Apparaten en accessoires
Vijgenmosterd
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
2 glazen
Ingrediënten
-
mosterdkorrels (geel)50 g
-
zwarte peperkorrels½ tl
-
korianderzaad½ tl
-
kleine vijgen gehalveerd300 g
-
witte wijnazijn100 g
-
rietsuiker30 g
-
zout½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 glas
Eiwitten
3 g
Calorieën
809 kJ /
193 kcal
Vetten
2 g
Koolhydraten
37 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sauzen
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Rauwe chocolade bietencake
Geen beoordelingen
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Geen beoordelingen
Zuurkool
Geen beoordelingen
Meringue spoken
12u. 25min
Mediterraanse gebakjes
Geen beoordelingen
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24u.
Gefermenteerde wortelen
Geen beoordelingen
Kerst stol
2u. 20min
Confituur van ananas en gember
40min
Tomatenketchup
1u. 15min
Rode kool met appel
1u. 10min