 g
-
water1400 g
-
rijstazijn40 g
-
vissaus30 g
-
hele kruidnagels2
-
steranijs1
-
zout pas aan naar smaak3 snuifjes
-
gemalen zwarte peper pas aan naar smaak3 snuifjes
-
gedroogde Chinese eiernoedels80 g
-
wakame vlokken (optioneel) gedroogd2 snuifjes
-
verse sojascheuten100 g
-
verse korianderbladeren15
Voeding per 1 portie
Calorieën
296 kcal /
1242 kJ
Eiwitten
21 g
Vetten
6 g
Koolhydraten
36 g
Vezels
3.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pompoen baba ganoush
35min
Rabarber-munt cocktail
2u.
Flan van asperges met zeetong
Geen beoordelingen
Bevroren veenbessen margarita
5min
Aziatische groentesoep met tofu
1u. 30min
Confituur van ananas en gember
40min
Mexicaanse kippensoep
40min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1u. 25min
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24u. 30min
Bananen-druivenpudding zonder toegevoegde suikers
1u.
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min