Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g olijfolie
- 55 g amandelen, gepeld
- 220 g maïzena (zetmeel)
- 110 g glutenvrij witte bloem
- 2 ½ tl instantgist
- 2 tl suiker
- 2 tl xanthaangom (optioneel)
- 2 tl fijn zout
- 310 - 350 g water
- g olijfolie, plus extra om in te vetten en te besprekelen
- 1 takje verse rozemarijn, enkel de naalden
- 1 tl grof zout
- g olijfolie, plus extra om in te vetten en te besprenkelen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 633.8 kJ / 151.5 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 24.9 g
- Vetten
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Appel-notenbrood
1h 25min
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Geen beoordelingen
Pistache en amandel filo spiraal
Geen beoordelingen
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1h
Harde pistachekoekjes
45min
Glutenvrij chocoladebrood
1h 10min
Gestoomde broodjes
2h 10 min
Sponge cake (luchtige cake)
1h 50min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Kipfricassee
Geen beoordelingen
Soep met zeeduivel en garnalen
1h