Apparaten en accessoires
Vijgenmosterd
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
2 glazen
Ingrediënten
-
mosterdkorrels (geel)50 g
-
zwarte peperkorrels½ tl
-
korianderzaad½ tl
-
kleine vijgen gehalveerd300 g
-
witte wijnazijn100 g
-
rietsuiker30 g
-
zout½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 glas
Eiwitten
3 g
Calorieën
809 kJ /
193 kcal
Vetten
2 g
Koolhydraten
37 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sauzen
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Geflambeerde uientaart
Geen beoordelingen
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Geen beoordelingen
Geraspte Parmezaanse kaas
5min
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14u. 15min
Zuurkool
Geen beoordelingen
Peren in rode wijn
5u.
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Geen beoordelingen
Meringue spoken
12u. 25min
Volkorenbrood
Geen beoordelingen
Confituur van ananas en gember
40min
Traditionele vruchtenjam
55min
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2u. 10min