Apparaten en accessoires
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
Voorbereiding. 30min
Totaal 55min
4 porties
Ingrediënten
Deeg
-
boter in stukken (2 cm)50 g
-
bloem200 g
-
melk400 g
-
eieren4
-
maanzaad2 el
-
vloeibare honing2 el
-
zout½ tl
Rabarbercompote
-
rabarber in stukken (3 cm)450 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
-
vanillesuiker (7 - 10 g)1 zakje
-
vloeibare honing3 el
-
water1 el
Pannenkoeken bakken
-
boter om te bakken1 el
-
ricotta250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
21.7 g
Calorieën
2710 kJ /
647 kcal
Vetten
33 g
Koolhydraten
64 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Rabarber
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Sinaasappelcake en chocolade topping
1u. 15min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1u. 50min
Karamelpoeder
1u.
Asperge-watermeloen salade
40min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45min
Knapperig brood
Geen beoordelingen
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Wortelsalade met sesamcrackers
1u.
Chocolademousse met sinaasappel
2u. 20min
Rode kool met appel
1u. 10min