Apparaten en accessoires
Kippenbouillonpasta
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
kippenvlees, ontbeend en zonder vel (van ca. 500 g kippenpoten), in stukken300 g
-
gemengde groenten (bijv. knolselderij, ui, knoflook, prei), naar behoefte in stukken200 g
-
gemengde verse kruiden (bijv. rozemarijn, tijm, peterselie), alleen de blaadjes4 takjes
-
grof zout150 g
-
witte wijn100 g
-
gedroogd laurierblad
-
hele kruidnagel1
-
korianderzaden5
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 porties
Eiwitten
58 g
Calorieën
2714 kJ /
649 kcal
Vetten
35 g
Vezels
5.9 g
Koolhydraten
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Geen beoordelingen
Griekse salade met gestoomde kip
Geen beoordelingen
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1u. 40min
Vleesbouillonpasta
45min
Groentenbouillonpasta
45min
Vanillesuiker
72u.
Kruidenvinaigrette
Geen beoordelingen
Amandelmelk
10min
Tomatenketchup
1u. 15min
Gekruide noten
45min
Zachte graanrepen
1u.
Koolsla
10min