Apparaten en accessoires
Peergelei
Voorbereiding. 10min
Totaal 10u.
2 potten
Ingrediënten
-
peren klokhuis verwijderd, in stukken (3 cm)600 g
-
suiker300 g
-
citroensap120 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 2 potten
Eiwitten
3 g
Calorieën
6402 kJ /
1530 kcal
Vetten
1 g
Koolhydraten
400 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Mediterraans Rozemarijnbrood
Keine Bewertungen
Concord druivenparels met champagne
Keine Bewertungen
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1 Std. 25 Min
Aardbeien- en chocoladetaart
3 Std.
Skelethoofden
5 Std.
Aspergesoep met citroen
55 Min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1 Std. 30 Min
Courgetteomelet
40 Min
Kruiden en Cashew dip
8 Std. 10 Min
Krokante olijven
1 Std. 30 Min
Traditionele vruchtenjam
55 Min
Aardbeienjam
1 Std. 5 Min