Apparaten en accessoires
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
Voorbereiding. 30min
Totaal 55min
4 porties
Ingrediënten
Deeg
-
boter in stukken (2 cm)50 g
-
bloem200 g
-
melk400 g
-
eieren4
-
maanzaad2 el
-
vloeibare honing2 el
-
zout½ tl
Rabarbercompote
-
rabarber in stukken (3 cm)450 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
-
vanillesuiker (7 - 10 g)1 zakje
-
vloeibare honing3 el
-
water1 el
Pannenkoeken bakken
-
boter om te bakken1 el
-
ricotta250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
21.7 g
Calorieën
2710 kJ /
647 kcal
Vetten
33 g
Koolhydraten
64 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Rabarber
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegetarische hamburger
45min
Bloemkoolrijst poke bowl
Geen beoordelingen
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1u. 10min
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2u. 10min
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Geen beoordelingen
Bessencurd
20min
Mysterieuze soep
45min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2u. 40min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min