Apparaten en accessoires
Vijgenmosterd
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
2 glazen
Ingrediënten
-
mosterdkorrels (geel)50 g
-
zwarte peperkorrels½ tl
-
korianderzaad½ tl
-
kleine vijgen gehalveerd300 g
-
witte wijnazijn100 g
-
rietsuiker30 g
-
zout½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 glas
Eiwitten
3 g
Calorieën
809 kJ /
193 kcal
Vetten
2 g
Koolhydraten
37 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sauzen
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Mexicaanse limoensoep
40min
Paashaas apero-hapjes
Geen beoordelingen
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Geen beoordelingen
Groentenbouillonpasta
45min
Yoghurt met kokosmelk
15u.
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Geen beoordelingen
Soja yoghurt
12u. 15min
Tomaat en Chili jam
1u. 15min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45min
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1u. 15min
Tomatenketchup
1u. 15min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24u.