Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g olijfolie
- 55 g amandelen, gepeld
- 220 g maïzena (zetmeel)
- 110 g glutenvrij witte bloem
- 2 ½ tl instantgist
- 2 tl suiker
- 2 tl xanthaangom (optioneel)
- 2 tl fijn zout
- 310 - 350 g water
- g olijfolie, plus extra om in te vetten en te besprekelen
- 1 takje verse rozemarijn, enkel de naalden
- 1 tl grof zout
- g olijfolie, plus extra om in te vetten en te besprenkelen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 633.8 kJ / 151.5 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 24.9 g
- Vetten
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Geen beoordelingen
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55 min
Vijfzadenbrood
1h 50min
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1 Std. 30 Min
Gerookte zalm sneetjes
Geen beoordelingen
Abrikozenlikeur
30 min
Glutenvrije broodjes zonder granen
1 Std. 20 Min
Brood van gierstmeel
2 Std. 35 Min
Gestoomd volkorenbrood
2 Std.
Chocolade hazelnootpasta
2 Std.
Energierepen met granen en gedroogd fruit
2h 30min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40 min.