
Apparaten en accessoires
Glutenvrij Focacciabrood
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
12 porties
Ingrediënten
-
olijfolie20 g
-
amandelen, gepeld55 g
-
maïzena (zetmeel)220 g
-
glutenvrij witte bloem110 g
-
instantgist2 ½ tl
-
suiker2 tl
-
xanthaangom (optioneel)2 tl
-
fijn zout2 tl
-
water310 - 350 g
-
olijfolie plus extra om in te vetten en te besprekeleng
-
verse rozemarijn enkel de naalden1 takje
-
grof zout1 tl
-
olijfolie plus extra om in te vetten en te besprenkeleng
Voeding per 1 portie
Calorieën
151.5 kcal /
633.8 kJ
Eiwitten
3 g
Vetten
4.4 g
Koolhydraten
24.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Glutenvrij bakken
10 recepten
Benelux
Benelux