Apparaten en accessoires
Kippenbouillonpasta
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
kippenvlees, ontbeend en zonder vel (van ca. 500 g kippenpoten), in stukken300 g
-
gemengde groenten (bijv. knolselderij, ui, knoflook, prei), naar behoefte in stukken200 g
-
gemengde verse kruiden (bijv. rozemarijn, tijm, peterselie), alleen de blaadjes4 takjes
-
grof zout150 g
-
witte wijn100 g
-
gedroogd laurierblad
-
hele kruidnagel1
-
korianderzaden5
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 porties
Eiwitten
58 g
Calorieën
2714 kJ /
649 kcal
Vetten
35 g
Vezels
5.9 g
Koolhydraten
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Romige aspergesoep
25min
Vleesbouillonpasta
45min
Groentenbouillonpasta
45min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Geen beoordelingen
Eekhoorntjesbrood zout
5min
Sous-vide peren met kaneel
2u. 5min
Runderpastei met bier
1u. 40min
Krokante olijven
1u. 30min
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Geen beoordelingen
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24u.
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Tomatenketchup
1u. 15min