Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 50 g boter, in stukken (2 cm)
- 200 g bloem
- 400 g melk
- 4 eieren
- 2 el maanzaad
- 2 el vloeibare honing
- ½ tl zout
Rabarbercompote
- 450 g rabarber, in stukken (3 cm)
- 1 tl maïzena (zetmeel)
- 1 zakje vanillesuiker (7 - 10 g)
- 3 el vloeibare honing
- 1 el water
Pannenkoeken bakken
- 1 el boter om te bakken
- 250 g ricotta
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2710 kJ / 647 kcal
- Eiwitten
- 21.7 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Appelmoes
20min
Havermoutpap met vers fruit
15min
Romige courgettensoep
25min
Romige champignonsoep
20min
Confituur van ananas en gember
40min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Vegan croissants met notenvulling
Geen beoordelingen
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4 godz. 30 min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3u. 15min
Chinees varkensvlees met groenten
1h 20min