Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 50 g boter, in stukken (2 cm)
- 200 g bloem
- 400 g melk
- 4 eieren
- 2 el maanzaad
- 2 el vloeibare honing
- ½ tl zout
Rabarbercompote
- 450 g rabarber, in stukken (3 cm)
- 1 tl maïzena (zetmeel)
- 1 zakje vanillesuiker (7 - 10 g)
- 3 el vloeibare honing
- 1 el water
Pannenkoeken bakken
- 1 el boter om te bakken
- 250 g ricotta
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2710 kJ / 647 kcal
- Eiwitten
- 21.7 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gebakkrans met geroosterde groenten
1 Std. 40 Min
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Geen beoordelingen
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Geen beoordelingen
Rabarber en gember gin fizz
336 Std. 10 Min
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45 Min
Sinaasappelconfituur met Campari
1h 35min
Groen gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Lichtblauw gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Glutenvrij Focacciabrood
1 Std.
Kip- en aspergetaartjes
1h 35min
Groentenbouillonpasta
45 Min
Advocaat
10min