Apparaten en accessoires
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
Voorbereiding. 30min
Totaal 55min
4 porties
Ingrediënten
Deeg
-
boter in stukken (2 cm)50 g
-
bloem200 g
-
melk400 g
-
eieren4
-
maanzaad2 el
-
vloeibare honing2 el
-
zout½ tl
Rabarbercompote
-
rabarber in stukken (3 cm)450 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
-
vanillesuiker (7 - 10 g)1 zakje
-
vloeibare honing3 el
-
water1 el
Pannenkoeken bakken
-
boter om te bakken1 el
-
ricotta250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
21.7 g
Calorieën
2710 kJ /
647 kcal
Vetten
33 g
Koolhydraten
64 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Rabarber
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Hummus
5 Min
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25 Min
Kleine aspergeflans
55 Min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30 Min
Tropische smoothie bowl met frambozen en hennepzaden
Keine Bewertungen
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5 Min
Hummus van rode biet
10 Min
Latkes (aardappelkoekjes)
45 Min
Pruimenjam
55 Min
Salade van boerenkool en rode kool
Keine Bewertungen
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 Min
Basis kippenbouillon
35 Min