Apparaten en accessoires
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
Voorbereiding. 30min
Totaal 55min
4 porties
Ingrediënten
Deeg
-
boter in stukken (2 cm)50 g
-
bloem200 g
-
melk400 g
-
eieren4
-
maanzaad2 el
-
vloeibare honing2 el
-
zout½ tl
Rabarbercompote
-
rabarber in stukken (3 cm)450 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
-
vanillesuiker (7 - 10 g)1 zakje
-
vloeibare honing3 el
-
water1 el
Pannenkoeken bakken
-
boter om te bakken1 el
-
ricotta250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
21.7 g
Calorieën
2710 kJ /
647 kcal
Vetten
33 g
Koolhydraten
64 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Rabarber
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45min
Pruimenjam
55min
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
2u.
Vegan feta in olie met kruiden
Geen beoordelingen
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45min
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2u.
Romige courgettensoep
35min
Aziatische groentesoep met tofu
1u. 30min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3u. 15min
Gembersoep met rode paprika
50min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Aardbeienjam
1u. 5min