![Kippenbouillonpasta Kippenbouillonpasta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4B75EE63-066F-4EBA-BE05-F2E4CD9155D7/Derivates/E89C68BE-3B4E-4CDE-9C5A-04FFD97D20E9.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g kippenvlees, ontbeend en zonder vel and sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces
- 200 g gemengde groenten (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut in pieces as needed
- 4 takjes gemengde verse kruiden (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
- 150 g grof zout
- 100 g witte wijn
- gedroogd laurierblad
- 1 hele kruidnagel
- 5 korianderzaden
- Voeding
- per 4 porties
- Calorieën
- 2714 kJ / 649 kcal
- Eiwitten
- 58 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 5.9 g
Alternatieve recepten
Groentenbouillonpasta
45min
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Geen beoordelingen
Tomatenketchup
1u. 15min
Vleesbouillonpasta
45min
Ingelegde champignons
Geen beoordelingen
Yoghurt met rode vruchten
12u. 20min
Gewone yoghurt
14h
Vanillesuiker
72h
Kruiden- en citroenzout
1 godz.
Natuur yoghurt in de Varoma
12h
Koolsla
10min