Apparaten en accessoires
Kippenbouillonpasta
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
kippenvlees, ontbeend en zonder vel (van ca. 500 g kippenpoten), in stukken300 g
-
gemengde groenten (bijv. knolselderij, ui, knoflook, prei), naar behoefte in stukken200 g
-
gemengde verse kruiden (bijv. rozemarijn, tijm, peterselie), alleen de blaadjes4 takjes
-
grof zout150 g
-
witte wijn100 g
-
gedroogd laurierblad
-
hele kruidnagel1
-
korianderzaden5
Voeding per 4 porties
Eiwitten
58 g
Calorieën
2714 kJ /
649 kcal
Vetten
35 g
Vezels
5.9 g
Koolhydraten
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10min
Vanilleroomijs
12u.
Kruiden- en citroenzout
1u.
Vleesbouillonpasta
45min
Groentenbouillonpasta
45min
Fijngehakt rauw vlees
35min
Minestrone
45min
Vijgenmosterd
25min
Koffielikeur
40min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24u.
Tomatenketchup
1u. 15min
Romige aspergesoep
25min