Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 50 g boter, in stukken (2 cm)
- 200 g bloem
- 400 g melk
- 4 eieren
- 2 el maanzaad
- 2 el vloeibare honing
- ½ tl zout
Rabarbercompote
- 450 g rabarber, in stukken (3 cm)
- 1 tl maïzena (zetmeel)
- 1 zakje vanillesuiker (7 - 10 g)
- 3 el vloeibare honing
- 1 el water
Pannenkoeken bakken
- 1 el boter om te bakken
- 250 g ricotta
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2710 kJ / 647 kcal
- Eiwitten
- 21.7 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kabeljauw met citrusboter
50 Min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30 dk
Vegan jus
40 min
Spookachtige groene oogbalsoep
30 dk
Portugees crème brûlée
25 dk
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 Min
Kweeperentaart
Geen beoordelingen
Mysterieuze soep
45min
XXL - Pompoensoep
50 Min
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
Geen beoordelingen
Koken van langkorrelige bruine rijst
Geen beoordelingen
Romige aspergesoep
25 dk