Apparaten en accessoires
Kippenbouillonpasta
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
kippenvlees, ontbeend en zonder vel (van ca. 500 g kippenpoten), in stukken300 g
-
gemengde groenten (bijv. knolselderij, ui, knoflook, prei), naar behoefte in stukken200 g
-
gemengde verse kruiden (bijv. rozemarijn, tijm, peterselie), alleen de blaadjes4 takjes
-
grof zout150 g
-
witte wijn100 g
-
gedroogd laurierblad
-
hele kruidnagel1
-
korianderzaden5
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 porties
Eiwitten
58 g
Calorieën
2714 kJ /
649 kcal
Vetten
35 g
Vezels
5.9 g
Koolhydraten
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Mangochutney
1h 20min
Geflambeerde uientaart
Nessuna valutazione
Geroosterde porchetta met peren en uien
12h
Tomatenketchup
1h 15min
Vleesbouillonpasta
45min
Groentenbouillonpasta
45min
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4h 45min
Vijgenmosterd
25min
Tomaat en Chili jam
1h 15min
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35min
Snelle regenboogsalade
10min
Koolsla
10min