Apparaten en accessoires
Peren in rode wijn
Voorbereiding. 15min
Totaal 5u.
4 porties
Ingrediënten
-
rode wijn750 g
-
porto100 g
-
water250 g
-
suiker350 g
-
kaneelstokjes2
-
steranijsjes2
-
sinaasappelschil (1 x 3-4 cm)2 stukken
-
peren (ong. 180 g elk), geschild4
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
12 mg
Eiwitten
2 g
Calorieën
2645 kJ /
631 kcal
Vetten
0 g
Vezels
6 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
116 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Slowcooken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gevouwen kruidenbrood
1u. 10min
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Geen beoordelingen
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min
Rode ogen gevulde eieren
Geen beoordelingen
Verse kaas met walnoten en weibrood
12u. 15min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2u. 40min
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20min
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
10min
Peren in rode wijn
3u. 20min
Kruiden en Cashew dip
8u. 10min
Krokante olijven
1u. 30min
Confituur van ananas en gember
40min