![Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CE9DD7CC-6CE2-4795-B170-E92954EBB8F7/Derivates/16e589c1-2d8c-43af-bd1e-184949b93e76.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 50 g boter, in stukken (2 cm)
- 200 g bloem
- 400 g melk
- 4 eieren
- 2 el maanzaad
- 2 el vloeibare honing
- ½ tl zout
Rabarbercompote
- 450 g rabarber, in stukken (3 cm)
- 1 tl maïzena (zetmeel)
- 1 zakje vanillesuiker (7 - 10 g)
- 3 el vloeibare honing
- 1 el water
Pannenkoeken bakken
- 1 el boter om te bakken
- 250 g ricotta
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2710 kJ / 647 kcal
- Eiwitten
- 21.7 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 33 g