Apparaten en accessoires
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
Voorbereiding. 30min
Totaal 55min
4 porties
Ingrediënten
Deeg
-
boter in stukken (2 cm)50 g
-
bloem200 g
-
melk400 g
-
eieren4
-
maanzaad2 el
-
vloeibare honing2 el
-
zout½ tl
Rabarbercompote
-
rabarber in stukken (3 cm)450 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
-
vanillesuiker (7 - 10 g)1 zakje
-
vloeibare honing3 el
-
water1 el
Pannenkoeken bakken
-
boter om te bakken1 el
-
ricotta250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
21.7 g
Calorieën
2710 kJ /
647 kcal
Vetten
33 g
Koolhydraten
64 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Rabarber
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45 min
Pruimenjam
55 min
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
2 godz.
Vegan feta in olie met kruiden
Brak ocen
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45 min
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2 godz.
Romige courgettensoep
35 min
Aziatische groentesoep met tofu
1 godz. 30 min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3 godz. 15 min
Gembersoep met rode paprika
50 min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 min
Aardbeienjam
1 godz. 5 min